zasrany zlodej...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zasrany zlodej...

Príspevok od používateľa addictor »

asi pred 3 hodinami mi nejaky vred spolocnosti uj*bal penazenku priamo z vracka nohavic aj so vsetkymi dokladmi a cerstvo vytiahnutou 1000 korunackou z bankomatu...je to ako zly sen... citim sa ako najvacsi idiot pod slnkom... :smt022 ako sa moze takyto clovek vobec do zrkadla pozriet sam na seba... ironicke je, ze presne pred tyzdnom som nasiel v Amsterdame penazenku s asi 25€ a dokladmi a dal som ju prvemu policajtovi, ktoreho som stretol aj s celym obnosom...
BTW: neviete, kolko stoji vybavenie dokladok ako OP, VP, karta poistenca a podobne..??? najhorsie je, ze som na intraku a nemam ani peniaze a ani kartu do bankomatu a domov pojdem asi az na velku noc...
:nono:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No je to smutne ale preto zakladat temu? Hmm.... OMg ludia... Ludia su uz taky... Niekto uje*e aby mal a ma, a niekto vrati a nema... I ked z vrecka uje*ane je veru umenie... A veru si lama... Ako to mohol uje*at z vrecka... Hmmm...

//jop.. Aj tak si stojim za svojim... Ci som magor alebo nie
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

And isn't it ironic?
Yeah I really do think.... :)

A nahlásil si to?
Myslím že to bude stáť dosť, OP je tuším 500Sk?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Alofok napísal:A nahlásil si to?
Myslím že to bude stáť dosť, OP je tuším 500Sk?
akurat som prisiel z policie, ktoru som hladal 3 hodiny... :?
lekoklatik napísal:No je to smutne ale preto zakladat temu?
bola tam stanovena otazka ohladom vybavenia novych dokladov, takked najblizsie nebudes vediet, co napisat, radsej nepis...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Karta poistenca by mala byť zadarmo, teda ja keď som stratila, tak to tak bolo.
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

raz za cas, zalezi od poistovne

obciansky 500 + fotka
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pokial dokazes ze si ju nestratil za obcianku neplatis, to viem segre slohli
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

taketo veci sa stavaju ... tak ako bolo povedane ak ti obcianku ukradli tak neplatis.
Musi ti byt teraz riadne blbo, poznam to, lebo brachovi raz ukradli vak na kupalisku boli v nom aj nejake moje veci, nastastie nie doklady. Bracho tam mal telefon + doklady + peniaze a este nejake veci ... dokopy skoda 8000 sk :-/ Ale uz to raz tak chodi ked sme boli blbi a nedali sme si na veci pozor. Je to smutne ze su aj taki ludia co kradnu, ale nic sa s tym neda spravit len davat si pozor.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mozno ti tu penazenku so vsetkym najde nejaka babka a sa ti ozve. kup jej aspon pivo... :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jasne toto je jedna vec.Pockaj aspon tyzden dva ci sa ti nevrati.Ja som chcel ist hend na druhy den vybavovat pricom mi sused volal ze mi ju nasiel v autobuse smer kralova lehota.Dokonca aj asi 20 korun v drobnych mi tam ostalo :D.Iba stovka zmizla.Ja byt na tvojom mieste by som pockal ak ti tie doklady niesu potrebne k prezitiu (€mne ako skolakovi ich extra netreba a viem bez nich prezit kratsiu dobu)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

njn, ja tak tyzden pockam a asi obehnem kontaky, bo vraj tieto vypatlane mozgy ich s oblubou zahadzuju do kosov... sr*t na peniaze, keby aspon tie doklady som dostal spat... :?
qwerty-xyz

