The mist

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
heinrich
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heinrich »

Tak som si ten film vcera stiahol a pozrel. Mist je uz, ako som sa docital, treti film podla Kingovej knihy { Zelena mila a Shawshank } a myslim, ze oba predchadzajuce boli lepsie, aj ked sa to asi velmi porovnat neda, kedze mist zrejme chcel byt sci-fi horor alebo nieco take. Podla mna to nebol zly film..aj ked Kingove horory sa podla mna nedaju velmi dobre sfilmovat. Proste knihy su omnoho lepsie a ziaden reziser nevyjadri Kingove myslienky tak, ako on sam v knihe. Jediny sfilmovany Kingov horor ktory bol podla mna fakt dobry, bol Shining...inak uz zrejme nic.
Pri takmer kazdej scene som si predstavoval, ako to asi moze byt napisane v knihe...a velmi rad by som si Mist aj precital. Mam rad filmy podla jeho knih...a este radsej jeho knihy..ale tento film ma ani neohuril...ale ziaden prepadak podla mna nebol.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Cesar napísal:Zatiaľ najslabší film v tomto roku.

Celé sa dá vedieť čo sa stane do predu, apoň tomu, čo už pár podobných filmov videl, nič nové, to celé je to trápne, neustále melú také sektárske reči. Cieľovým publikom sú asi škôlkari. Koniec vôbec nie je prekvapivý, nuda na celej čiare.

Je to aj príliš dlhné na to že sa tam absolútne nič nedeje.

Neoplatí sa to pozerať, moje hodnotenie tohto fantastického filmu:

0,000001 /10 + shift+del :lol:
Škôlkári? A ty si odkiaľ padol? Jasné všetko si vedel vopred :lol: Hovno si vedel :) Koniec sa isto nedal predpokladať ani keby si bol dáky veštec..
Chcel by som vedieť čo je najlepší film pre teba tohto roku.. :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Soviet napísal:Škôlkári? A ty si odkiaľ padol? Jasné všetko si vedel vopred :lol: Hovno si vedel :) Koniec sa isto nedal predpokladať ani keby si bol dáky veštec..
Chcel by som vedieť čo je najlepší film pre teba tohto roku.. :)
Zelenú mílu porovnať s týmto je ako porovnať mercedes s trabantom, nedá sa ani porovnať, ten je kvalitný film a toto sú len úbohé hlúposti pre deti čo sa boja pavúkov. :)

Aspoň minimálne reálny musí byť každý film aj keď je horror, ináč to je len rozprávka pre deti, myslím napr. keď vyhadzovali ľudí z hypermarketu, no smiešne niečo, trápne. :lol: Je aj minimálna šanca že by to robili v reálnom živote??? Tie sektárske reči a že nezvládajú takúto primitívnu a jednoduchú situáciu (že tá žena to mele stále počas celého filmu) je typické pre filmy 8. triedy, úbohé.

Horrory moc nepozerám, len čo by teoreticky mohli byť zaujímavé aspoň minimálne nie len bezhlavé zabíjanie a prelievanie kry ale lepší bol napr. aj Resident Evil, Underworld alebo Final Destination.

The Mist je u mňa tiež top ale bottom top ako na imdb. :D

Film roka by som teraz nepovedal, veď je len marec ale moc dobrý film čo som nedávno videl bol The Diving Bell and the Butterfly alebo We Own The Night, In the Valley of Elah ale aj iné.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

o čom kecáš na imdb to má nadpriemerné hodnotenie
User Rating: 7.6/10 (19,325 votes)
Cesar
Addict
Addict

Fanúšikom horrorov to môže byť výnimočný zážitok (v porovnaní s ostatnými horrormi), no tým, čo si chcú pozieť nejaký zaujímavý film je prepadák.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Cesar napísal:Zelenú mílu porovnať s týmto je ako porovnať mercedes s trabantom, nedá sa ani porovnať, ten je kvalitný film a toto sú len úbohé hlúposti pre deti čo sa boja pavúkov. :)
Kua ako môžeš porovnať Zelenú Míľu s The Mist? Veď to sú úplne dva rozdielne filmy ktoré nemajú so sebou nič spoločné !!
Cesar napísal:Aspoň minimálne reálny musí byť každý film aj keď je horror, ináč to je len rozprávka pre deti
Ako som už raz voľakde tu písal, tento film nieje čisto Horor. Je tam z každého žánra tak akurát.. Odkedy musí byť scifi reálne? Veď kus rozumu..
Cesar napísal:Fanúšikom horrorov to môže byť výnimočný zážitok (v porovnaní s ostatnými horrormi), no tým, čo si chcú pozieť nejaký zaujímavý film je prepadák.
Tento film je viac než zaujímavý.. Podľa mňa je tam ukrytý význam aj taký, že armáda aj v súčastnosti skúša rôzne zbytočné kraviny a aj ich bude skúšať až kým sem nepríde nejaká pliaga,alebo nezničia sami seba..

Proste ani sám nevieš čo si od toho filmu očakával.. :)
Cesar
Addict
Addict

Soviet napísal:Ako som už raz voľakde tu písal, tento film nieje čisto Horor. Je tam z každého žánra tak akurát.. Odkedy musí byť scifi reálne? Veď kus rozumu..
Reálne v tom, ako by ľudia reagovali v skutočnosti. Toľko tupcov na kope neexistuje že by sa stretli niekde v realite. Také reakcie čo tam mali môžu mať len s iq pod 50, všetci tam reagovali na veci ako totálni dementi.

Napriek tomu, že som od toho moc nečakal ešte aj tak som sa sklamal také to bolo trapne,
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Najprv by som rad doplnil, ze Mist je treti film podla Kingovej predlohy, ktory natocil Frank Darabont (thx Vampirka XY za pripomenutie, sam by som si to nevsimol :oops: )...toto som v svojom predchadzajucom prispevku zabudol napisat. A preto som Mist porovnaval so Shawshankom a Green Mile..Nie podla obsahu..ale podla toho, co som cakal od rezisera.
Aj ked som hned povedal, ze tieto filmy sa asi velmi porovnavat nedaju...pretoze su zalozene na niecom uplne inom. K tomu filmu. Je chyba ak sa na to niekto pozera ako boj medzi ludmi a nadpozemskym hmyzom z inej dimenzie. King zvacsa nedava az taky strasny doraz na dejovu liniu...ako na psychiku ludi..a vzajomne interakcie a myslienkove pochody. A presne o to slo aj v Miste...ten dej mal len podciarkovat a zdoraznovat samotnych ludi v supermarkete..a to sa podla mna vydarilo. Aj ked este raz musim povedat, ze kniha musi byt omnoho lepsia :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Napísať odpoveď