Free MMORPG
Free MMORPG
Caw.. viete o nejakom dobrom free MMORPGčku.. Chcel by som si to skusiť zahrať. Pozeral som Lineage 2 no ten je platený..
Tak ak by ste mali nejaké nápady. dik..
-
webmasterr
Medium Professional
noo tych je kopec ale medzi tie lepsie by som priradil Archlord, Perfect World, 2moons, Shaiya, Cabal online potom starsi ale dost popularny Silkroad, scifi RF Online, nieco na styl lineage: Rappelz, alebo celkom zaujimava mmorpg kde mozes hrat s 3 postavami naraz Sword of the New World
pripadne cisto PVP: Fury, tak si vyber 
pripadne si prebehni weby ako www.mmorpg.com alebo www.mmosite.com tam najdes o kazdej aj info a screeny + hodnotenia ostatnych
//guild wars je B2P cize hru(soft) si musis kupit
pripadne si prebehni weby ako www.mmorpg.com alebo www.mmosite.com tam najdes o kazdej aj info a screeny + hodnotenia ostatnych
//guild wars je B2P cize hru(soft) si musis kupit
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Free MMORPG
je milion 500 serverov ktore niesu platene a ich kvalita sa priblizuje oficialnemuThroniX napísal:Caw.. viete o nejakom dobrom free MMORPGčku.. Chcel by som si to skusiť zahrať. Pozeral som Lineage 2 no ten je platený..
-
webmasterr
Medium Professional
metin2 som hral iba chvilu a velmi na to nebavilo, hlavne to ze kazde seknutie mecom som musel stlacit tlacitko, nvm ci sa to dalo vypnut..ale celkovo ma to nejak nechytilo...
perfect world volaju aj ako cinske Wow
vraj sa tomu dost podoba..ja som ho hral iba chvilu ale pripadalo mi dost detske resp. to ze ako prve som zabijal nejake chrobaciky a kvietky
...a to ze sa tam da lietat uz od zaciatku (resp. nvm ako mam niekoho nahanat vo vzduchu
)...nvm vyzera to pekne aj vyzera, ze to ma vela moznosti atd...ale mne to nejak nesadlo prvykrat...je pravda ze sa neda hra hodnotit po hodine hrania..preto som si ho nainstaloval asi predvceral znovu ze sa donho pustim tak uvidim 
ale ja som za posledny cas presiel asi vsetky znamejsie free mmorpg...takze uz ani nvm co by ma nejak chytilo..skor som z nich uz unaveny
perfect world volaju aj ako cinske Wow
ale ja som za posledny cas presiel asi vsetky znamejsie free mmorpg...takze uz ani nvm co by ma nejak chytilo..skor som z nich uz unaveny
Ak MMORPG tak jednoznacne Lineage2. Existuje kopec free serveroch. Na jednom takom hram aj ja. FL. 
skus www.silkroadonline.net dobre dlho som to hral zabavka to je a riadna a prirovnat to nemam ani kcomu stiahni regni a hraj 
podla mna velmi dobra MMORPG je tibia > www.tibia.com , je to sice v 2D ale o to viac zabavy, ak nevies po anglicky tak chod na > www.tibiacz.com
chod na www.onrpg.com a tam mas asi vsetky MMOcka
da sa tam toho najst dost vyskusal som odtial skoro kazdu hru 
Metin 2
Tak Metin 2 by som každopádne odporúčal. Nedá sa to porovnať s neoficiálnymi servermi na LA2, kde hrá tak 15 ľudí naraz. Na serveri, kde hrám Metin ja, hrá niekoľko tisíc ľudí z celého sveta. Je to hra, ktorá nikdy nespí. Je zadarmo, ale ak niekto chce výhody, môže si bonusové veci za pár dolárov dokúpiť.
Má kopec možnosti čo robiť. Questy, zabíjanie monštier, PvP súboje, niekoľko druhov gildovných vojen, tiež rybárčenie, dolovanie rudy, vytváranie gildovného sídla, a to čo ma najviac baví, ale čo ma tiež pripravilo o takmer všetky nervy, je upgradovanie a vytváranie super zbraní, brnení, topánok.... a v podstate všetkého. Dokonca každé dva týždne sa odhráva vojna národov, ktorá naozaj stojí zato. Okrem toho nie je dňa kedy by nebol nejaký event, na ktorom sa dá niečo získať.
