Maturita
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco ale az teraz som objavil tuto temu...ako som tak cital niektore prispevky vacsina maturantov je na tom tak ako ja....robim si peknu nedelu
utorok sa blizi a ja mam stale veget...uvidime ako to dopadne...
v SJL nevidim problem - sloh pohodička a test, no nejak to natipujem hádam...
horšie to uz bude asi v stredu z ANJ - test bude tazky a ten sloh, neviem...ak daju obchodny list tak to bude dost krute ale ak nie tak sa tesim na stredajsie poobedie a posedenie v nasej oblubenej krcme Stefanec
ak som porusil zákon, ze robim reklamu prostrednictvom medii tak sorry

utorok sa blizi a ja mam stale veget...uvidime ako to dopadne...
v SJL nevidim problem - sloh pohodička a test, no nejak to natipujem hádam...
horšie to uz bude asi v stredu z ANJ - test bude tazky a ten sloh, neviem...ak daju obchodny list tak to bude dost krute ale ak nie tak sa tesim na stredajsie poobedie a posedenie v nasej oblubenej krcme Stefanec
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa dnes abvil s kamaratkou, ze ci sa teda uci na maturu...a ona, ze velmi velmi chce ale zatial sa nic nedokazala naucit, tak si z nej robim srandu, ze vysledok mame rovnaky, len ten postup je iny, kedze ja som dnes stravil dne prijemnym relaxom...
Ale vravim si, ze aspon zajtra si este precitam literaturu, obdobia, autorov, diela a daco o jednotlivych obdobiach a prebehnem si gramatiku, vetne cleny a podobne srandicky....a teda este jednotlive utvary, ktore mozeme dostat na sloh.
Co sa tyka AJ, tak tu zrejme odflaknem, robili sme v skole maturitne pisomky A urovne tusim od roku 2003 vyssie a najhorsie som mal asi 87%, takze tu by nemusel byt problem...
Inak ja maturujem, utorok, stredu, stvrtok by som sa mal ukazat v skole, no to mozu cakat a v piatok mame seriozne volno, teda ja a ti, co nematuruju z matiky...ale zajtra sa zrejme zastavim v skole, aspon na slovinu a anglinu, mozno povedia daco zaujimave...
Sranda, davnejsie som si vravel, ze ako ma ta maturu vyburcuje, strach z nej, respekt, ze sa budem ucit...ale zistujem, ze to tak zatial nefunguje, teda pisomna cast urcite. Ustna bude o niecom inom to nepochybujem. Ale toto...ja sa nato vlasten aj tesim, dva dni si napisem daco, z toho jedno by mala byt fakt pohoda a zvysne tri dni tyzdna budu flakacka...a okrem toho, to uz budem mat za sebou...
Ale vravim si, ze aspon zajtra si este precitam literaturu, obdobia, autorov, diela a daco o jednotlivych obdobiach a prebehnem si gramatiku, vetne cleny a podobne srandicky....a teda este jednotlive utvary, ktore mozeme dostat na sloh.
Co sa tyka AJ, tak tu zrejme odflaknem, robili sme v skole maturitne pisomky A urovne tusim od roku 2003 vyssie a najhorsie som mal asi 87%, takze tu by nemusel byt problem...
Inak ja maturujem, utorok, stredu, stvrtok by som sa mal ukazat v skole, no to mozu cakat a v piatok mame seriozne volno, teda ja a ti, co nematuruju z matiky...ale zajtra sa zrejme zastavim v skole, aspon na slovinu a anglinu, mozno povedia daco zaujimave...
Sranda, davnejsie som si vravel, ze ako ma ta maturu vyburcuje, strach z nej, respekt, ze sa budem ucit...ale zistujem, ze to tak zatial nefunguje, teda pisomna cast urcite. Ustna bude o niecom inom to nepochybujem. Ale toto...ja sa nato vlasten aj tesim, dva dni si napisem daco, z toho jedno by mala byt fakt pohoda a zvysne tri dni tyzdna budu flakacka...a okrem toho, to uz budem mat za sebou...
juuj písomných sa nejako vôbec nebojím divný pocit v žalúdku ale to bude asi s tej klobásky čo som si dal na raňajky. Viac sa obávam ústnej časti to bude horor viac slovenčiny ako angličtiny bo ja literatúra a ja do kopy ee
tak držte ti čo nematurujete palce a tí čo maturujete tak veľa šťastia máte ešte necelý deň na to..
