Corgon Liga
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spartak ma nesmierne potesil, ale bohuzial nebol som priamym divakom tohto zapasu pretoze ma skolila choroba.
Len tak dalej "bili andele"
Myslim ze o titul sa bude bojovat medzi Artmediou a Zilinou co je viac menej jasne a o tretie miesto zvedu suboje Trnava, Nitra, Kosice popripade este Ruzomberok.
Ved do konca ligy je este casu dost.
//BullyBoy futbal je aj o stasti, ale nehra sa na sance ale na goly
Len tak dalej "bili andele"
Myslim ze o titul sa bude bojovat medzi Artmediou a Zilinou co je viac menej jasne a o tretie miesto zvedu suboje Trnava, Nitra, Kosice popripade este Ruzomberok.
Ved do konca ligy je este casu dost.
//BullyBoy futbal je aj o stasti, ale nehra sa na sance ale na goly
Prve dva goli spartaku idu na vrub Kissa, zbytocne vybiehal a nevedel loptu bud chytit alebo je zle vyboxoval.
Trnava na to ze su na tretom mieste tak nic moc neukazali (az na par svetlic co pohadzovali na travnik), z minima vitazili maximum.
Atmosfera bola fajnova, najma v kotli slovana (aj ked trosku vulgarna, ale bez toho by to nebolo ono
). A myslim si keby Slovan bol trosku vyzsie aspon to 3 a 4 miesto by prislo mozno do tych 17 000 divakov a to tu uz dlho nebolo.
Trnava na to ze su na tretom mieste tak nic moc neukazali (az na par svetlic co pohadzovali na travnik), z minima vitazili maximum.
Atmosfera bola fajnova, najma v kotli slovana (aj ked trosku vulgarna, ale bez toho by to nebolo ono
-
Dead_Warrior
Professional
-
R1k1nko
Darca
asi ste uz videli
ale tak vam treba CELA jude jude BLAVA
http://www.sme.sk/c/3789773/trnavski-fa ... cajta.html
( pri 2:39 sa mi slzi tlacili
-
Dead_Warrior
Professional
-
PACO8
Light Professional
V TT som bol vtedy na zapase so Slovanom a popravde policajti zasahovali len proti fanusikom Spartaka, Slovanisti hadzali do nas dlazobne kocky, sedacky, par boxerov letelo.... a policajti sa len prizerali, ked zacali spartakovci hadzat tak policajti hned zasahovali, ale mas pravdu z tohto pohladu to nebol zvaldnuty zapas.BullyBoy napísal:tak vies TT je futbalove mesto... Inac tento zapas policia ovela lepsie zvladla ako u vas... skoda...
Ved len pridte do TT a my vam ukazeme kto bude mat prevahu v hladisku
-
Dead_Warrior
Professional
Bol som na jesen v TT a ten zapas naozaj nebol zvladnuty po policajnej stranke, pokial ma pamat neklame tak vy ste ako prvy zacali hadzat do nas flase este ked sme sli len zo stanice ked nas tam potom fizli pohanali nek mizneme. To VY ste zacali po nas prvy hadzat flase a sutre do hladiska. Takze tu nieje ocom. a vsetko sa to zacalo koli comu? Lebo fizli nevysvetlitelne opustili svoje stanovisko v sektore a ostali tam smiesny policajny tajtrlici zo zelezncicnej policie vtedy to cele zacalo. Vy ste zacali hadzat veci po nas a nasi vam to zacali oplacat takym istym metrom... sli sme popod tribunu a vy ste po nas z vrchu hadzali sutre a dlazobne kocky. Samotni fizli mali miestami sa pohnut co boli pod stitmi dokonca...
V sobotu v BA bol po policajnej stranke zapas zvladnuti cvelku dobre... Ale tiez kebyze Trnava prehrava tak fanuskovia su na hracej ploche lebo este pred zaciatkom zapasu si v pohodke otvorili dvere zo sektora na ihrisko a securitaci len pri nich stali ze kaoze zabzepecenie...Kebyze prehrava TRnava a prepne v mozgu ludom tam tak na hracej ploche su trnavaci biju sa skuklami a slovanisti su v nich tiez lebo by si nenechali robti bordel...Smiesne bolo uz len to ze na novej tribune slovanisti vyvalili plot o par metrov a uz sa zacali kukle ubiehat dole k sektoru...Ked by sa stalo ako som pisal vyssie ze trnavaci na tarvniku biju sa skuklami urcite by vyprovokovali aj slovanistov ty by sa pridali a ani kukle na travniku by s tym nic neurobili. Az mozno po dakej chvilke ked by tam anbehli posily z vonka a zacalo by sa mlatit ako na zapase Slovan - Ferencvaros
a to mi da za pravdu kazdy kto bol na tom zapase doma ci vonku ze to tak bolo.
V sobotu v BA bol po policajnej stranke zapas zvladnuti cvelku dobre... Ale tiez kebyze Trnava prehrava tak fanuskovia su na hracej ploche lebo este pred zaciatkom zapasu si v pohodke otvorili dvere zo sektora na ihrisko a securitaci len pri nich stali ze kaoze zabzepecenie...Kebyze prehrava TRnava a prepne v mozgu ludom tam tak na hracej ploche su trnavaci biju sa skuklami a slovanisti su v nich tiez lebo by si nenechali robti bordel...Smiesne bolo uz len to ze na novej tribune slovanisti vyvalili plot o par metrov a uz sa zacali kukle ubiehat dole k sektoru...Ked by sa stalo ako som pisal vyssie ze trnavaci na tarvniku biju sa skuklami urcite by vyprovokovali aj slovanistov ty by sa pridali a ani kukle na travniku by s tym nic neurobili. Az mozno po dakej chvilke ked by tam anbehli posily z vonka a zacalo by sa mlatit ako na zapase Slovan - Ferencvaros
-
PACO8
Light Professional
Velmi zaujimave je ze sedacky boli povytrhane len v sektore hosti kde sa zdrzovali fanusikovia Slovana. Mas pravdu policajti z nevysvetlitelnych pricin odisli a vtedy ste zacali trhat sedacky a Spartakovci do vas zacali hadzat co im prislo po ruku, ale sedacky zostli na mieste. Pri pochode Slovanisto cez TT na stanicu ste, ale boli prvi co zauticili. Takto som to videl ja.Dead_Warrior napísal:Bol som na jesen v TT a ten zapas naozaj nebol zvladnuty po policajnej stranke, pokial ma pamat neklame tak vy ste ako prvy zacali hadzat do nas flase este ked sme sli len zo stanice ked nas tam potom fizli pohanali nek mizneme. To VY ste zacali po nas prvy hadzat flase a sutre do hladiska. Takze tu nieje ocom. a vsetko sa to zacalo koli comu? Lebo fizli nevysvetlitelne opustili svoje stanovisko v sektore a ostali tam smiesny policajny tajtrlici zo zelezncicnej policie vtedy to cele zacalo. Vy ste zacali hadzat veci po nas a nasi vam to zacali oplacat takym istym metrom... sli sme popod tribunu a vy ste po nas z vrchu hadzali sutre a dlazobne kocky. Samotni fizli mali miestami sa pohnut co boli pod stitmi dokonca...
//A k zapasu co bol v sobotu: pises to tam ako keby ste boli vy Slovanisti najslusnejsi fanusikovia a Spartakovci robia vsetok bordel na stadionoch. Vies ze Slovan a Spartak su odveki rivali, Spartak mava viacej fanusikov na zapasoch s Slovan nici stadiony. Vyprovokovanie bitky je na oboch stranach nie len na Spartakovskej.