Notebook ASUS Z53U AP079C

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
h0rac
Novice
Novice

Notebook ASUS Z53U AP079C

Príspevok od používateľa h0rac »

pocul som ze nepodporuje WIn XP oficialne no .. takze cem tam dat XPcko lebo Vista je premna nevyhovujuca ( spomalena , vela to bere , tazke ovladanie pre braska a rodinu ... ) no chcel by som vas poprosit o daky navod ako tam hodit XPcko lebo v tomto som laik akoze viem instal ale len z XP na XP .... a problem bude asi z ovladacmi , na stranku kde som kupil notebook

Kód: Vybrať všetko

http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;12424
je dole ze technicka podpora isiel som nanu a tam som nasiel ovladace na XP na model F3U ( ked dam pravym na tento pocitac vlastnosti tak tam je )

cize to by sedelo ale na tej assus support som dal vyhladat presny typ notebooku uplne presny co tam je a tam je len na VIstu :D takze som zmeteny ci tie ovladace pojdu a ci ten XP hlavne rozbeham .. .v predajni mi povedali ze by ma to vyslo 8 tisic ze si uctoju daky cash a hodinu a trvalo by to okolo 5 dni kym by oni nasli spravne a zbytocnich 8 litrov nemam tak vas chcem poprosit o navod a o radu ci to pojde ( win a ovladace ) dikky moc a cim skor tym by to bolo lepsie :D dikky moc

akoze podla toho F3U som nasiel na vsetko ovladace na XP wifi vsetko len to ma metie ze je to F3U mam to napisane ako vidis aj v PC ale na presny model tam boli len na vistu ... a este neviem ako zistim ci ovladac ktory som installol pracuje spravne ta stranka kde to je je
kód:

Kód: Vybrať všetko

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F3U
dikky mooc

// Obrazky do prilohy (vid pravidla). Tomasito
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neppo »

ja som si kupil notebook Acer Aspire a tiez som mal podobny problem s ovladacmi. niekde som cital ze to vyriesi SP3 na XP ale ten je bohuzial zatial len BETA verzia aj to len na EN, DE a JP verzie XP. mam tam vistu pretoze neviem co s tym. skus napisat do podpory ze co ti povedia
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja neviem naisto, ale podľa mňa ak píšu že nie je seriózne kompatibilný s winXP, tak potom sa nemôžeš spoľahnúť, že všetko bude šľapať ako má. A ak nebude, nemôžeš pindať. A potom sú tu ešte OpenSource alternatívy teda linuxy vo všetkých možných verziách a tie Ti pôjdu pekne krásne rýchlo, nie ako VISTA.

No a keď chceš dať XP na ten notebook, tak choď do BIOSu (najčastejšie klikaním DEL, alebo inej klávesy pri nabiehaní notebooku) a potom vyber niekde tam (ak nebudeš vedieť tak dáme vedieť), aby TI bootoval najprv z CD. A hoď si tam XP cd. Potom už dáš len formátovať komp, celý si ho pekne premažeš a načisto si tam dáš to XP. No a stiahneš si nejaké ovládače buď na čo najpodobnejšie verzie notebooku, alebo skús tam hodiť tie VISTA.. ale fakt neočakávaj, že Ti to pôjde krásne bez problémov... Skôr Linuxy. Oni majú také síce shitné ale fungujú fakt na všetko. Ak nejaký problémik, že to stále nepôjde, píš na čo si prišiel
neppo napísal:ja som si kupil notebook Acer Aspire a tiez som mal podobny problem s ovladacmi. niekde som cital ze to vyriesi SP3 na XP ale ten je bohuzial zatial len BETA verzia aj to len na EN, DE a JP verzie XP. mam tam vistu pretoze neviem co s tym. skus napisat do podpory ze co ti povedia
ale veď SK je EN, tak potom aký problém? SK je poslovenčené EN, takže môžeš install aj na SK, lebo to nie je SK, ale je to EN, kt. vyzerá ako SK. Keby to bolo CZ, to by bol problém. Lebo CZ je CZ ne EN prerobeny na CZ
h0rac
Novice
Novice

jaska dikky chlapi vyskusam a uvidim co to vypluje :D
h0rac
Novice
Novice

tak preinstalovane vsetko funguje OKA az na FN klavesy mi nejdu co mi dost prekaza neviete mi s tym dako pomoct pls ? :cry: dakujem za odpovede 8)
Napísať odpoveď