) 
12 hodin ? a inac si v poriadku hej ? maturita mi nestoji za to, aby som pol dna stravil pri uceni.a zabijal tak cas. Ja sa neosalim, ked nebudem mat 1. Co su to znamky ? iba priblble cisla,ktore nic nedokazuju, nedokazuju ani ako si inteligentny ani ako si sikovny. Je to neobjektivn hodnotenie. A je mi ukradnute. Radsej pojdem von s kamaratmi sa odregovat ako sa ucit. To je choree.Patjo napísal:ja som maturova pred rokom a ucil som sa 12 hodin denne a oplatilo sa
1.Taky som bola ja [beletrizovany zivotopis]
2.Kosovo - sloboda naroda alebo krach medzinarodnej diplomacie ? [diskusny prispevok]
3.Zmysel nasho bytia, zivota, kde sa skryvas? [uvaha]
4.Osudy americkych spisovatelov a ich literarnych hrdinov pocas 2. sv. vojny [vyklad]
5.Na prechadzke jarnou krajinou [umelecky opis]
6.Kazda cesta zacina prvym krokom [rozpravanie]
7.Pohlad do zrkadla [charakteristika osoby]
8.Slavnostny prejav pri prilezitosti 50. vyrocia zalozenia skoly [prejav]
Vraj sloh... no neviem.. Hned by som bral 3.
2.Kosovo - sloboda naroda alebo krach medzinarodnej diplomacie ? [diskusny prispevok]
3.Zmysel nasho bytia, zivota, kde sa skryvas? [uvaha]
4.Osudy americkych spisovatelov a ich literarnych hrdinov pocas 2. sv. vojny [vyklad]
5.Na prechadzke jarnou krajinou [umelecky opis]
6.Kazda cesta zacina prvym krokom [rozpravanie]
7.Pohlad do zrkadla [charakteristika osoby]
8.Slavnostny prejav pri prilezitosti 50. vyrocia zalozenia skoly [prejav]
Vraj sloh... no neviem.. Hned by som bral 3.
no to je sice pravda ale na vysoku skolu sa môzu skorej dostat ti s lepsimi ako horsimi znamkami.. tak nemusi byt to ucenie take bezvyznamnestanulik napísal:12 hodin ? a inac si v poriadku hej ? maturita mi nestoji za to, aby som pol dna stravil pri uceni.a zabijal tak cas. Ja sa neosalim, ked nebudem mat 1. Co su to znamky ? iba priblble cisla,ktore nic nedokazuju, nedokazuju ani ako si inteligentny ani ako si sikovny. Je to neobjektivn hodnotenie. A je mi ukradnute. Radsej pojdem von s kamaratmi sa odregovat ako sa ucit. To je choree.
inac z tychto tem mi sedi 1,6 a 7
no a skuste si vybrat nejaku z
Mami, oci, som gej (slávnostny príhovor)
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Predseda spolku anonymných alkoholikov pri zahájení stretnutia (slávnostný prejav)
Prečo si honíš ľavou rukou a nie pravou (úvaha)
Slimáky a ich sexuálne cítenie (diskusný príspevok)
Keby som bol Chuck Norris tak... (úvaha)
Alenka v ríši divov ako fenomén spoločnosti (úvaha)
Pravé vajce (umelecky opis)
pozri.. kto sa uci a poctivo studuje tak problem udrzat sa nemastanulik napísal:teraz na vysoku skolu sa moze dostat hocikto, dnes nie je problem sa dostat na VS ale je problem sa na nej udrzat.
a su skoly na ktore sa moze dostat kazdy ale su aj take na ktore nie