Batoh pre notebook
Batoh pre notebook
Pls existuje niejaky batoh na notebook znacky napr: quicksilver, roxy, nike a podobne? chcem by som niejaky z takej znacky lebo z tych pc su bud drahe alebo smesne, dajte sem linky kde sa daju kupit
www.agem.sk
Tašky a obaly > Taška na notebook
Tašky a obaly > Taška na notebook
Batoh
Akoze sorry ale nevidim tam nic podobne znacky ake som napisal...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
zdravotnik
Light Professional
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Batoh pre notebook
Quicksilver, Roxy, Nike a pod ti nikdy tasku na notebook neurobia a ak ano tak to bude horsie ako Tesco Igelitka ...Cavour napísal:Pls existuje niejaky batoh na notebook znacky napr: quicksilver, roxy, nike a podobne? chcem by som niejaky z takej znacky lebo z tych pc su bud drahe alebo smesne, dajte sem linky kde sa daju kupit
Ruksak na Notebook musi mat Vystuze aby sa notebooku pocas transportu nic nestalo ... Quicksilver a pod... ti sice spravi peknu tasku ale nebude mat vystuze ...
Osobne odporucam nieco od Dicoty alebo Samsonite
Slusne tasky tiez robi aj CaseLogic .. ale naozaj tazko sa odporuca online, najlepsie je ked si vyberies priamo na predajni podla vkusu a rovno si ten NB pred kupou ruksaku odskusas. Osobne by som si tasku podla malych fotografii + rozmerov nekupoval.
A ked ti zalezi na tych spominanych znackach - este stale mozes vyuzit nazehlovacky - ale prides o zaruku
(joke)
A ked ti zalezi na tych spominanych znackach - este stale mozes vyuzit nazehlovacky - ale prides o zaruku