//este sloh, ta tema bola super a lahka
Maturita
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
jasnééééé, tak som to myslela, len som to možno nepochopiteľne napísala heh. Len som mu chcela vysvetliť, že musí spraviť aj test aj esej na určité percento, inak by musel odpovedať najhoršie na 3Point napísal:nechapem ta.. ked napises test na 33% a sloh na 25% zmaturujes aj ked tvoja ustna bude na 4ku... ked nenapises test na 33% a sloh na 25 tak aby si zmaturoval potrebujes na ustnej 3ku inak ta caka nahradny termin v septembri
adyy napísal:Tak preto z mojho pohladu nevidim dovod na stazovanie si zivota. Ale je mi jasne ze niekomu to pomoze.
Daj si facku...adyy napísal:Nechapem ludi ktori si zbytocne komplikuju zivot tym, ze si daju uroven A. Toto nepochopim nikdy. Zbytocne, absolutne zbytocne. Len stres, stazene podmienky a viac ucenia.
-
Fabo
Hardcore addict
Taak nemcina za mnou. Paradoxne mam z nej najlepsi pocit hoci som z nej mal najvacsi strach (alebo mozno prave preto).
Listening lahky, len sa clovek nesmiel nechat uniest a napr. si zacat prekladat cely prehovor zaradom (ako spravila spoluziacka). Vo zvysko som tipoval dost ale ked to tak vezmem tak aj na ngline robim testy stylom co mi pasuje, nezdovodnujem, teda tiez len tipy.
Esej bola lahka, bal som sa dost ale neopodstatnene.
Skore dnesneho zapasu: 2:0
Listening lahky, len sa clovek nesmiel nechat uniest a napr. si zacat prekladat cely prehovor zaradom (ako spravila spoluziacka). Vo zvysko som tipoval dost ale ked to tak vezmem tak aj na ngline robim testy stylom co mi pasuje, nezdovodnujem, teda tiez len tipy.
Esej bola lahka, bal som sa dost ale neopodstatnene.
Skore dnesneho zapasu: 2:0
správa
Dnes som maturoval z neminy (ako každý z daného fachu
) a musím povedať, že z rádia som bol milo prekapený ako som rozumel ale ako som sa s kamošmi rozprával tak rozumeli aj ostatní, z toho vyplýva, že to bolo asi jednoduchšie ako minulé roky a som v tomto spokojný, čo ma trapilo viac bol zbytok testu najmä časť s pánom Lendlom bola dosť neista, dalej tá časť kde trebalo priradiť odsek kde sa spomína nejaké tvrdenie to bolo blbé v tom, že až na dva prípady tam neboli mena čiže žiaden konkrétny človiečik
no a ta posledná časť to stalo fakt od štasťia - ulohy typu Hádaj na čo myslí konkretne ten kto to vytvoril mi väčšinou nie priliš idú
čo sa týka slohu - snad lahšie ani byť nemohlo ak človek trochu pozna slovnú zásobu tak to ma v suchu a nikto z kolegov nemal menej ako 90 slov ako som s nimi kecal
btw. nemá niekto správne odpovede aspn na piktogram pero
čo sa týka slohu - snad lahšie ani byť nemohlo ak človek trochu pozna slovnú zásobu tak to ma v suchu a nikto z kolegov nemal menej ako 90 slov ako som s nimi kecal
btw. nemá niekto správne odpovede aspn na piktogram pero
-
Janko Hraško
Amateur
Maturita
hehe, Janko Hraško už má maturu za sebou. Teda aspoň 1/3. ešte ma čaká účto a samozrejme ústne.
Všetko som prežila s nervami, no podstatné je, že prežila. So slovenčinou nie som spokojná z toho pera mám 18
Pričom mohlo byť aspoň 21, no nervozita urobila svoje.
Sloh tiež napísaný, mala som úvahu, počkáme si na výsleky.
No a dnešná nemčina. Njn, musím povedať, že posluch sa dal, no nie som taká sebavedomá ako tu na hojku väčšina ľudí a tak nehovorím, že to bolo primitívne alebo niečo v tom zmysle. Dalo sa tomu rozumieť a ako to býva v jazyku, každé slovíčko mení celkový význam. Moja najslabšia stránka bola dnes, ako aj počas celého testovania, dopĺňanie slovíčok, na ktoré mysleli ľudia, ktorí to robili. Haluz, prečo vždy myslím na niečo iné... Hmm, no uvidíme
Som rada, že je to už za mnou. No a jasné sloh
S témou som bola spokojná maximálne, len mi tiež trošku nesedí ten rozsah slov. Chceli tam 5bodov na 160 slov. Mrzí ma to, lebo pod 200 som to určite nedala, hoci som chcela. Čím viac slov, viac chýb... Nedalo sa
Aj tak je to už teraz jedno. Zajtra, matikári držte sa!!! 
Všetko som prežila s nervami, no podstatné je, že prežila. So slovenčinou nie som spokojná z toho pera mám 18
Sloh tiež napísaný, mala som úvahu, počkáme si na výsleky.
No a dnešná nemčina. Njn, musím povedať, že posluch sa dal, no nie som taká sebavedomá ako tu na hojku väčšina ľudí a tak nehovorím, že to bolo primitívne alebo niečo v tom zmysle. Dalo sa tomu rozumieť a ako to býva v jazyku, každé slovíčko mení celkový význam. Moja najslabšia stránka bola dnes, ako aj počas celého testovania, dopĺňanie slovíčok, na ktoré mysleli ľudia, ktorí to robili. Haluz, prečo vždy myslím na niečo iné... Hmm, no uvidíme