Stock Photo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Stock Photo

Príspevok od používateľa zelovoc »

cafte. zaujimalo by ma ci je tu niekto na fore, kto predava svoje fotografie cez nejaky stock photo portal. zaujimalo by ma, ci mi vie doporucit niektoru stranku, popripade ci ich mozem davat na viac stranok. ako prebieha vyplacanie a este nieco co ma napadne casom. dikes moc. :smt059
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stock Photo

Príspevok od používateľa tomexx »

zelovoc napísal:cafte. zaujimalo by ma ci je tu niekto na fore, kto predava svoje fotografie cez nejaky stock photo portal. zaujimalo by ma, ci mi vie doporucit niektoru stranku, popripade ci ich mozem davat na viac stranok. ako prebieha vyplacanie a este nieco co ma napadne casom. dikes moc. :smt059
Ja predavam na Stockxpert.com a prave zacinam aj na Istockphoto.com co je asi jednotka na trhu, len je dost tazke sa tam dostat. Stockxpert je tiez v pohode ale ma nizsiu navstevnost, tzn. budes mat aj nizsie zisky, ale inak je to v pohode. Ja tiez predavam, ale v prvom rade som na tychto serveroch ako nakupca. Profesionalne obrazky mozem pouzit vo svojich dielach a nemusim sa stresovat s autorskymi pravami. Je to fajn. Blizsie info ti mozem dat cez ICQ alebo SS, pripadne ak chces byt affil...
Napísať odpoveď