poznam...obcas zajdem...na niektorych veciach sa tam da celkom dobre pobavit...daju sa tam najst aj nejake novinky zo sveta techniky a sem-tam sa mozno najde aj nejaky poucny clanok
vcvera som si kupial EVU strasne som sa na nu tesila..ale jak som ju prelistovala zistila som ze viac zaujimavosti som precitala v prilohe ADAM....mam chut napisat do Evy listy ,aby tam dali viac intelektualnych clankov..lebo tie somariny co tam pisu ma prestavaju bavit...uplne vazne..
no ja som sa o existencii AdamOnline dozvedel tak ze kamos mi poslal odkaz na obrazok dna a hned ma zaujal aj ostatny obsah a teraz tam chodim skoro kazdy den
Nechcem velmi rypat, ale je to len dalsia forma masirovania mozgu. Vsade sa ti snazia natlacit do hlavy ako sa mas spravat, co mas robit, co si kupovat a ako budes IN a kedy si ten spravny chlap.
Je to iba osobna preferencia, ale co sa mi paci si viem rozhodnut aj sam, a ked chcem clanky napriklad o technike tak idem na web ktory sa jej venuje naozaj a nielen ako bulvar.
súhlas... nehrozí, aby som sa riadil nejakými ich "zaručenými spôsobmi, ako byť IN" niečo ako módne trendy ma obchádzajú veľmi zďaleka... dokonca ani nemáme doma TV a som chvalabohu ušetrený od všetkého toho vymývania mozgov a MTV a podobne podľa mňa by mal byť človek predovšetkým sám sebou...
máte pravdu ale ja osobne (a isto aj niekolko dalsich) tam chodim preto aby som si pozrel nejake zaujmavosti alebo sa pobavil na nejakych clankoch. Isto to neberem tak ako by som sa mal spravat, co by ma malo bavit alebo co by som si mal obliekat. Kazdy to samozrejme bere inak a niektory si to zoberu k srdcu to co sa tam pise ale na druhej strane je vela takych co s ana tom iba bavia (ako napr. ja)...
A coc hovorite na Uchylnu poradnu....mna osobne velmi bavi a keby tam nie je tak stranka strati podla mna asi 50 percent na popularite (pre niektorích)
mycreed napísal:A coc hovorite na Uchylnu poradnu....mna osobne velmi bavi a keby tam nie je tak stranka strati podla mna asi 50 percent na popularite (pre niektorích)
trapne to je....
aj ten nick ze "dr. zviera" ..omg trapas..a tie jeho rady...no fakt ze sa opalti tam pisat
// kde nadavam ?