Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kvoco
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kvoco »

baby menia casto nazory, treba ich brat trocha s rezervou
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

dnes sme sa stretli medzi kamaratmi a bolo to take chladne, poriadne sa na mna ani nepozrela, ja som sa tiez na nu radsej extra nepozeral, diskusia medzi nami nulova, prehodili sme za hodinu asi 5 viet a to bolo vsetko. pred odchodom cau, cau a koniec. nechapem co sa deje, snad to jedno pozvanie to takto neposralo, to predsa nemoze nic pokazit alebo ano? spytat sa jej na to co sa stalo alebo ci to pozvanie pokazilo tie posledne pekne dni?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

urcite nemala len naladu, to je normalne, to pozvanie to nemohlo pokazit. To by bola hlupa. Ale com len 5 viet za hodinu ? ta to slabota. s ostatnymi komunikovala ? si ju mal ist odprevadit domov a pokecat s nou a sa jej spytat co sa jej stalo, ze je taka bez nalady. :) drz sa
cmuk55
Expert
Expert

naladu mala, s ostatnymi sa rozpravala uplne normalne, smiala sa, jednoducho uplne normalna. a ked som sa objavil blizsie ja, tak ako keby ochladla, ani sa na mna nepozrela. odprevadit domov som ju nemohol, pretoze bola autom s kamaratkou a ja byvam opacnym smerom.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

darmo budes lamentovat nad tym..porozpravaj sa s nou...a nie medzi kamaratmi
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

cmuk55 napísal:naladu mala, s ostatnymi sa rozpravala uplne normalne, smiala sa, jednoducho uplne normalna. a ked som sa objavil blizsie ja, tak ako keby ochladla, ani sa na mna nepozrela. odprevadit domov som ju nemohol, pretoze bola autom s kamaratkou a ja byvam opacnym smerom.
tak to jedine sa s nou musis porozpravat, mal si ju vytiahnut prec od partie a ist sa trosku prejst. Urcite by neodmietla. ale po vojne kazdy byva general. jedine co ti ostava je, ze sa s nou porozpravas,ale osamote. da sa povedat, ze si zavahal a stiahol si sa.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mne toto robila jedna, a vkuse ze nema cas, ale stale mi pisala ako rada by sa stretla :D napokon sme sa stretli a po stretku sa totalne zmenila...ku zlemu samozrejme, uz nebola taka zlata kumne atd ...
ale este predtym sa to tam kyvalo, som ju stale volal a ona ze nema cas ani po skole, tak som nahodil tazky ignore a po dvoch dnoch som dostal echo od kamarata ze ona nevie co sa stalo a nechape atd :D
musis ist uprimne do toho, ja normalne vyblafnem ci sa chce vobec stretnut :)
waikiki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa waikiki »

šúlam sa tu na slovnom spojení ŤAŽKÝ IGNORE :lol:

Ale inaaac... to my baby sme ozaj take nepochopitelne?? Ked sa tak zamyslim aj ja som taketo robila kamaratovi... tiez som mu naznacovala nech ma niekam zavola.... no nie priamo lebo to baby nerobia....ale tak, no vies:D:D no a ked k tomu doslo tak mi to prislo take....divnéé... ze som sa vyhovorila... ani neviem preco:-O jedine co na to mozem povedat je trapas:D
tak k tvojmu problemu... ak sa zamyslim co by som asi od toho kamarata tak chcela pocut... tak asi bud nieco rozhodné, co by ma presvedcilo o jeho muznosti:D ale urcite s nadychom vtipu, nie hnevu... som za s tym TAK CO ZLATO IDEME CI NE. aaalebo potom ten spominany tazky ignore:D to by na mna zabralo, ale zas nemusel by byt az taky tazky... len taky SOFT ignore:D no a hadam by mi doslo ze som krava a mala som ist... takze po ignore mozes ece skusit, ona pojde... len je zmätená

az teraz si clovek uvedomi jake sme na vas chlapcov hnusnéé:(:( SORRY:P to je nase poslanie
cmuk55
Expert
Expert

