Co sa vam snivalo?
no ja si pamatam na jeden sen co sa mi snival asi pred tyzdnom:
Som bol manualny pracovnik v jednej tovarni, kde bol sefom taky burzoazny despota z cylindrom a leteckymi okuliarmi ake pouzivali piloti pri prvych nekrytych lietadlach. Ja som pracoval s dalsimi ludmi na poschodi, za niecim co pripominalo sijaci stroj, ale bolo to nieco ine, strasne velmi vela hodin sme tam pracovali, bez prestavok a tak.. a ja som zacinal byt smadny a moj smad sa stupnoval, stupnoval az som to nedokazal vydrzat. problem bol v tom, ze voda bola o poschodie nizsie, teda na prizemi a tam bol aj despota, ktory keby ma uvidel, ze som sa isiel napit bez jeho dovolenia tak mam po p..i! ale ja som bol taky smadny, ze ked sa jeden z dozorcov nepozeral, tak som od tej masiny sa zacal plazat cely vycerpany ku schodom...horko tazko a cely smadny som sa doplazil ku schodom a potom pomaly pomaly dole schodmi som sa plazil, ALE v polke schodista som sa zobudil na nehorazne suchoty

Som bol manualny pracovnik v jednej tovarni, kde bol sefom taky burzoazny despota z cylindrom a leteckymi okuliarmi ake pouzivali piloti pri prvych nekrytych lietadlach. Ja som pracoval s dalsimi ludmi na poschodi, za niecim co pripominalo sijaci stroj, ale bolo to nieco ine, strasne velmi vela hodin sme tam pracovali, bez prestavok a tak.. a ja som zacinal byt smadny a moj smad sa stupnoval, stupnoval az som to nedokazal vydrzat. problem bol v tom, ze voda bola o poschodie nizsie, teda na prizemi a tam bol aj despota, ktory keby ma uvidel, ze som sa isiel napit bez jeho dovolenia tak mam po p..i! ale ja som bol taky smadny, ze ked sa jeden z dozorcov nepozeral, tak som od tej masiny sa zacal plazat cely vycerpany ku schodom...horko tazko a cely smadny som sa doplazil ku schodom a potom pomaly pomaly dole schodmi som sa plazil, ALE v polke schodista som sa zobudil na nehorazne suchoty
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ja som mal dneska dost cudny sen, pamatam si ze som stal vonku v areali skoly a o chvilu letelo na skolu niekolko rakiet. jedna buchla vedla mna a ja som sa ocitol na druhej strane mesta, kracal som dalej mestom, domi sa rucali a ludia okolo mna zomierali
a ja som silou mocou nechcel, aby to bola realita. v tom sa sa zobudil a bol som rad ze je vsetko ok 
toto isté sa stalo aj mne dva krát...ale ten druhý krát to bola celkom sranda...dokázal som sa nejak pohnúť v tom "sne" a normálne som ním šklbol, ale telo ostalo na mieste zato ja som sa mohol pohybovať...najprv som si myslel, že je to lucidný sen, išiel som kde som chcel..tak som išiel von a snažil sa navodiť nejaké iné prostredie, ale nefungovalo to a dvere z domu boli zrazu zamknuté, tak som spanikáril, chcel som sa dostať dnu, ale potom som sa zobudil...Zajačik napísal:Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
Mne sa raz v pravidelných intervaloch sníval jeden sen.Sedela som v izbe a vedľa mňa sedelo maličké dievčatko.V kuse na mňa zízalo a začala som mať taký divný pocit.Tak som sa postavila a utekala preč z bytu.Behala som po schodoch a vedela som že ma niečo naháňa.Bála som sa otočiť.Jediné čo ma napadlo bolo utiecť do supermarketu čo máme hneď vedľa bytovky.Keď som vošla dovnútra skryla som sa medzi regály.Chvíľu bolo ticho,no potom som počula že sa dvere otvorili a zatvorili akoby niekto vošiel....vyzrela som spod regálu ale nič som nevidela,ale ako náhle som sa otočila za mnou stala tesne vedľa mojej tváre to dievčatko malé v čiernej kapucni(to dievčatko sa nápadne podobalo na mňa)...vždy som sa v tej chvíli zobudila.Už sa mi to snivalo niekoľko krát.Vždy keď na to pomyslím tak ma strasie
Hroznyyy sen...

tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988x-nina napísal:No ja v podstate ani horory nepozerám,len niekedy pozriem nieco na youtube a potom sa bojim spat
fuuha stacilo mi vidiet na chvilu toho typka tam co sedel ci co a som musela vypnut..mi-chau napísal:tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988
-
in your world
Light Star
-
Tvrdohlav
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Mnesa raz snival dost cudny sen...ze som bol anjel- total nerealisticke 
Ale tuto noc sa mi snival hnusny sen, ze som v noci siel po takom chodniku v lese a bola tma, cely cas nadomnou lietali vrany a ako keby dajake tiene behali po lese a potom tie vrany zacali nadomnou kruzit a zobudil som sa...brr
Ale tuto noc sa mi snival hnusny sen, ze som v noci siel po takom chodniku v lese a bola tma, cely cas nadomnou lietali vrany a ako keby dajake tiene behali po lese a potom tie vrany zacali nadomnou kruzit a zobudil som sa...brr