Vzorova faktura excel Update:VZOREC

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Vzorova faktura excel Update:VZOREC

Príspevok od používateľa Bobr »

Hladam nejaku vzorovu fakturu v exceli podla ktorej by som mohol vytvorit nejaku vlastnu ze co tam ma vsetko byt (hlavicka, platca prijemca datum...), pripadne aj prepocty DPH ... :smt024
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

utfg... das si rozsirene vyhladavanie a nastavis si hladat xls... klucove slovo ti snad nemusim hovorit. potom sa dopracujes napriklad k tomuto.je to sice bez udajov, ale tabulku mas. alebo si najdi jpg a bud kreativny, nie je to ziadna tragedia spravit fakturu :wink:a ake prepocty dph?
Bobr
Guru
Guru

Kibo napísal:utfg... das si rozsirene vyhladavanie a nastavis si hladat xls... klucove slovo ti snad nemusim hovorit. potom sa dopracujes napriklad k tomuto.je to sice bez udajov, ale tabulku mas. alebo si najdi jpg a bud kreativny, nie je to ziadna tragedia spravit fakturu :wink:a ake prepocty dph?
No sak ked si platca dph tak nejake odratanie ci coto to nie je pre mna ako spravit to po grafickej stranke nieje problem kedze som grafik ;) ale po obsahovej to je uz horsie... :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bobr
Guru
Guru

Este jedna otazka :?: ako mam zadat text ktory sa ma zobrazovat za funkciou... teda chcem aby za napr =SUMA(r5)TEXT asi musim dat pred ten text este nieco ale neviem co... :shock:
Napísať odpoveď