Nie nikdy som to neskusala...a ani nikdy nechcem, vobec ma to nelaka ....nepaci sa mi, ze obaja rodicia su fajciari, a tak aj viem ,ako to u nas vyzera...
enter00 napísal:osobne by som dal cenu cigariet na 1000 a viac korun za krabicku, a rozdiel trhovej ceny a tejto ceny by som odvadzal do zriadeneho fondu, z ktoreho by sa liecili choroby vzniknute z fajcenia.
Solidarita je fajn vec, ale solidarita s kok****, ktory si vedome nici zdravie - to nie.
niekedy vsak rakovina pluc nemusi byt nasledkom fajcenia, aj ked bol pacient fajciar
Ked som mal 16 tak som fajcil...ale aj to len koli frajerine (mladicka nerozvaznost) ...ale stihol som to vcas ukoncit ... cigarety si podla mna zbytocne vyhodene prachy do vzduchu
nefajčím ale kamoši fajčia takže pasíne fajčenie sa ma dotýka
proste mi to smrdí, žlté zuby, nechty, nafajčené oblečenie, posraté plúca a cievy ale ked to niekto chce tak pre mňa zamňa nech si fajčí je to jeho vec
hm, asi raz som vyfajčil tak polku krabičky behom jedného večera...skúšobne, či sa objaví aj niečo zaujímavé...neobjavilo sa nič, tak som si povedal...načo toto niekto robí? to je čisto len pre frajerinu alebo pre závislosť...
Kaonashi napísal:hm, asi raz som vyfajčil tak polku krabičky behom jedného večera...skúšobne, či sa objaví aj niečo zaujímavé...neobjavilo sa nič, tak som si povedal...načo toto niekto robí? to je čisto len pre frajerinu alebo pre závislosť...
to co tu ty pises je detinske a maximalne smiesne, nie kazdy pride na chut cigarety... a prist na chut tymto sposobom ze vyfajcis polku krabicky za vecer ... trocha na zamyslenie.. a kedze tebe to nechuti tak automaticky sa s tym frajeruje alebo zavislost...
kope ludi to jednudocho šmakuje... cigareta im patri neodmyslitelne ku beznemu dnu (ku kave, pripadne niekde v pondiku pri pive).. cigareta jednoducho patri k forme relaxu, ked si niekto ide oddychnut.. posedi si, da si cigaretu a je mu fajn.. nehovorim o fajceni 1 krabicky na den.. tu uz sa da rozpravat o zavislosti..
fruxo napísal:to co tu ty pises je detinske a maximalne smiesne, nie kazdy pride na chut cigarety... a prist na chut tymto sposobom ze vyfajcis polku krabicky za vecer ... trocha na zamyslenie.. a kedze tebe to nechuti tak automaticky sa s tym frajeruje alebo zavislost...
kope ludi to jednudocho šmakuje... cigareta im patri neodmyslitelne ku beznemu dnu (ku kave, pripadne niekde v pondiku pri pive).. cigareta jednoducho patri k forme relaxu, ked si niekto ide oddychnut.. posedi si, da si cigaretu a je mu fajn.. nehovorim o fajceni 1 krabicky na den.. tu uz sa da rozpravat o zavislosti..
takže denná dávka nikotínu...áno, to nie je detinské, cmúľať horiaci kus jedovatej slamy v ústach
keď si tak spomínam...niekde som čítal, že fajčenie je tiež len prejavom ukájania savého reflexu (sanie mlieka z bradaviek matky u kojencov)