Probelmy s notebookom
Probelmy s notebookom
nevite cim by to mohlo byt?
1. nerozbaluje větší soubory(na +/-1GB)
1.1nerozbalí stáhle zabalené soubory,kdyz je vypálim a tou samou verzí winraru na jiném pc je rozbalím
1.2větší soubory co zabalím na booku,též nejdou rozbalit....ale ty nejdou rozbalit uz nikde:(
2. občas se stane, že když ho normálně vypnu,tak jak se vypíná počítač tak při dalším spuštění naskočí modrá obrazovka
2.1 někdy se to restartuje a ukážese zase a zase se restartuje a tak je to po každém spuštění počítače(musím ho na tvrdo vypnout),dokud nepřeinstaluji windows
2.2 ukáže se jiná,ale také modrá obrazovka a ta se sekne a nedá se s tím nic dělat,jen na tvrdo vypnout,též se musí přeinstalovat windows
3.po druhé neuznané reklamaci se na lcd zjevily fleky,jdou videt jen při černé obrazovce a jen z jednoho uhlu pohledu....
4.disk(HDD) vydává divné zvuky vymenem uz ok
5.nejdou nainstalovat větší hry, nahlásí chybu "chyba při čtení z disku C:" ,nebo to nahlasi ze zdrojový soubor je poskozen,pri instalaci na jinem pc to jede normalne...
6.spatně vypaluje,vypálím si na dvd nějaké instalace a nektere instalace nejdou nainstalovat...(už jsem tak přišel o dost dat)
chjo hdd je ok a i podle vas ramky:D
//t0m4s3 - pls help a podobne "hlasky" do nazvu temy nepatria
1.1nerozbalí stáhle zabalené soubory,kdyz je vypálim a tou samou verzí winraru na jiném pc je rozbalím
1.2větší soubory co zabalím na booku,též nejdou rozbalit....ale ty nejdou rozbalit uz nikde:(
2. občas se stane, že když ho normálně vypnu,tak jak se vypíná počítač tak při dalším spuštění naskočí modrá obrazovka
2.1 někdy se to restartuje a ukážese zase a zase se restartuje a tak je to po každém spuštění počítače(musím ho na tvrdo vypnout),dokud nepřeinstaluji windows
2.2 ukáže se jiná,ale také modrá obrazovka a ta se sekne a nedá se s tím nic dělat,jen na tvrdo vypnout,též se musí přeinstalovat windows
3.po druhé neuznané reklamaci se na lcd zjevily fleky,jdou videt jen při černé obrazovce a jen z jednoho uhlu pohledu....
5.nejdou nainstalovat větší hry, nahlásí chybu "chyba při čtení z disku C:" ,nebo to nahlasi ze zdrojový soubor je poskozen,pri instalaci na jinem pc to jede normalne...
6.spatně vypaluje,vypálím si na dvd nějaké instalace a nektere instalace nejdou nainstalovat...(už jsem tak přišel o dost dat)
//t0m4s3 - pls help a podobne "hlasky" do nazvu temy nepatria
Re: Problem s bookem,plz help
Asi mas disk sformatovany FAT 32, ktora podporuje subory iba do urcitej velkosti, skus ho naformatovat na NTFS a malo by to slapat...mne to robilo na externomsanta003 napísal:nevite cim by to mohlo byt?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mal som taketo problemy na desktope, vyriesil som to vymenou ATA kabla, mal som ho zalomeny a preto sa stavalo ze pri kopirovani, napalovani a komprimacii (ked robil z HDD) potom zahlasil chybu v danom subore. NIekedy sa stavalo ze zamrzol, ako keby sa HDD odpojil, restart a bolo BSOD alebo dokonca dakedy nenasiel celu particiu na HDD, takze ani nenabootoval. Po vymene kabla ide vsetko ako hodinky. U teba vidim problem bud v HDD alebo v kably. Ak nie ani jedno tak potom to uz bude asi vaznejsie a to doska.
-
ezechiel88
Star
Modra obrazovka alebo BSOD sa objavuje pri nekompatibilite nakeho hardweru neco si pridaval menil ??? ak nie a ma len 4 mesiace reklamacia jednoznacne, ak si menil system tak to je tvoja chyba
,.. hehe nee ,.. skus sradnu vacsina bookov nepride o zaruku(ak ta neni blomba) ked vymenis dist ,.. tak vem tvoj disk napoj do sata kablami do booku nainstaluj ta wina uvidis ci to bude robit ak nie chyba moze byt v tvojom systeme alebo v disku na NB ,.. ak to bude robit nadalej reklamacia ,.. aaa nevem ci som odpovedal dobre nako soms a dobre nevyznal co patri k comu 
no vysvetlim to, mam boka od vbi,volnost pridavani hardweru...
ale tim to nebude, pac jsem nic nemenil,jen oni vymenili pro jistotu disk,pac uz byl na 4 reklamacich(neuznanych)
test hdd a ram OK,ale tak problem tam porad je,widows mam i na stolnim pc,(totozny) i stejny jako programy,ale ta chba s modrou obrazovkou je porad,potreboval bych spis poradit nejakej soft na test prkna a tak nebo spis vedet cim by to mohlo byt,book mi poprve prisel pohazenej,rozbitej,reklamaci mi tenkrat uznali,ale tak jestli mi nechali pohazeny veci tak tomu moc neverim:(
ale tim to nebude, pac jsem nic nemenil,jen oni vymenili pro jistotu disk,pac uz byl na 4 reklamacich(neuznanych)
test hdd a ram OK,ale tak problem tam porad je,widows mam i na stolnim pc,(totozny) i stejny jako programy,ale ta chba s modrou obrazovkou je porad,potreboval bych spis poradit nejakej soft na test prkna a tak nebo spis vedet cim by to mohlo byt,book mi poprve prisel pohazenej,rozbitej,reklamaci mi tenkrat uznali,ale tak jestli mi nechali pohazeny veci tak tomu moc neverim:(
-
ezechiel88
Star
gmm tak tymto VBI u mna uz zaslo dost do minusu ,.. neveim jedine co ma napada je ze mozes zistit ci nieje na ramkac rone casovanie cez everest,.. inak ma nic nenapada,.. ja by som skusil tu reklamacku prost ze ti stale gadze BOSD nech si ta oni daju naky ich disk a skusia to predsa novy book a BOSD hadzat ?? hovadina ,.. ale ak neches skus iny win na lamkach ich mas kopec 
-
ezechiel88
Star
-
ezechiel88
Star
-
ezechiel88
Star