Pouzivate nekdo Mac ?... Testoval jsem ho uz hodnekrat a prijde mi hodne pohodlny a dobre ovladatelny... I designove jsou apply pekne... Navic kamarad rikal ze ho ma uz 7 mesicu a ani jednou nevidel nejaky error, ani jednou se mu nekousl ani jednou nepouzil restart...
Co vy na to ?
Mac OS X
Re: Mac OS X
no sak jasne ze nema errory, ked natom systeme ma par programov, skoda toho ze na Macu hapruje win inak by natom boli lepsie ako teraz
Re: Mac OS X
funny boySheep napísal:no sak jasne ze nema errory, ked natom systeme ma par programov, skoda toho ze na Macu hapruje win inak by natom boli lepsie ako teraz
to halfend: ked mas mac hw, nevahaj :]
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mno ..Dostahoval som Mac OS X 10.5 Leopard . malo to cez 7,5GB , bol to ISO subor. pustil som to cez virtualku a zrazu to mountnute CD malo len okolo 400MB... a pustila sa mi instalacia boot campu ..
obraz ISO suboru na DVD nenapalim lebo ma cez 7GB... a ked to mountnem tak to ma 400MB ..a to je primalo na to aby to bola instalacka od Leoparda..ci nie ?
PORADTEEE
obraz ISO suboru na DVD nenapalim lebo ma cez 7GB... a ked to mountnem tak to ma 400MB ..a to je primalo na to aby to bola instalacka od Leoparda..ci nie ?
PORADTEEE
Ten Mac má iný súborový systém ako windows, aj keď napáliš to dvd z win tam nebude vidno asi nič ale je to inštalátor a nainštaluje sa.
Nápáliť to budeš môcť len na dual-layer dvd ale či ti všetko pôjde ako by si chcel je otázne, mac os x nie je univerzálny operačný systém, ten je dobrý hlavne na počítače od apple.
Nahoď si radšej Linux, dáš tam Mac tému a hotovo, pôjde všetko bez problémov.
Nápáliť to budeš môcť len na dual-layer dvd ale či ti všetko pôjde ako by si chcel je otázne, mac os x nie je univerzálny operačný systém, ten je dobrý hlavne na počítače od apple.
Nahoď si radšej Linux, dáš tam Mac tému a hotovo, pôjde všetko bez problémov.