zdravim. porteboval by som pomoct, kupil som si novu wifi kartu (INTEL PRO/Wireless 3945AGM LAN WiFi (802.11a/b/g) Mini-PCIe karta) tak som vsetko zapojil ale PC sa nechce zapnut ak zas kartu vytahnem tak zas ide vsetko ako ma... skusal som 2 take iste karty a obe spravili to iste.
update: prave som skusil dat kartu do Mini-PCIe slotu druheho notebooku nejde ani tam, oba NB maju dosku ATI je mozne ze ATI doska a WIFI Intel spolu nespolupracuju?
A ako ich ta nahodi ked nezapne pc ,.. skusal si uz inu znacku ???mozno je to pravda ze chipset to proste nebere ,.. pozri data o tom ATI chipsete nekde na nete mozno tam bude neco ako supportovane wi-fini,... skus zohnat atheros wi-finu ja ju mam v booku s ATI xpress1100 ale ta tam je uz asik priamo integrovana neviem nerozoberal som
ezechiel88 napísal:A ako ich ta nahodi ked nezapne pc ,.. skusal si uz inu znacku ???mozno je to pravda ze chipset to proste nebere ,.. pozri data o tom ATI chipsete nekde na nete mozno tam bude neco ako supportovane wi-fini,... skus zohnat atheros wi-finu ja ju mam v booku s ATI xpress1100 ale ta tam je uz asik priamo integrovana neviem nerozoberal som
zhanal som s chipsetom atheros ale nejak som nenasiel napisal som este do dellu tak potom uvidim, problem je ci mi vratia cash z alzy ak by som to chcel reklamovat
Noo nevem prestne znenie zakonu mozno Tomase by vedel ale od zakona mozes tovar objednany cez net do 14 dni vratit a myslim ze keby si im napisal aky mas problem a ak ti DELL posle neco ako podporovane wi-fi pre tento book zka mozno najdes u nich taku co potrebujes a skusis zjednat vymenu