neviem ci som tuto temu zaradil spravne,ak nie tak sry a presunte to kam to patri
Bandáž na stehno
Bandáž na stehno
Takže mám takíto problem, na jednom treningu som si asi presilil prave stehno(to este pocas zimnej pripravy) asi pred 2 mesiacmi. Boli ma to este teraz, a bolest je rovnaka.. mam to asi natiahnute, konkretnejsie ten horny stehenny sval. Urobil som asi chybu,ze som to hned nenechal oddychnut, ale odohral som s tym este nejake zapasy. No tuto nedelu to uz bolo na konci zapasu neznesitelne... mam s tym ist k doktorke? alebo staci ked si na to objednam nejaku bandaz? a ak bandaz tak aku?
neviem ci som tuto temu zaradil spravne,ak nie tak sry a presunte to kam to patri
Re: Bandáž na stehno
lol, 2 mesiace ta to bolelo a ty si teraz pytas ci mas ist k lekarke?
a to si este pocas toho dalej hral...omg 
Re: Bandáž na stehno
no nebolelo to 2 mesiace v kuse tak isto... raz to aj prestalo na chvilku, a tak som isiel cely stasny na trening, ale tam som 2-3 krat tak viac kopol do lopty a prislo to znova... a potom som uz netrenoval,len som chodil na zapasy...Sheep napísal:lol, 2 mesiace ta to bolelo a ty si teraz pytas ci mas ist k lekarke?a to si este pocas toho dalej hral...omg
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslis? mylis sa. Pokial je to aspon polo profesionalny klub, je ich v zaujme, aby bol hrac co najskor zdravi, mali zabezpeceneho lekara, na zaciatku sezony vstupne prehliadky atd.Vo vyspelych krajinach to tak je.. A je jedno ci su to 14r alebo muzi..Sheep napísal:to zalezi hlavne od pristupu hracov takze ci je z dediny alebo z mesta je uplne jedno
No toho som sa obaval, ze si na dedine:). Cize len pekne zajdi do nemocnice..
hej hej.. asi pojdem.. ale netreba ist skor obvodnej? ale neviem ci to nemam len natiahnute... nebudeto tam potom trapne?kukiak napísal:myslis? mylis sa. Pokial je to aspon polo profesionalny klub, je ich v zaujme, aby bol hrac co najskor zdravi, mali zabezpeceneho lekara, na zaciatku sezony vstupne prehliadky atd.Vo vyspelych krajinach to tak je.. A je jedno ci su to 14r alebo muzi..
No toho som sa obaval, ze si na dedine:). Cize len pekne zajdi do nemocnice..
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas a trapne ist k doktorovi? Ved to je narodny sport starych ludi a dochodcov, stretnut sa v cakarni a pretekat sa kdo ma vacsi pluzigerikwesley17 napísal:hej hej.. asi pojdem.. ale netreba ist skor obvodnej? ale neviem ci to nemam len natiahnute... nebudeto tam potom trapne?
Urcite tam zajdi, mozes to mas natiahnute, natrhnute...