Diera vo vodovodnej trubke...ako utesnit?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Diera vo vodovodnej trubke...ako utesnit?

Príspevok od používateľa TomAss »

cause...dnes sa mi podaril nasledovny kusok...s kamosmi sme prerabali pivnicu jedneho mojha kamarada co sme objavili (upratovali na steny sme davali polystyren atd) proste aby sa to troska podobalo na nejaku "klubovnu" alebo nieco...no a jak som daval polystyren na stenu tak tam islo nejake hrdzave potrubie a nieco hrdzave z neho trcalo (napadlo ma ze nejaka spina fakt som netusil)..tak som dotoho tukol (vobec nie silou islo to lahucko) no a v tom momente odtial zacala troska kvapkat voda...(ako sa neskor zistilo to nieco co z toho trcalo bol zrejme hrdzavy klinec stary zabity v tom potrubi) no kamarati experti ze sa nato kuknu a opravia to tak to posrali este viac ze odtial uz voda zacala troska striekat (ziadne blaznive striekanie ale proste len takym cicerkom) ...tak som utekal s kamosom do teska kupit nejaky tmel alebo co to bolo...ze to urcite pomoze...no tak sme zastavili vodu dali tam ale tympadom ze to bolo este mokre a este troska odtial kvapkalo (zrejme ostalo v trubke vody este a pod tlakom tak to tieklo) tak to nezaschlo...tak som utekal kupit montaznu penu dalsi genialny napad ktory sice pomohol ale len ciastocne...tecie to ale menej...no a problem je ze ked odstavime vodu tak zacne sa stazovat cely barak...mna napadlo ze v noci by sme to mohli spravit lenze neviem co by bolo najlepsie cim to utesnit alebo nieco...poradte fakt by to pomohlo diki...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

no, neviem ci ti to pomoze, bude to asi posledna moznost :) na hasicske hadice sme davalli take "svorky" ktore "objimu" celu hadicu, stiahnu sa a tak tesnia...
TomAss
King
King

problem je ale ze to potrubie je uz cele hrdzave a bojime sa toho vobec chytit neni to uz zdaleka rovnomerny "kruh" ale spinave zanesene plesnive...a je tak napoli v stene takze sa k nemu zo zadu zrejme nedostaneme...
ale thx za snahu...
prosim poradte niekto mam nato 2 dni...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

nabi druhy klinec :D, lepiaca paska ;) alebo tam daj prst :D
ale ne vazne, myslim ze na to aby si to zastavil musis odstavit vodu nech odtial netecie a potom by nebolo zle tam nebit nejaky dreveny kolik popripade skus tu montaznu penu
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

ved tak to predneste ludom z baraku, co sa vlastne deje, ze by to bolo treba vymenit..... Chapes, teraz to mozno spravite, ale za par dni to mozno zasne o5 a mozno to bude horsie, a nejaka teta co vas tam videla si povie : To boli ti chlapci, a da vam to cele k nahrade, a ver tomu, ze sa za nu postavi cely barak.... ja by som to urobil tak.....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neda sa ta trubka vymenit?
Ja by som to riesil teflonovou paskou plus spevnit to eska paskou.
TomAss
King
King

ludia z baraku si to uz vsimli ked sme vypinali vodu a snazili sa to spravit a mame 2 dni nato aby sme to opravili...no to potrubie je jeden celok a ide skoro po celej stene a ako hovorim je to stare spinave a hrdzave..silou sa nato neda ist lebo sa to este len zhorsi...no a zadna strana je v stene takze sa tam asi nedostaneme...ale diki to s tou paskou napadlo aj mna dnes sa nato este kuknem a dufam ze by som sa dostal poza tu trubku nejako aby so to obmotal..a zrejme najlepsie niekedy v noci ked vsetci spia vypnut vodu aby sa nestazovali...ak mate este nejake navrhy pocuvam :)
Napísať odpoveď