Notebook ako AP?
Notebook ako AP?
Nazdar chcem sa opytat ci sa da notebook pouzit ako AP, bez toho aby bolo potrebne kupit tie wifi karty. Lebo som to skusal s kamosom a jemu to šlo vytvorit AP a mne nie.
Na jeho notebooku sme to nastavili cez Wireless Asistenta.
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.microsoft.com/windowsxp/usin ... ril08.mspx ci to ide neviem, neskusal som
Re: Notebook ako AP?
Neviem ci je to svojim sposobom normalny AP, ono notase sa budu vidiet medzi sebou ale to je tak vsetko, ak by si mal niekomu este posielat internet cez to tak by ti baterka odisla viac nez bleskurychle.
HP Pavilion tx 1000 mam notebook a na nom Vista Home premium ENhojko napísal:Zalezi na wifi karte, ktoru mas. Napis sem kartu, pripadne znacku a model notebooku.
Broadcom 802.11b/g WLAN - karta
ale kamosov notebook je ASSUS neviem momentalne aka seria ale ta aplikacia sa volala ............Wireless Utility asi a tam sa dalo vybrat AP mode alebo client.
nemusi sa spravat ako ozajstny AP ale aby sa dalo spojit viaccero notebookov
a este na aku vzdialenost maju priblizne dosah tie wifi?
No nam to celkom fungovalo : zdielanie suborov, hry , atd. net sme neskusali lebo nema.GothaR napísal:A este by tam mal byt win XP professional a nei Home. Ja som sa to doma snazil stvorit, siet tusim aj isla, ale net som nerozchodil, ale asi som lamaKazdopadne jednoduchsie mi pripada pouzitie APcka.
Jasne ze normalny AP by bol dobry lenze nam to staci aj bez neho len to vediet nastavit. A sietove kable sa nam tahat nechce ked to moze byt aj takto.
to som uz cital ale mam vistu a tam je to trochu inak. A preinstalovat naXP sa mi zatial nechce pretoze notebook je novy a zatial ide vsetko ako ma.muffy69 napísal:http://www.microsoft.com/windowsxp/usin ... ril08.mspx ci to ide neviem, neskusal som
potreboval by som poradit
No snad mi niekto poradi mam stolny PC a na nom net, tento net chcem cez wifi USB WL-161 vysielat na notebook, PC ip : 192.168.0.1 a notebook ip: 192.186.0.2 to mam nastavene na wifi-nach, PC s netom mam nastaveny cez ( Sietove pripojenia / Nastavit domacu siet alebo siet malej kancelaria) alp pocitac ktory ma priame pripojenie k netu, na notebooku mam nastavene, ze book sa pripaja na net cez iny pocitac, obe wifiny som nastavil aby sa pripajali na siet typu pocitac-pocitac (ad-hoc) pocitace mi hlasia ze su pripojene do tejto siete PCDOMA, firewall mam vypnute na oboch pocitacoch ale ma to chybycku krasy na notebooku mi net nejde a nepingnem medzi sebou pocitace kde moze byt chyba vie mi niekto pomoct?