Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

wrtulka33
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Fajcite?

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Nie nikdy som to neskusala...a ani nikdy nechcem, vobec ma to nelaka ....nepaci sa mi, ze obaja rodicia su fajciari, a tak aj viem ,ako to u nas vyzera...
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

nefajcim uz 5 mesiac :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

najsamlpesie prestat zo dna na den a zacat cmulat haslerky nmiesto kazdej jednej cigaraty-ako moj ocino.... :happyrespect:
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

wolodo napísal:najsamlpesie prestat zo dna na den a zacat cmulat haslerky nmiesto kazdej jednej cigaraty-ako moj ocino.... :happyrespect:
tomu ver, lebo ked si niekto povie, ze: a od noveho tyzdna prestanem... tak urcite neprestane... poznam z vlastnej skusenosti... :P
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

nefajcim a nikdy nebudem..moja mama vyfajci krabicku denne.ja osobne v tom nevidim ziaden zmysel
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Nefajčím a ani som to zatial neskúšal(ani to nemám v pláne)...mne ztoho stačí,ked v nejakom bare je taký dym,že ani nevidím ským sa to rozprávam.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

nefajcil som, nefajcim a nikdy ani nebudem :wink:
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Nefajcim, nevidim v tom zmysel... Este som to ani neskusal a ani nechcem... Nici to zdravie a urcite aj leze do penazi...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

enter00 napísal:osobne by som dal cenu cigariet na 1000 a viac korun za krabicku, a rozdiel trhovej ceny a tejto ceny by som odvadzal do zriadeneho fondu, z ktoreho by sa liecili choroby vzniknute z fajcenia.
Solidarita je fajn vec, ale solidarita s kok****, ktory si vedome nici zdravie - to nie.
niekedy vsak rakovina pluc nemusi byt nasledkom fajcenia, aj ked bol pacient fajciar
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

ja v podstate nefajcim, iba tak ked som nejak extra na.ebany tak si dam ale to sa asi nerata :)
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Ked som mal 16 tak som fajcil...ale aj to len koli frajerine (mladicka nerozvaznost) :D ...ale stihol som to vcas ukoncit ... cigarety si podla mna zbytocne vyhodene prachy do vzduchu
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

zapalim si vzdy pred skolou po skole a ked sme niekde s kamosmi .inak doma nefjcim :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

prilezitostne, (Petry, LM)
marťan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marťan »

Do 15 denne sa zmestim :oops: a fajcim ked som nervozna, alebo najnovsie ked sa nudim...
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

nefajčím ale kamoši fajčia takže pasíne fajčenie sa ma dotýka :(
proste mi to smrdí, žlté zuby, nechty, nafajčené oblečenie, posraté plúca a cievy ale ked to niekto chce tak pre mňa zamňa nech si fajčí je to jeho vec
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

NIE... fuuuuj :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

No tak ja môžem povedať, že už 19 rokov nefajčím a mám 19 :P :P :P
som max. proti tomu 8)
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

hm, asi raz som vyfajčil tak polku krabičky behom jedného večera...skúšobne, či sa objaví aj niečo zaujímavé...neobjavilo sa nič, tak som si povedal...načo toto niekto robí? to je čisto len pre frajerinu alebo pre závislosť...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Kaonashi napísal:hm, asi raz som vyfajčil tak polku krabičky behom jedného večera...skúšobne, či sa objaví aj niečo zaujímavé...neobjavilo sa nič, tak som si povedal...načo toto niekto robí? to je čisto len pre frajerinu alebo pre závislosť...
to co tu ty pises je detinske a maximalne smiesne, nie kazdy pride na chut cigarety... a prist na chut tymto sposobom ze vyfajcis polku krabicky za vecer ... trocha na zamyslenie.. a kedze tebe to nechuti tak automaticky sa s tym frajeruje alebo zavislost...
kope ludi to jednudocho šmakuje... cigareta im patri neodmyslitelne ku beznemu dnu (ku kave, pripadne niekde v pondiku pri pive).. cigareta jednoducho patri k forme relaxu, ked si niekto ide oddychnut.. posedi si, da si cigaretu a je mu fajn.. nehovorim o fajceni 1 krabicky na den.. tu uz sa da rozpravat o zavislosti..
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

fruxo napísal:to co tu ty pises je detinske a maximalne smiesne, nie kazdy pride na chut cigarety... a prist na chut tymto sposobom ze vyfajcis polku krabicky za vecer ... trocha na zamyslenie.. a kedze tebe to nechuti tak automaticky sa s tym frajeruje alebo zavislost...
kope ludi to jednudocho šmakuje... cigareta im patri neodmyslitelne ku beznemu dnu (ku kave, pripadne niekde v pondiku pri pive).. cigareta jednoducho patri k forme relaxu, ked si niekto ide oddychnut.. posedi si, da si cigaretu a je mu fajn.. nehovorim o fajceni 1 krabicky na den.. tu uz sa da rozpravat o zavislosti..
takže denná dávka nikotínu...áno, to nie je detinské, cmúľať horiaci kus jedovatej slamy v ústach :lol:

keď si tak spomínam...niekde som čítal, že fajčenie je tiež len prejavom ukájania savého reflexu (sanie mlieka z bradaviek matky u kojencov)
Napísať odpoveď