MotoGP
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
MotoGP
Sledovali ste niekto dnesny nocny zavod? Historicky prvy nocny zavod. Velke sklamanie, Rossi az piaty, zebrak Stoner zase vyhral - je citit, ze Ducati je proste vykonovo niekde inde. V prvej stvorke dvaja novacikovia - Lorenzo s prehladom druhy, Dovizioso v poslednom kole nasiel cestu pred Valentina. Tak snad dalsie preteky, snad to nebude dalsi nudny rok v znameni Stonera 
sledujem
5 miesto Valeho zatial nic moc, ale na to ze je to zaciatok tak sa da.
trochu mu tam odchadzali pneumatiky, snad nebude prechod na bridgestony zlym krokom.Np nic ide sa dalej,mohlo by sa mu az po dvoch rokoch vratit aj stastie.
a k stonerovi,uz by som aj tomu slizkemu ko*ot so slonimi usami aj prial nech mu odide motor alebo gumy, zatial mu to ale buze**** slape, som vsak presvedceny raz na neho dojde.
Uz sa tesim na dalsi zavod,treba inac povedat ze v tejto tem sa mi to lubilo.
5 miesto Valeho zatial nic moc, ale na to ze je to zaciatok tak sa da.
trochu mu tam odchadzali pneumatiky, snad nebude prechod na bridgestony zlym krokom.Np nic ide sa dalej,mohlo by sa mu az po dvoch rokoch vratit aj stastie.
a k stonerovi,uz by som aj tomu slizkemu ko*ot so slonimi usami aj prial nech mu odide motor alebo gumy, zatial mu to ale buze**** slape, som vsak presvedceny raz na neho dojde.
Uz sa tesim na dalsi zavod,treba inac povedat ze v tejto tem sa mi to lubilo.
-
t0m4s3
Admin
Ako, ale spravne poznamenal moderator v Studiu, uz sa nema na co Vale vyhovorit, motorku ma rovnaku ako Jorge - ten skocil daleko pred nim. Gumy ma rovnake ako Stoner. Nechapem, ale ako je mozne, ze okolo Rossiho na rovinke vsetci preleteli, okolo Lorenza nie - zeby vaha? Vsak Stoner mu daval na topspeed cca 10km/h co je dost vela. Na kilometrovej rovinke to spravi 0,14s co je dost. Nechapem, skill ma o tom nemoze byt rec. Mozno uz chyba motivacia, po 7mich tituloch by som sa ani nedivil.
to ze ma rovnaku motorku ako lorenzo neznamena nic,
lebo aj melandri ma rovnake ducati ako stoner, hayden ma rovnaku hodnu ako pedrosa atd...navyse rossi a lorenzo maju oddelene boxy a kazdy ma svoj team.
a myslim ze otazka motivacie je uplne zbytocna, po dvoch doslova smolnych rocnikoch chce urcite vyhrat.
je to len zaciatok sezony, aspon vidi ze stonerovi bike slape bez chyby zase, tak treba zamakat.
nebojte sa nic!
lebo aj melandri ma rovnake ducati ako stoner, hayden ma rovnaku hodnu ako pedrosa atd...navyse rossi a lorenzo maju oddelene boxy a kazdy ma svoj team.
a myslim ze otazka motivacie je uplne zbytocna, po dvoch doslova smolnych rocnikoch chce urcite vyhrat.
je to len zaciatok sezony, aspon vidi ze stonerovi bike slape bez chyby zase, tak treba zamakat.
nebojte sa nic!
-
t0m4s3
Admin
V tom pripade nechapem, ako je mozne, ze zo zaciatku jazdil ako drak a nakoniec skoncil piaty. Takisto nechapem ako sa Lorenzo na rovinkach dokazal drzat Stonera, pricom Rossimu Stoner nakladal co to dalo. Snad mi nechces povedat ze Lorenzo ma lepsi "team" ako Rossi. Keby jazdil cely cas piaty tak nepoviem. Ale jednoducho styria mu nalozili solidne.
to moze byt tisic malickosti.t0m4s3 napísal:V tom pripade nechapem, ako je mozne, ze zo zaciatku jazdil ako drak a nakoniec skoncil piaty. Takisto nechapem ako sa Lorenzo na rovinkach dokazal drzat Stonera, pricom Rossimu Stoner nakladal co to dalo. Snad mi nechces povedat ze Lorenzo ma lepsi "team" ako Rossi. Keby jazdil cely cas piaty tak nepoviem. Ale jednoducho styria mu nalozili solidne.
http://uk.eurosport.yahoo.com/10032008/ ... fifth.html
No mňa moje austrálske duo West, Vermeluen sklamalo. Na posledných dvoch miestach bez bodu
. Proste "vodníci" sú moji. Živo si spomínam na Kennyho Robertsa ako vyhral MS v roku 2000 keď asi počas 10 pretekov (vtedy sa tuším išlo 16 pretekov) pršalo a on to dokonale využíval.
Čo ma potešilo tak to bolo, že Valentino nevyhral (budem tu asi vyhlásený za kacíra - som tu asi jedniný Antirossi).
Inak k pretekom, nejak ma neuchvátili. Obávam sa, že sa bude opakovať lanská sezóna. Sezóna 2006 stála za to, ale ten minulý rok to bolo nič moc. Tie súboje Rossi - Hayden boli super. Alebo ešte dávnejšie súboje Gibernau - Rossi. Len oni dvaja niečo pretekali ostatní nič. Jaaj to boli časy.
