davo2006 napísal:ahojte..mam problem s CS..hram 10 minut a potom mi hore vypise
Warning: CLFlushIntentityPacket
a potom ping 1200,neda sa hybat a musim restart,ale ked pred tym pingom dam disconnect a zase sa pripojim tak mi to 10 minut ide a zase disconnect alebo potom restart
tvoj net tazko prijima a odosiela packety,mas nastavene raty ?
davo2006 napísal:ahojte..mam problem s CS..hram 10 minut a potom mi hore vypise
Warning: CLFlushIntentityPacket
a potom ping 1200,neda sa hybat a musim restart,ale ked pred tym pingom dam disconnect a zase sa pripojim tak mi to 10 minut ide a zase disconnect alebo potom restart
ako keby ti padal ping lebo to co ti vypise ti vypise preto lebo tvoj net nekomunikuje so serverom a preto ti to vypise a padne ti to skus sa ozvat providerovy ci ti nevypadavaju pingy ale lepsie urobis ak si otvoris cez Spustit->napises cmd->das tam ping -t www.dsl.sk a pak budes vidiet ci ti to prerusuje alebo nie ak hej tak zavolaj providerovy ze ti pada ping
MatkoBoost napísal:nevidel som to tu tak som to napisal a je to multiplayer po nete a aky je rozdiel medzi non-steam a setam
setam no dobre ked uz tak je to Steam a rozdiel je tam taky ze zanho musis zaplatit a mozes hrat na steam serveroch...a este nejake traposiny to ma nejaky anticheat ci jake xujoviny