Konvencni balisticke rakety...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
clanok + nejake fotku k tomu : http://www.mosr.sk/index.php?page=11&ty ... n&art=7397Penguin napísal:Odporucam si precitat poslednu vetu
http://www.sme.sk/c/3754874/stihacia-le ... tadla.html
neznasam ked ludia nadavaju na nieco o com <> vedia. (ako poniektori tu na nase letectvo
k teme : balisticke rakety pokial viem nemame. mame S-300 (alebo uz nemame? idem pohladat) ale to je nieco uplne ine
-
chrobakos
Light Star
prisaham bohu ze ked som bol mensi (tak pred 5rokmi cca) som bol v cesku u bratranca ..bol nadherny den , nikde ani mrak .. a ked som pozeral na tu paradu(pametam ze som sedel pri bazene) videl som nieco na oblohe,,vysoko, uplne male a islo to velmi rychlo..lietadlo to nemohlo byt lebo to islo hrozne rychlo a nemalo to kridla(bolo to daleko ale vyzeralo to tak jak keby to nemalo kridla..)doteraz mi to vrta v hlave..nenapada mi co by to mohlo byt okrem nejakej rakety..
-
braino.swk
Light Professional
ta nova digitalna kamuflacia je uplne genialna:) strasne sa mi paci...Steju napísal:..
inac myslim ze 12 stihaciek MiG29 Fulcrum na obranu vzdusneho priestoru SR staci ajajaj.. a NATO po nas nebude chciet aby sme sa s takymi stihackami zapajali do operacii NATO, ked maju EuroFightery, Grifeny, Harriery a a od F14-F18A
Ok, ospravedlnujem sa, nevsimol som si smaila, asi som necital pozornehalfend napísal:Za celou vetu byl vychlamany smajlik, to znamena ze jsem nemluvil vazne... Cim min jadernych zbrani tim lip, samozrejme...
A debilkovy co stahuje karmu, mozem povedat len to, ze si zasrany zbabelec a bojis sa pod tu kramu aj podpisat
-
pinacolada
Guru wannabe