DIGI-TV alebo Normal Satelit zo Skylink alebo UPC direct

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

DIGI-TV alebo Normal Satelit zo Skylink alebo UPC direct

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Takze temy ohladom toho uz boli ale poradte mi co myslite ze by som si mal radsej kupit ??
pocul som o Digi-tv ze casto vypadava alebo sa kazi obraz.... zase ked si kupim satelitny komplet (kartu Skylink mam ) nebudu v blizkej buducnosti kodovat viacej programov ? oplati sa mi do toho investovat ? mozem kupit toto parabolu 85cm, konvertor 0, 2db single, prijimac Opensat 7000... da sa to napojit aj na PC ze by som v buducnosti odblokovaval Kanaly alebo sa mi to neoplati kupovat ... Alebo UPC direct ?? neviem sa rozhodnut
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kde si pocul ze digi vypadava ?

urcite si videl ake bolo pocasie posledne dni a ja som v tedy v pohodicke pozeral .. vsetko islo / zvuk / obraz

cize to pocul od cloveka co to pocul ....

jedine ze sa stane ze obraz sem tam ( naozaj sem tam ) zazrni ale to je otazka 2 sek.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Digi vypadava :) obcas... to je pravda... sem tam sa stane ze vypadne zopar transponderov a potom...

Skylink - hmm, dobra volba. Niekomu staci zopar kanalov ku stastiu. Vsetko, az na ten prijimac by som ti aj odobril.
Ak chces dobry prijimac, jednoduchy, vezmi Openbox X810 alebo X820. Alebo ak si PC-zdatnejsi a pojmy ako IP, telnet, FTP.. ti nieco hovoria, zaobstaraj si nejaky linuxovy prijimac (vyborna volba je IPBOX 250S kde mozes doplnit aj HDD) a ten ti okrem tychto veci poskytne aj kopu nevidanych moznosti. Avsak na spojazdnenie je trosku zlozitejsi
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

No ja uz DIGI NIKDY. Cakam uz na koniec viazanosti a koniec. Neustale vypadky - cez leto slnecne luce su problem, v zime sneh,.... Vzdy nejaka vyhovorka. A platit za vypadky uz nemienim.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

bloodko napísal:No ja uz DIGI NIKDY. Cakam uz na koniec viazanosti a koniec. Neustale vypadky - cez leto slnecne luce su problem, v zime sneh,.... Vzdy nejaka vyhovorka. A platit za vypadky uz nemienim.
a co vravis na UPC direct ???
Josa
Light Professional
Light Professional

Zial o UPC este nic, ale po skonceni zmluvy si dame UPC. Najskor som chcel magio, ale pocul som, ze to je tiez plne vypadkov tak neviem.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

bloodko napísal:Zial o UPC este nic, ale po skonceni zmluvy si dame UPC. Najskor som chcel magio, ale pocul som, ze to je tiez plne vypadkov tak neviem.
jeden mi to poradil ze to ma a ze ziadne vypatky sem tam ked je zle pocasie tak zazri ale ked prepnes s programu na program tak je to uz okey tak neviem ktore si mam dat
Josa
Light Professional
Light Professional

ale ako mozes vidiet tak jednemu to vypadava druhemu nie. Mozno mam smolu, ze ja pozeram vtedy ked su vypadky a iny ked nie su, alebo fakt neviem. :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

bloodko napísal:ale ako mozes vidiet tak jednemu to vypadava druhemu nie. Mozno mam smolu, ze ja pozeram vtedy ked su vypadky a iny ked nie su, alebo fakt neviem. :D
no neviem neviem .. precital som tolko veci ale myslim ze UPC bude asi najlepsie dokonca tam maju teraz akciu za 400Sk mesacne ... to sa da ..
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejme s cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom :wink: no hold ked si to niekto nevie nastavit sam :roll: tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nastavi pozor nie nejakeho fusera ako traz poväcsine s tymi DIGI-nami behaju

edit:// ked nepozerate a mate primac vypnuti(zo siete) viac ako 4 dni tak sa karty zablokuju potom treba volat do DIGI pre odblokovanie

viem to preto lebo otec to montuje pre znamich a ma vsetko k tomu co treba
btw. a byvalo nedostatok primacov(2TV) neviem ako to je teraz
a vsetko o digi je na tomto fore http://www.digitv.ic.cz/
Josa
Light Professional
Light Professional

