je to podla mna dobre v tom , ze sa ti spevni koza na hankach , je to dobre pre boxerov , a este je to aj tak tazsie ako klikovat na dlaniachVesper napísal:Inak taká prozaická otázka. Je klikovanie na pästiach dobré aj na niečo iné ako zničenie hánok a bolesť navyše? Lebo to logicky nemôže mať žiadne efekt na svaly. Položenie rúk a tak to je jasné ale tie päste by ma ozaj zaujímali
aj ja mam slabe zapastie , a presne tak to je s tym rozlozenim vahy ako si napisal , preto je aj tazsie klikovat na hankachPoint napísal:ja niekedy mozem klikovat len na pastiach lebo mam slabe predlaktie .. a ked je dlho ohnute tak ma zacina bolet..a pochybujem, ze sa hanky tym nejako opotrebuju ked na nich klikujes .. dalej ma napadla taka teoria.. ked robis kliky na otvorenych dlaniach vaha sa moze rozlozit aj n aprsty ..zatial co ked robis len na pastiach tak sa rozklada vaha na mensom "bode" eviem ci to tak funguje ale ja som s tym spokojny co som vymyslel
aky je tricepsovy klik???kali520 napísal:Podla mna to je jedno, rob to tak ako ti je lepsie. Akurat mozes menit variacie a to kliky na uzko na siroko alebo tricepsove kliky