HDD Western Digital
HDD Western Digital
Dobrej Den,
potreboval bych poradit menil jsem hdd za sata2 wester digital 16mb keš,ale po instalaci winu mi to dela dordel...hdd hlasite chrci a kdyz kliknu na ikonu pravim dlouho to trva....(jen na ikonach)na plose funguje pekne rychle...mam ho rozdelenej na 4 disky muze to byt tim???
potreboval bych poradit menil jsem hdd za sata2 wester digital 16mb keš,ale po instalaci winu mi to dela dordel...hdd hlasite chrci a kdyz kliknu na ikonu pravim dlouho to trva....(jen na ikonach)na plose funguje pekne rychle...mam ho rozdelenej na 4 disky muze to byt tim???
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: HDD Western Digital
Tym to nie je urcite aj ja som nedavno kupoval Wd-cko 250 SATA, a tiez som ho delil na particie aj ked iba na dve a vobec nechrci ani nic ine, takze chyba bude asi dakde inde...len kde, neviem ti povedat:(santa003 napísal:Dobrej Den,
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer
ale ak je to vyrobna vada tak aj tak to musi dat na relkamaciu ak mu samozrejme nebude vadit poskodeny disk..a ked uz odhali disccheck chybu tak to konci obvykle reklamacioudufusak napísal:Skús si dať kontrolu disku cez štart-spustit tam napíšeš chkdsk alebo len klasicky vo windowse cez nástroje a pokiaľ ti nájde chybné clustre tak to treba hneď dať na reklamáciu. To drncanie môže byt spôsobené aj výrobnou vadou..ťažko povedať môže to byť x vecí
ani defragmentace nepomohla:(zkusim preinstalovat win....chjo vubec se mi to nechce delat....
EDIT:tak ten reinstal pomohl,ale chrci dal.....az koupim dalsi tak ho dam na reklamaci....
EDIT2:no tak nic,kopiroval jsem si neco najednou modra odrazovaka "system bude restartovan.....blablabla" a konec,tak ze disk sel na reklamaci uz ted:D pak uz nic nenacetl,chyba pri cteni z disku ctrl+alt+del
EDIT:tak ten reinstal pomohl,ale chrci dal.....az koupim dalsi tak ho dam na reklamaci....
EDIT2:no tak nic,kopiroval jsem si neco najednou modra odrazovaka "system bude restartovan.....blablabla" a konec,tak ze disk sel na reklamaci uz ted:D pak uz nic nenacetl,chyba pri cteni z disku ctrl+alt+del