Hiphoper + Emáčka
Hiphoper + Emáčka
Noo, tak ono to je takto: Problem ma moj kamos (dajme tomu ze sa vola Martin) hiphoper, chodi s emackou(napr. Ivana). Chodia spolu tak 4-5 mesiacov. Obidvaja maju 16. Ivana ma este s par typkami kapelu. Ivanina kapela sa postupom casu stala kamenom urazu. Ma doma vychadzky iba do 18.00(cez tyzden) a ide do skusobne o 16.00. Skonci o 17.30 a zavola Martinovi ci nejde von. On samozrejme ide, ale uz vie ze iba do 18.00. Martin ju ma fakt rad, ale trapi sa, ze uprednostnuje kapelu pred nim. Povedali by ste asi ze na neho kasle, avsak ked ju chce nechat, tak mu na icq vypisuje ako ho ma strasne rada a ze sa zabije..
Tak by som vas prosil o nazor pls nechajte si nazory typu "maju len 16, to este neni laska", z ich pohladu to take neni..
dikes moc
//edit: rackom: ona mu to uz aj navrhla, ale on Emo zo srdca neznasa..
midnight_man: Ivana ma mladsieho brata, ktoreho musi vybrat zo skoly a potom s nim byt doma kym nepride mama..
Tak by som vas prosil o nazor pls nechajte si nazory typu "maju len 16, to este neni laska", z ich pohladu to take neni..
dikes moc
//edit: rackom: ona mu to uz aj navrhla, ale on Emo zo srdca neznasa..
midnight_man: Ivana ma mladsieho brata, ktoreho musi vybrat zo skoly a potom s nim byt doma kym nepride mama..
ked vypisuje ze sa zabije, vravi to za vsetko..
//Tak to ti nezozeriem, urcite si to ty a nie "tvoj kamos", este aj v avatare mas nejakeho gangstu. Prilis horlivo obhajujes cit medzi nimi, a takto hlboho vidiet do problematiky denneho programu priatelky kamarata nieje bezne. Pachatel usvedcen, pripad zaviram.
//Tak to ti nezozeriem, urcite si to ty a nie "tvoj kamos", este aj v avatare mas nejakeho gangstu. Prilis horlivo obhajujes cit medzi nimi, a takto hlboho vidiet do problematiky denneho programu priatelky kamarata nieje bezne. Pachatel usvedcen, pripad zaviram.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a čo ja viem.. zo srcda neznáš emo a má takú kočku.. no ok.. stále mi to je čudné on ju má rad a píše jej (podotýkam icq! že by sa s nou rozišiel.. ale ona ho má rada tak to nechce..
tak nech si na neho nájde čas cez výkend v piatok večer .. to isto nemá skúšku s kapelou a rodičia jej to dovolia..
a ked sa majú tak radi tak aj tá troška čo takto budú spolu im bude stačiť..
ale celkovo o čom táto téma je
tak nech si na neho nájde čas cez výkend v piatok večer .. to isto nemá skúšku s kapelou a rodičia jej to dovolia..
a ked sa majú tak radi tak aj tá troška čo takto budú spolu im bude stačiť..
ale celkovo o čom táto téma je
-
midnight_man
Guru
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že to záleží hlavne od nej. Mala by skĺbiť priateľa s koníčkom. Ona by mu mohla venovať viac času, snahu aj mala, ale on návštevu odmietol kvôli presvedčeniu. Tak nech si vyberie. Je mu milšie byť s ňou, alebo nebyť kvôli štýlu Extrem Mastna Ofina. On by tiež niečo mohol "prekúsnuť". Láska a vzťah sú o kompromisoch, na fóre im kompromis nenájdeme, oni si ho musia nájsť sami.
EMOgirl vravi ze sa zabije? vidite tam to co ja?....
imho ta dvojka je komicka... byt na jeho mieste idem za jej rodicmi a porozpravam sa ze co tak vychadzky do 19:00 a hodit nejake dovody... ak necha dobry dojem mohli by o tom pouvazovat... a ona keby ho naozaj lubila tak si aspon 2x na neho najde cas namiesto kapely...
imho ta dvojka je komicka... byt na jeho mieste idem za jej rodicmi a porozpravam sa ze co tak vychadzky do 19:00 a hodit nejake dovody... ak necha dobry dojem mohli by o tom pouvazovat... a ona keby ho naozaj lubila tak si aspon 2x na neho najde cas namiesto kapely...
-
midnight_man
Guru
Maki ty by si siel za jej rodicmi? ja nieMaki napísal:EMOgirl vravi ze sa zabije? vidite tam to co ja?....![]()
imho ta dvojka je komicka... byt na jeho mieste idem za jej rodicmi a porozpravam sa ze co tak vychadzky do 19:00 a hodit nejake dovody... ak necha dobry dojem mohli by o tom pouvazovat... a ona keby ho naozaj lubil tak si aspon 2x na neho najde cas namiesto kapely...
-
midnight_man
Guru
bol si niekedy v skusobni?erytrocyt napísal:snahu aj mala, ale on návštevu odmietol kvôli presvedčeniu.
on jej to povedal osobne, ona pise jemu.stále mi to je čudné on ju má rad a píše jej (podotýkam icq! že by sa s nou rozišiel..
aspon ktosi cosi..imho ta dvojka je komicka... byt na jeho mieste idem za jej rodicmi a porozpravam sa ze co tak vychadzky do 19:00 a hodit nejake dovody... ak necha dobry dojem mohli by o tom pouvazovat... a ona keby ho naozaj lubila tak si aspon 2x na neho najde cas namiesto kapely...
problem vyrieseny, diki moc..erytrocyt napísal:Posledné riešenie vidím vo vhodnom darčeku