UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Vesmir je obrovsky a tvrdenia, ze je nekonecny tomu neverim. Musi niekde koncit, dalej je mozno zase nieco ine co zistime o par stoviek rokov. Som presvedceny na 100%, ze UFO cize mimozemska civilizacia existuje. Ze sme vo vesmire sami a nikde uz nic, tomu vobec neverim a nikdy ani verit nebudem. :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Aj ked sa vsade pise ze Boh stvoril cloveka k obrazu zvojemu tu na Zemi, tak preco by nemohol rovnake bytosti stvorit aj niekolko svetelnych rokov dalej
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

drakeman napísal:Aj ked sa vsade pise ze Boh stvoril cloveka k obrazu zvojemu tu na Zemi, tak preco by nemohol rovnake bytosti stvorit aj niekolko svetelnych rokov dalej

boha tu nespominajme na to bude ina tema... :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

q-parser - proste samá smula :D
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

drakeman napísal:No to urcite... je to film od amikov pre amikov na vyhlasenie ich dna nezavisloti. Na cely svet zautocili ine bytosti a xceli nas znicit... no a amici ich rozmrdali za pomocu PC viru :D
Ten film(Den nezavislosti) je neskutocny odpad. :smt096
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Spoty napísal: UFO documents - FBI Top Secret Files

:D :D :D

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files-en/454740/UFO.rar.html

File not found. :x
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Linkman napísal:q-parser - proste samá smula :D
Nerozumiem jazyku tvojho kmena! Co si tym chcel povedat, bo fakt som to nepochopil. Je to bullshit, ci co?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smula - atlandanom sa nieco posralo na zemi, zatopilo atlandidu, ostahuju sa na mars, aj tam sa daco pokakalo a ktovie kde su teraz
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:smula - atlandanom sa nieco posralo na zemi, zatopilo atlandidu, ostahuju sa na mars, aj tam sa daco pokakalo a ktovie kde su teraz
Je dost mozne, ze su mimo sustavu dakde. Ale cital som zas dakde, ze "maju" svoje zakladne na Venusi, Marse, a mesiacoch Jupitera. Ale ktoho vie, pravdu povediac, v zemi by sa mne osobne zit nechcelo.
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

cert napísal: Ten film(Den nezavislosti) je neskutocny odpad. :smt096

podla mna je to v pohode film...
neviem co mas proti nemu?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ehm asi to ze je to komercny brak jak svina. bleeee a virusom ich znicit... lol uz to vidim :)
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

ale dalo sa to pozret :P
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne sa osobne pacil Den nezavislosti len preto ze to bolo ekšn - film na jednorazove pozretie.

Ale ja velmi zboznovat film Kontakt
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:mne sa osobne pacil Den nezavislosti len preto ze to bolo ekšn - film na jednorazove pozretie.

Ale ja velmi zboznovat film Kontakt
Kontakt je skvely film! Fakt ma chytil, ked som ho videl po prvy krat. Den nezavislosti je troska prehnane, od Amikov pre Amikov viac-menej. Ucast inych krajin na "vitazstve" je spemenuta len v minimalnej miere. Ale uz staci na OT.
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Je jedna taka teoria :
Vedci nasli dajake sumerske tabulky a v nich sa opisovalo ako "vyssia rasa" stvorila ludsku rasu tu na zemi aby si zuslachtovali svoju zem a raz za (nie som si isty ale asi oklo tej cifry sa to pohybuje) 2000 rokov prichadzaju po zasoby co im ludska rasa ma odovzdavat.V tabulkach je aj presny nazov tej planety nachadza sa v nasej sustave pohybuje sa opacne ako ostatne planety a raz za cca 2000 rokov sa priblizi k nasej planete tak blizko ze "oni" pridu.Planeta sa neda spozorovat lebo je vzdy v takom uhle za slnkom alebo pred ze ju nevidno kvoli jasu slnka
par krat som na Discovery videl dokumenty o cudnych bytostiach co zili v minulosti a presne sedeli na popis "vyssiej rasy"
:roll: predpokladany prichod by mal byt okolo roku 2020 alebo 2024 uz len cakat :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Avalong napísal:Je jedna taka teoria :
Vedci nasli dajake sumerske tabulky a v nich sa opisovalo ako "vyssia rasa" stvorila ludsku rasu tu na zemi aby si zuslachtovali svoju zem a raz za (nie som si isty ale asi oklo tej cifry sa to pohybuje) 2000 rokov prichadzaju po zasoby co im ludska rasa ma odovzdavat.V tabulkach je aj presny nazov tej planety nachadza sa v nasej sustave pohybuje sa opacne ako ostatne planety a raz za cca 2000 rokov sa priblizi k nasej planete tak blizko ze "oni" pridu.Planeta sa neda spozorovat lebo je vzdy v takom uhle za slnkom alebo pred ze ju nevidno kvoli jasu slnka
par krat som na Discovery videl dokumenty o cudnych bytostiach co zili v minulosti a presne sedeli na popis "vyssiej rasy"
:roll: predpokladany prichod by mal byt okolo roku 2020 alebo 2024 uz len cakat :)
Presne o tomto som aj ja niekde cital. Tu planetu vedci oznacuju ako Planeta X, ale jej "pravy" nazov nepoznam ani ja.
Neviem kto tu cita nejake buddhisticke texte, ale o vyssich bytostiach sa da docitat aj v nich. V nich sa da docitat, ze nasu planetu v minulosti navstevovali priatelia z vesmiru, "bohovia" ako ich vtedy ludia nazyvali. Boli velmi vysoki. Zevraj ludska rasa ako ju pozname dnes je vlastne krizena povodna pozemska rasa s tymito bytostami. V podstate sme nieco ako podareny experiment, alebo uroda, bo tieto bytosti vraj navstevovali nasu planetu este pred tym, nez bola obyvatelne a zistovali podmienky pre nasadenie zivota. Vyskusali niekolko ras, ale ta nasa sa uchytila, a tak sme tu do dnes. Nie, to nie je pribeh zo ziadnej RPG! Su to vsetko tajne texty tibetskeho buddhizmu, ktore su ukryte vysoko v Himalajach.
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Avalong napísal:Je jedna taka teoria :
Myslim ze priblizne na ten tok (202*) predpokladali Mayovia koniec Sveta. Zeby v tom bola nejaka suvislost? :cry:
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Este to ze kedysi davno vraj poslali na zem syna ich vtedajsieho vladcu a pripada to na rok okolo 0 a mnohi ludia tvrdia ze to mohol byt Jezis
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

a ja som cital ze ten syn mal svoje zle dvojca a prisiel na zem okolo 1939 a ze to bol hitler. :lol:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mam doma fotku hieroglyfov z egypta kde je jasno vidno helikopteru :shock:
Napísať odpoveď