Neviem čo sa vvám natom nepáčilo..Ovšem k žánru primerane tam bolo z každého..Ani málo ani moc scifi to nebolo..
Podľa mňa ten film stál zato a koniec ani nevravím..
Som náročný divák no mňa tento film celkom dostal svojim dejom..
Stačí sa kus vžiť do deja..
Umňa 7/10
Napríklad mňa tento film viac zaujal ako The Assassination of Jesse James
Na tento film sa uz tesim par mesiacov, kedze som tiez fanusik Kinga. Uz sa mi ho podarilo stiahnut asi 4x...a vzdy taku verziu, ktoru nahraval nejaky profesional v kine tak, ze nahral asi tretinu platna. Porazit ma ide...nie a nie najst nieco pozeratelne...
heinrich napísal:Na tento film sa uz tesim par mesiacov, kedze som tiez fanusik Kinga. Uz sa mi ho podarilo stiahnut asi 4x...a vzdy taku verziu, ktoru nahraval nejaky profesional v kine tak, ze nahral asi tretinu platna. Porazit ma ide...nie a nie najst nieco pozeratelne...
Hej je mi jasne, ze uz je aj lepsia verzia, ako okliestene platno z ameriky..ale naposledy som to tahal uz davno..od vtedy som nehladal...Takze sa viac menej len tesim na film bez toho, aby som ho hladal
heinrich napísal:Hej je mi jasne, ze uz je aj lepsia verzia, ako okliestene platno z ameriky..ale naposledy som to tahal uz davno..od vtedy som nehladal...Takze sa viac menej len tesim na film bez toho, aby som ho hladal
asi fakt fetuješ, aka "okliešťene" platno? omg vieš čo je dvdrip?
a ty si ktorej casti nepochopil ? som pisal, ze ked som to tahal naposledy...vtedy som to este ripnute nenasiel...iba nekvalitnu nahravku z kina (to bolo niekolko mesiacov dozadu ak sa dobre pamatam)
no nebol to zly movie tak 7/10 ten dej bol dost zaujimavy ale ten koniec no neviem som dufal v nieco viac neocakavane ako to jak to skoncilo skoda ale jak som pisal 7/10
Cawte.Mam taku otazky LEN PRE TYCH CO TO VIDELI LEBO OSTATNY TO ASI NEBUDU VEDIET: takze pls povedzte ako to je s tymi pavukmi?niekde som cital ze su tam pavuci a vraj to neni dobre pre anarchofobistov!!..tak co ako je to s nimi je ich tam vela a co vlastne..
par scen,, dokopy su tam asi desat minut
//najskaredsie ake si nevies predstavit ani v najhroznejsej nocnej more
ale nie no tak co ja viem? obycajne mesiariny s pavukmi.. nic pekne ale nic strasne
mi-chau napísal:par scen,, dokopy su tam asi desat minut
a konkretne ake sceny take nechutne alebo jako?ze ich tam zacnu liez na nich abo ja neviem..Napis mi to pls na SS pretoze to bude asi aj z casti spojler tak nechcem aby ostatny videli..ok?pls
Celé sa dá vedieť čo sa stane do predu, apoň tomu, čo už pár podobných filmov videl, nič nové, to celé je to trápne, neustále melú také sektárske reči. Cieľovým publikom sú asi škôlkari. Koniec vôbec nie je prekvapivý, nuda na celej čiare.
Je to aj príliš dlhné na to že sa tam absolútne nič nedeje.
Neoplatí sa to pozerať, moje hodnotenie tohto fantastického filmu:
Celé sa dá vedieť čo sa stane do predu, apoň tomu, čo už pár podobných filmov videl, nič nové, to celé je to trápne, neustále melú také sektárske reči. Cieľovým publikom sú asi škôlkari. Koniec vôbec nie je prekvapivý, nuda na celej čiare.
Je to aj príliš dlhné na to že sa tam absolútne nič nedeje.
Neoplatí sa to pozerať, moje hodnotenie tohto fantastického filmu:
0,000001 /10 + shift+del
OT: naco potom pozeras filmy ked vies ako skonci???tebe by potom stacilo pozriet prvyy obrazok a koniec je jasny....
uz som to mal dlksie v pc stiahnute ale volako som nemal cas ale dnes som si ho spravil a nelutujem toho......vela filmov od Kinga som nevidel takze tochto autora vlemi nepoznam ale tymto filmom ma dostal....popritom ako sa vstupnoval dej rastli aj chrobaci(ten obrovksky bol brutalny aj ekd som to pozeral na pc v kine by to bola bomba)...ta fanaticka ma srala a mal som ju uz aj ja chut zabit ..... koniec som iba pozeral ze co sa deje, mi ho az luto prislo ked osm si predstavil ze prisiel o zenu a syna si zabil chvilu, chvilu pred tym ako prisla armada.......celkova zmes hororu,sci-fi a drami sa mi pacila - vrelo odporucam