Víno ročník '68
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Víno ročník '68
ahojte moj ocino bude mat priblizne za dva tyzdne narodeniny a myslim ze vyborny darcek by bolo vino v roku jeho narodenia... takze ak by ste mali moznost zohnat nejake vino lepsie cervene nez biele ale ak by bolo aj biele z roku 1968 tak by som kupil... ale tak do 1100,-sk
hladal som na nete nasiel som asi 4 ale uz su predane a nasiel som aj konak ale za 5.000,- ehm......
hocijaka dobra pomoc by bola dobra.....
hladal som na nete nasiel som asi 4 ale uz su predane a nasiel som aj konak ale za 5.000,- ehm......
hocijaka dobra pomoc by bola dobra.....
Trochu drahsie ako 1100 Sk:
Kód: Vybrať všetko
http://www.bestwines.sk/shop.php?action=wine&item=162-
Kibo
Hardcore addict
ak sa nebojis dopravy zo zahranicia, tak rocnik 1968 berlin
alebo aj tuto volaco londyn
nieco samo nasiel u zapadnych bratov
alebo aj tuto volaco londyn
nieco samo nasiel u zapadnych bratov
Ale tak zase na 40ku by bola jedna flasa maly darcek podla mna. Pocitam, ze mama mu kupi asi nejake hodinky alebo iny sperk a surodenci spolu nenazbieraju viac ako 2500 Sk.Kibo napísal:no tak zasa je to jubileum, tak sa pocita ze pustis daku korunu a s prihliadnutim na rocnik nemozno cakat ze ta flasa nebude stat 175 sk ako dake bezne vinkoskus sa s dakym spojit, so surodencami alebo mamou, dako to spojit
-
wolodo
Professional
heh no takze s rodinou nerieste.... segra odstahovana oca ma v pazi.... a rodicia rozvedeny takze mamina posle pozdrav a je to vybavene.
Takze som na to sam... A nejdem ziadat peniaze od ocovej frajerky
Ohladom nejakej tej vinarne tak som napisal maila a ze najstarsi rocnik ktory moze ponuknut moze byt z roku 2001
skoro ma porazilo... tak to tam nebude mat dobry vyber ale co uz no.....
Tak som mu este napisal ci by sa nedala spravit aspon daka rekvizita starej flase so starou etiketou... dat tam nejake normalne cervene vino... a dat tu flasu do drevenej bednicky so slamou... aspon daco take dekorativne kde vynikat bude jeho rok.... a jasne ze k tomu by som este daco kupil...
Takze som na to sam... A nejdem ziadat peniaze od ocovej frajerky
Ohladom nejakej tej vinarne tak som napisal maila a ze najstarsi rocnik ktory moze ponuknut moze byt z roku 2001
Tak som mu este napisal ci by sa nedala spravit aspon daka rekvizita starej flase so starou etiketou... dat tam nejake normalne cervene vino... a dat tu flasu do drevenej bednicky so slamou... aspon daco take dekorativne kde vynikat bude jeho rok.... a jasne ze k tomu by som este daco kupil...
No nieco take napadlo aj mne, ze pokial to ma byt iba dekoracia, tak by stacilo zohnat etiketu a bolo by, ale to moze byt rovnako problematicke ako zohnat celu flasu, aj ked urcite lacnejsie. Ale nemam predstavu kde to zohnat, pretoze nikde ti asi len tak nevytlacia jeden kus...navyse asi ani psychologicka hodnota by nebola taka velkawolodo napísal:heh no takze s rodinou nerieste.... segra odstahovana oca ma v pazi.... a rodicia rozvedeny takze mamina posle pozdrav a je to vybavene.
Takze som na to sam... A nejdem ziadat peniaze od ocovej frajerky![]()
Ohladom nejakej tej vinarne tak som napisal maila a ze najstarsi rocnik ktory moze ponuknut moze byt z roku 2001skoro ma porazilo... tak to tam nebude mat dobry vyber ale co uz no.....
-
wolodo
Professional
Lubos urcite by to nebolo tak ze mu ju dam a poviem tu mas vinko z '68 ..... ale by som mu povedal ze je to len rekvizita a to vino nech je tam ako sucast rekvizity... mne je jedno ake tam bude len nech to neni prazdna flasa.... a urcite by sa hodila daka zvlastna(starsia) flasa a nie teraz nejaka nova....