Ja osobne ak sa teda môžem vyjadriť k tejto téme

ani neviem koho mam voliť, pretože či Gašparovič alebo Radičova (títo vyzerajú, že prejdú do 2. kola) vo mne nevzbudzujú väčšie sympatie. Ako tu spomínal brm tak prezident je vlastne figurka vtom súhlasim, pretože nema právomoci nato, aby mohol výraznejšie predstupovať pred ľudí alebo v nejakých dôležitých otázkach (možno je to len obraz tých troch ktorých sme mali za prezidentov ale proste takto to vidím

). U nás je prezident asi len do počtu aby sme mohli povedať, že máme nejakú hlavu štátu

Ja osobne by som privítal nejakého nezávisleho kandidáta, ktorý by získal moje sympatie, ale taký povedzme si narovinu nie je.
K Radičovej - opozícia pri jej podpore jednotná nie je, pretože potrebujú predovšetkým "ochrancovia života" počuť, že sa zaviaže ochranovať... dalej už poznáme - no proste sú to (odpuste za vyjadrenie) trapoši

, a ked nebude jednotna tak ešte aj Ivetka stiahne kandidatúru a žiaden spoločný kandidát nebude
Gašparovič - no čo si budeme hovoriť, podľa preferencii by mal vyhrať jednoznačne, ale vidno na nom, že inklinuje počas funkčneho obdobia ku Smeru - to mu ani nevytíkam, ved Smer ho podporoval už v roku 2004, ked vyhral., tak je logicke, že sa snaží robiť politiku, ktorá je v súlade s politikou Smeru - akýsi spôsob revanšovania

možno (neviem ale ani Schuster mi nepripadal nejaký nestranný)
opäť zaujímavu ulohu v tejto "bitke" zohra asi Vladimír Mečiar, ten nechcel kandidovať ale dnes to už ani nevylučuje a jeho cieľom je dosiahnuť aby sa nestal Gašparovič opäť prezidentom, čo mimochodom potvrdil v nedeľu aj podpredseda strany M. Urbani v diskusii s Paľom Csákym

v relácii V politike - určite aspon odčerpa nejaký ten hlas Gašparovičovi, ale prezidentom sa nestane
Tomasito - myslíš si, že Gašparovič bude zvolený už v 1. kole

nemyslím si to, pretože účasť bude dosť nízka, prezidentske voľby u nas nie sú veľmi atraktívne a navyše podľa ústavy musí ziskať nie 51%, ale potrebuje tuším okolo 2 milionov hlasov - aspon takto to prezentoval niekto z opozície, ale 2. kolo bude Gašparovič a ked bude kandidovať Mečiar tak si dovolím tipnuť prave jeho a Radičova ako je už zvykom opozicie vyhorí