Tak isto tu nie sú obmedzené levely. Hra sa stále rozvíja, postupne sa pridávajú nové oblasti a predmety. A na to ako pekne to vyzerá, to má minimálne HW nároky. (Určite nejlepšia možnosť pre majiteľov nie úplne najnovších počítačov, 8OOMhz, 128MB RAM- minimum)
Ak chce niekto hrať, prosím ozvite sa mi, a ak sa zaregistrujete cez mail ktorý vám pošlem, tak vám v ťažkých začiatkoch tejto hry rád pomôžem, či už finančne alebo radami.
Nie a nie nájsť nejakého slováka
Má kopec možnosti čo robiť. Questy, zabíjanie monštier, PvP súboje, niekoľko druhov gildovných vojen, tiež rybárčenie, dolovanie rudy, vytváranie gildovného sídla, a to čo ma najviac baví, ale čo ma tiež pripravilo o takmer všetky nervy, je upgradovanie a vytváranie super zbraní, brnení, topánok.... a v podstate všetkého. Dokonca každé dva týždne sa odhráva vojna národov, ktorá naozaj stojí zato. Okrem toho nie je dňa kedy by nebol nejaký event, na ktorom sa dá niečo získať.
Tak isto tu nie sú obmedzené levely. Hra sa stále rozvíja, postupne sa pridávajú nové oblasti a predmety. A na to ako pekne to vyzerá, to má minimálne HW nároky. (Určite nejlepšia možnosť pre majiteľov nie úplne najnovších počítačov, 8OOMhz, 128MB RAM- minimum)
Ak chce niekto hrať, prosím ozvite sa mi, a ak sa zaregistrujete cez mail ktorý vám pošlem, tak vám v ťažkých začiatkoch tejto hry rád pomôžem, či už finančne alebo radami.
Nie a nie nájsť nejakého slováka
lol na tej istej strane som zalozil temu kde je toto riesene.Trochu hladat by trebalo
chod na stranku http://www.freemmorpglist.com
a ja ti odporucam hru Fiesta online.Najdes ju na tej na stranke
a ja ti odporucam hru Fiesta online.Najdes ju na tej na stranke
-
.:M4jco:.
Medium Star
Príliš návyková hra. Môže spôsobiť nechodenie do školy a závislosť na internete a počítači. V škole sa ti potom bude zdať o souloch a blessoch a kombinácii chaosových kameňovtomek00 napísal:free je Mu-Online, celkom sranda, stoji za to pozriet si.. je to nieco na typ Diabla
Jednoducho: Odporúčam, skvelá hra. Aj keď potom ako zistíš o čom hra je a poskúšaš rozne servery tak ťa to pomaly začne omrzievať. Avšak toto obdobie nemusí prísť tak skoro. Tak hor sa do Deviasu kempovať
-
q-parser
Professional
No ja som pred par dnami vyskasal Perfect World. Celkom sa mi to paci, no niektore veci su riesene az moc zlozito. Mozno je to len zvyk z WoW. Vskutku pekna grafika, no napr. taky chat je rieseny divno, nepacia sa mi tie smajliky v chate - su prilis velke a robia text neprehladnym. Co ma asi najviac stve je nestasne zalomenie textu pri komunikacii s NPC, takze sa to velmi zle cita. Este som velmi nepochopil profesie, kedze clovek ani nevie, kde ma tie ingrediencie riadne hladat. Vo WoW si bol clovek ako tak isty, ze pri takychto skalach, na pusti, etc. rastie to a to. Napriek tymto nedostatkom, co mi najviac bije do oci, tak jej davam este sancu. Uvidim, ci si zvyknem.
Tiez som skusil Shaiya. Tu som veru moc nehral. Ma slabsiu grafiku, no zda sa mi hratelnejsia (system skillov, kuziel, obchodnikov, trenovanie, ...). Co ma nemilo prekvapilo je zasa nestastne zalomenie textu. Az ma napadla myslienka, ci obe hry nie su nahodou nakodene pomocou rovnakeho API, alebo je to len blba zhoda blbych nahod
Tiez som skusil Shaiya. Tu som veru moc nehral. Ma slabsiu grafiku, no zda sa mi hratelnejsia (system skillov, kuziel, obchodnikov, trenovanie, ...). Co ma nemilo prekvapilo je zasa nestastne zalomenie textu. Az ma napadla myslienka, ci obe hry nie su nahodou nakodene pomocou rovnakeho API, alebo je to len blba zhoda blbych nahod