Re: zasrany zlodej...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

addictor napísal:asi pred 3 hodinami mi nejaky vred spolocnosti uj*bal penazenku priamo z vracka nohavic aj so vsetkymi dokladmi a cerstvo vytiahnutou 1000 korunackou z bankomatu...je to ako zly sen... citim sa ako najvacsi idiot pod slnkom... :smt022 ako sa moze takyto clovek vobec do zrkadla pozriet sam na seba... ironicke je, ze presne pred tyzdnom som nasiel v Amsterdame penazenku s asi 25€ a dokladmi a dal som ju prvemu policajtovi, ktoreho som stretol aj s celym obnosom...
BTW: neviete, kolko stoji vybavenie dokladok ako OP, VP, karta poistenca a podobne..??? najhorsie je, ze som na intraku a nemam ani peniaze a ani kartu do bankomatu a domov pojdem asi az na velku noc...
:nono:
trosku od temy ale raz som urobil taku srandu,nechal som odparkovany bicykel a na nom bola kapsicka klasicka na raaame,videl som skupinku cigaanov (nevravim ze to boli oni--oni su "urcite" slusni a mili obcania) no a dal som penazenku do tej kapsicky tak aby to videli a siel som do obchodu. samozrejme ked osm sa vratil z obchodu tak penazenka v kapsicke nebola. Viete o co slo? ta penazenka co som dal dnu bola len z jarmoku za 20 sk a vnutri namiesto penazi boli listocky s textom -- To som ta o*ebal,co? -- :lol: penazenku som nasiel asi 20 metrov od bicykla a par tych papierikov este odfukovalo dookola
:lol: prisam boze osm to zrobil,este si nato pamatam pri obchode jednota v nasom meste. Skoda len ze osm nevidel kto to bol.
Skutocnu penazenku som mal so sebou v rupsaku na chrbte ako aj vsetky ostatne veci,k teeeme -- skus si kupit penazenku ktora je na lancok zelezny -- kamarat tak nosi a koniec retazky ma o nohavice pripevneny :? neviem ci by to pomohlo .. ale trochu snad urcite
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zistoval som si tie ceny dokladov, a asi ma je*ne...
350 korunm blokovanie bankomatovej karty, 500 obciansky, 400 za vodicak, 300 vydanie novej karty, 300 SK STU karta... a to este neviem euro26, a ostatne veci... :aasmile10: :aasmile10: :aasmile10:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

addictor napísal:zistoval som si tie ceny dokladov, a asi ma je*ne...
350 korunm blokovanie bankomatovej karty, 500 obciansky, 400 za vodicak, 300 vydanie novej karty, 300 SK STU karta... a to este neviem euro26, a ostatne veci... :aasmile10: :aasmile10: :aasmile10:
ehm to mi je luto..viem jak sa citis tiez som to stratil ale su to neako vysoke ceni nie ? vodicak stoji 2 kila, obciansky ak stratis prvy krat tak platis smiesny poplatok 50 korun.. a ostatne to fakt neviem.. najhorsie je ze si na intraku a nemas peniaze..to je fakt zle..a vies co vacsinou to ti lopkari hodia do kosa ko*ot a nemas sancu jak to..sice cakat na doklady nemozes ze by sa mozno neaka dobra dusa nasla a poslalo by ti to..ale ber to aj z tej inej strany mas PONAUCENIE..

qwerty-xyz> clovek sa trapi a ti tu vytahujes toto,no a k tomu ze to ma upevnene o nohavicu povies mi ako ? lol to akoze nosi zelezne gate a ma tam tu "retiazku trapnu" privarenu ?
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

MurphY napísal:qwerty-xyz> clovek sa trapi a ti tu vytahujes toto,no a k tomu ze to ma upevnene o nohavicu povies mi ako ? lol to akoze nosi zelezne gate a ma tam tu "retiazku trapnu" privarenu ?
za*eb tyzdna...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

MurphY si mimo? co si este nevidel penazenku si s retiazkou? :?

Aj mne raz cmajzli penazenku, no odvtedy som sa poucil, minule som dokonca nacapal vreckarku :D kua uz som jej siel capnut taku, no ale aka nahoda priskocili dvaja smradlavy degesi.

Este sa mi aj raz stalo ked som siel z prahy a vystupovali sme v KE, tak ke som siel medzi poslednymi von zbadal som penazenku na sedadle, bolo v nej asi 20 000 (daky brigadnik mozno) vobec som neuvazoval hned som ju odniesol hosteske a nestaral sa co sa stalo.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

tak videl ale neviem jaky zmysel to ma ked si to tam da.. vsak to o nic nemoze drzat paneboze.. zlodej to potiahne a este k tomu budes mat roztrhane gate lol a ked je rychly zlodej tak nemas sancu ho dobehnut.. mozno si ho aj vsimnes..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

MurphY napísal:tak videl ale neviem jaky zmysel to ma ked si to tam da.. vsak to o nic nemoze drzat paneboze.. zlodej to potiahne a este k tomu budes mat roztrhane gate lol a ked je rychly zlodej tak nemas sancu ho dobehnut.. mozno si ho aj vsimnes..
Ale ved to sluzi na to aby ti nic nikto nepozorovane neucoroval. Na nic viacej to nie je dobre, omg a chcem vidiet zlodeja co by mi to vytrhol z nohavic a este mi aj usiel... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Na policiu si isiel zbytocne, ty ti pomozu iba vtedy, ked nejak dobra dusa tvoju penazenku najde a aj to nahlasi popripade odnesie na policajnu stanicu, inac nemas sancu.
Sestra cez vianocne prazdniny na SVK stratila v Tatrach penazenku s poslednymi peniazmi co sme mali, to bolo nejakych 70 libier plus asi 1000 alebo 2000sk a kopu dokladov :?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Dobrá správa preukaz poistenca máš zadarmo :)
Napísať odpoveď