patro16: Ja som to od nikoho nepocul. Ja to sam zazivam. Neustale problemy, ci uz so zvukom, alebo obrazom, alebo klasicka hlaska: Nemate opravnenie na pozeranie tohto kanalu.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

patro16 napísal:mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejm z cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom :wink: no hold ked si to niekto nevie nastavit sam :roll: tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nadstavi pozor nie nejakeho fusera
ty kokos tak ja fakt neviem hehe asi si dam papieriky a co vyzrebujem to si dam spravit :D inac neviem ako :?:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

bloodko napísal:patro16: Ja som to od nikoho nepocul. Ja to sam zazivam. Neustale problemy, ci uz so zvukom, alebo obrazom, alebo klasicka hlaska: Nemate opravnenie na pozeranie tohto kanalu.
skoda no ma sere bo neviem akeho montera mozem dostat moze to byt Fuser a nemusi a od toho zalezi potom cely rok pozerania ... ta ja neviem .. skoda ze nemam nejakeho znameho :(
Josa
Light Professional
Light Professional

Ja som bol s monterom spokojny. Dost dlho to tam hore steloval a este ked si k tomu pripocitam aky blby pristup mame k streche...... Neviem ake maju teraz zmluvy, ale nie je tam nahodou nejaka rocna? Skusit dat na rok a uvidis. :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

patro16 napísal:mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejme s cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom :wink: no hold ked si to niekto nevie nastavit sam :roll: tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nastavi pozor nie nejakeho fusera ako traz poväcsine s tymi DIGI-nami behaju

edit:// ked nepozerate a mate primac vypnuti(zo siete) viac ako 4 dni tak sa karty zablokuju potom treba volat do DIGI pre odblokovanie

viem to preto lebo otec to montuje pre znamich a ma vsetko k tomu co treba
btw. a byvalo nedostatok primacov(2TV) neviem ako to je teraz
a vsetko o digi je na tomto fore http://www.digitv.ic.cz/
presne o tych prijmacoch vravia vsade ze je nedostatok aj na oficialnej stranke pisu ze sa predlzuje datum vybavenia tejto Digi niektory cakaju aj 2-3 mesiace na prijmac
patro16
Light Professional
Light Professional

takto s tymi primacmi je to tak, ze ten co to montuje musi mat dakoho znameho(v DIGI) a hned ich dostane aj 10 a viac :wink:

btw. satelitik11 na tom fore si pozri kto to montuje u vas v Poprade a poripade sa popytaj ako su s nim spokojny iny
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Na tie prijimace sa caka - keby to boli aspon nejake kvalitne prijimace :D holt clovek je obmedzeny a donuteny ich pouzivat, kedze je karta sparovana s prijimacom...

A k tym technikom - by si sa cudoval kolko technikov "profi-vyzerajucich" s merakmi a podobne ti parabolu nastavi horsie ako niekto, kto to nastavi podla intenzity signalu co mu ukaze prijimac (a nielen ten od digi). Ved tych monterov je ako hub po dazdi...
patro16
Light Professional
Light Professional

STomko napísal:Na tie prijimace sa caka - keby to boli aspon nejake kvalitne prijimace :D holt clovek je obmedzeny a donuteny ich pouzivat, kedze je karta sparovana s prijimacom...
jj a este ako pecu s tym vykuris aj izbu :lol:
STomko napísal:A k tym technikom - by si sa cudoval kolko technikov "profi-vyzerajucich" s merakmi a podobne ti parabolu nastavi horsie ako niekto, kto to nastavi podla intenzity signalu co mu ukaze prijimac (a nielen ten od digi). Ved tych monterov je ako hub po dazdi...
jj preto treba mat dakeho znameho alebo poznat niehoho komu ten ktory monter uz DIGI montoval a povie mu ako odviedol svoju pracu
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

patro16 napísal:jj preto treba mat dakeho znameho alebo poznat niehoho komu ten ktory monter uz DIGI montoval a povie mu ako odviedol svoju pracu
No zial nikoho znameho nemam :( ale myslim ze to Bude DIGI nakoniec
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

mame digi tv,absolutne ziadny problem,vypadky ziadne.odporucam akurat neviem ci to je to aj na UPC a pod ze vyberem program a musim 2s cakat kym mi ho pusti.
Napísať odpoveď