Tak snáď to nebude One man show v podobe Rossiho alebo Stonera.
Čo ma potešilo tak to bolo, že Valentino nevyhral (budem tu asi vyhlásený za kacíra - som tu asi jedniný Antirossi).
Inak k pretekom, nejak ma neuchvátili. Obávam sa, že sa bude opakovať lanská sezóna. Sezóna 2006 stála za to, ale ten minulý rok to bolo nič moc. Tie súboje Rossi - Hayden boli super. Alebo ešte dávnejšie súboje Gibernau - Rossi. Len oni dvaja niečo pretekali ostatní nič. Jaaj to boli časy.
Tak snáď to nebude One man show v podobe Rossiho alebo Stonera.
-
t0m4s3
Admin
Na Rossiho one-man-show sa aspon dalo pozerat, pretoze "vdaka" jeho startom musel vacsinou predbehnut aspon 10 jazdcov pred tym, takze na trati bolo zivo. Ono stale sa potvrdzuje, ze na dramaticnost su najlepsie slabsie kategorie, napr. minuly rok 125ccm boli eno-nuno, do poslednej zakruty chodili 5-6 jazdi vo vlaciku.
-
Mateq
Medium Professional
Rossi jazdil minulý rok Micheliny, a mával ku koncu pretekov veľké problémy. Pre tento rok preto zmenil dodávateľa na Bridgestone. V Austrálii zo začiatku stačil tempom na ostatných, potom odpadol.t0m4s3 napísal:Ako, ale spravne poznamenal moderator v Studiu, uz sa nema na co Vale vyhovorit, (...) Gumy ma rovnake ako Stoner.
Podľa mňa boli znova na vine gumy, ktoré mu odišli. V poslednom čase Valentina zráža práve fakt, že nevie šetriť pneumatiky, alebo je v tom minimálne horší ako ostatní. Prispievajú k tomu aj tragické štarty, potom na to musí šliapať a pneu to vadí..
-
theBliZZard
Star
no ja som prestal pozerat moto uz dost davno, tusim poslednu sezonu ktoru som ako tak vnimal aj okom bola ked vyhral Roberts. Teraz len popozeram vysledky, ze kto ako dopadol a v poslednych rokoch to bolo Rossi one man show, tak aj na vysledky pozerat bolo zbytocne, teraz sa to trochu zmenilo. No ale mna to vzdy tahalo viac k formulkam
t0m4s3 - si napisal ze zebrak Stoner zase vyhral? Preco zebrak? Ci to je len tvoj subjektivny nazor, ako ked na seba nadavaju McClarenisti a Ferraristi?
t0m4s3 - si napisal ze zebrak Stoner zase vyhral? Preco zebrak? Ci to je len tvoj subjektivny nazor, ako ked na seba nadavaju McClarenisti a Ferraristi?
-
PACO8
Light Professional
Ani sam Rossi poriadne nevie preco bol pomalsi, vravi akurat ze pri brzdeni bol rychly ale v zakrutach pomaly
na prvy nocny zavod to uslo, som zvedavy ako sa vyvinie tato sezona samozrejme drzim Stonerovi (teraz sa mozete vsetci Rossiovci vyburit
) nech vyhra znovu titul je to mlady talentovany jazdec ktory si to zasluzi a v neposlednom rade ma aj spolahlivy stroj
t0m4s3 tiez nechapem tvoj postoj, ked sa darilo pred dvomi rokmi Rossimu a bola to vsetko one man show tak bolo vsetko v poriadku, ale ak sa zacne darit druhym su to zebraci
BTW uznavam 125ky a 250ky su omnoho lepsie a napinavejsie na pozeranie v TV, povacsine napatie az do posledneho kola
na prvy nocny zavod to uslo, som zvedavy ako sa vyvinie tato sezona samozrejme drzim Stonerovi (teraz sa mozete vsetci Rossiovci vyburit
t0m4s3 tiez nechapem tvoj postoj, ked sa darilo pred dvomi rokmi Rossimu a bola to vsetko one man show tak bolo vsetko v poriadku, ale ak sa zacne darit druhym su to zebraci
BTW uznavam 125ky a 250ky su omnoho lepsie a napinavejsie na pozeranie v TV, povacsine napatie az do posledneho kola
no keď rossi vyhralval o 20 sekund tak si aspon pred cielovou rovinkou sadol riťou na nadrž a maval divakom, a ten ko*ot stoner je taky umely trulko,som presvedčený keby sedel na rovnakej motorke ako keď začínal v motogp tak by sa furt ešte vyhrabaval zo štrku, dojde na psa mraz...PACO8 napísal:Ani sam Rossi poriadne nevie preco bol pomalsi, vravi akurat ze pri brzdeni bol rychly ale v zakrutach pomaly
na prvy nocny zavod to uslo, som zvedavy ako sa vyvinie tato sezona samozrejme drzim Stonerovi (teraz sa mozete vsetci Rossiovci vyburit) nech vyhra znovu titul je to mlady talentovany jazdec ktory si to zasluzi a v neposlednom rade ma aj spolahlivy stroj
t0m4s3 tiez nechapem tvoj postoj, ked sa darilo pred dvomi rokmi Rossimu a bola to vsetko one man show tak bolo vsetko v poriadku, ale ak sa zacne darit druhym su to zebraci![]()