vobec sa mi nechce pustat do debaty s nou a ani neviem kedy sa teraz najblizsie uvidime, lebo kto vie ako to bude so skolou, idu prazdniny, velka noc a to vsetko okolo hra tak trochu proti mne. rozhodujem sa skor ku vyckavacej taktike a chvilke odmlcania sa, nebudem sa jej ozyvat vobec, nenapisem jej nic a mozno sa ozve sama. ak nie, tak je to uz asi uplny koniec i ked koniec niecoho co este nezacalo. nechcem byt vtierka pretoze to nie je moj sposob zivota a niekomu sa neustale vnucovat, ozyvat sa, pisat ako prvy - to vsetko mi prilis nesedi.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

waikiki napísal: to my baby sme ozaj take nepochopitelne??
tu si si polozila otazku
waikiki napísal: Ked sa tak zamyslim aj ja som taketo robila kamaratovi... tiez som mu naznacovala nech ma niekam zavola.... no nie priamo lebo to baby nerobia....ale tak, no vies:D:D no a ked k tomu doslo tak mi to prislo take....divnéé... ze som sa vyhovorila... ani neviem preco:-O
a tu si si sama dala na to odpoved... ze ani baba samu seba nepochopi... tak ako vas mame chapat potom my?
waikiki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa waikiki »

žaluj ma, súď ma:D
midnight_man
Guru
Guru

waikiki napísal:žaluj ma, súď ma:D
neboj sa, zivot si najde cesticku ako ti to oplatit ;)
cmuk55
Expert
Expert

dnes vecer som bol nedaleko ako byva a tak som ju poprosil, ci by mi pozeral autobus kedy ide kym pridem na zastavku. povedala ze o par minut mi ide a tak jej na to, ze dakujem. potom mi hovori, ze by aj isla von, ale kym by vysla, tak by som nestihol autobus a dalsi mi ide az za dakych 25 minut. odpovedal som jej, ze jej idem rozbit okna a pojdem domov, ona sa zasmiala a povedala, ze sa mi takto milo nuka..... a potom sa ma pytala ci teda ma ist von a tak som povedal ze ano. vysla von, posedeli sme spolu na zastavke, porozpravali sa asi 25 minut, bola nam krasna zima obom a dobre nas tam klepalo ale inak bolo fajn.

som rad ze som sa nejak premohol a ozval sa jej, porozpravali sme sa aj ked som sa na to co sa stalo cez vikend vobec nepytal a ani ma to nenapadlo opytat sa.

lucenie bolo sice take divne, len sme si povedali cau, cau, pritom sme sa poriadne na seba ani nedivali ale ako som uz napisal tak som rad ze som s nou bol a ze bola ochotna vybehnut von kvoli sme. ci to nieco znamena tak to neviem a ani neviem ako to mam cele chapat.
midnight_man
Guru
Guru

vies kolega, raz si hore raz si dole, rozhodne je toto plus ale zajtre sem napises ze sa ti neozyva, neodpisuje a si zase dole....je to dvojsecna zbran
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Musi skusat, nech jej zavola : "prosim Ta ide Vam markiza?", "pozri sa prosim, ci vam tecie tepla voda", "mas na telefone signal?", "uz ma nenapadla ziadna blbost ako zamienka na telefonat tak ti volam naostro".
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Musi skusat, nech jej zavola : "prosim Ta ide Vam markiza?", "pozri sa prosim, ci vam tecie tepla voda", "mas na telefone signal?", "uz ma nenapadla ziadna blbost ako zamienka na telefonat tak ti volam naostro".
Jezis zlato prepac ze ta otravujem ale nevies prosim ta kolko je hodin?
cmuk55
Expert
Expert

mozno sa vam zda takyto telefonat zabavny a zaujimavy ale mne to pride dost trapne a nieco take by som neurobil.
midnight_man
Guru
Guru

cmuk55 napísal:mozno sa vam zda takyto telefonat zabavny a zaujimavy ale mne to pride dost trapne a nieco take by som neurobil.
Nuz :D tak musis vymysliet nieco ty...co je podla teba rozumne.
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

midnight man ma bod
sorry za ot
pmp6.9
Novice
Novice

Re: Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo

Príspevok od používateľa pmp6.9 »

Zdravím, chcel by som sa spýtať...ako sa dá chápať pozvanie k nej domov od dievčaťa ktoré som pozval von ja ? Ďakujem :)
Napísať odpoveď