Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Vesper napísal:Inak taká prozaická otázka. Je klikovanie na pästiach dobré aj na niečo iné ako zničenie hánok a bolesť navyše? Lebo to logicky nemôže mať žiadne efekt na svaly. Položenie rúk a tak to je jasné ale tie päste by ma ozaj zaujímali
je to podla mna dobre v tom , ze sa ti spevni koza na hankach , je to dobre pre boxerov , a este je to aj tak tazsie ako klikovat na dlaniach
Point napísal:ja niekedy mozem klikovat len na pastiach lebo mam slabe predlaktie .. a ked je dlho ohnute tak ma zacina bolet..a pochybujem, ze sa hanky tym nejako opotrebuju ked na nich klikujes .. dalej ma napadla taka teoria :D .. ked robis kliky na otvorenych dlaniach vaha sa moze rozlozit aj n aprsty ..zatial co ked robis len na pastiach tak sa rozklada vaha na mensom "bode" eviem ci to tak funguje ale ja som s tym spokojny co som vymyslel :D
aj ja mam slabe zapastie , a presne tak to je s tym rozlozenim vahy ako si napisal , preto je aj tazsie klikovat na hankach
kali520 napísal:Podla mna to je jedno, rob to tak ako ti je lepsie. Akurat mozes menit variacie a to kliky na uzko na siroko alebo tricepsove kliky
aky je tricepsovy klik???
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

zapästie si zvykne, nebudte padavky..
a tricepsovy klik - napis do googlu :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lukáš Kumančík napísal:aky je tricepsovy klik???
http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... avicke.htm
freelancerko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freelancerko »

tricepsovych klikov je viacero druhov
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

viem, je tu vyse 100 stran o posilovani...ale..nechce sa mi to vsetko citat...
zacinam cvicit , teda uz cvicim...3x do tyzdna, a potreboval by som aby ste mi poradili nejake dobre proteiny...co napr pouzivate.. a tiez nie moc drahe... dik :) :)
kali520
Darca
Darca

Silmer napísal:viem, je tu vyse 100 stran o posilovani...ale..nechce sa mi to vsetko citat...
zacinam cvicit , teda uz cvicim...3x do tyzdna, a potreboval by som aby ste mi poradili nejake dobre proteiny...co napr pouzivate.. a tiez nie moc drahe... dik :) :)
Zvacsa to byva tak ze cim drahsi protein tym kvalitnejsi a lepsi.
Tu su cenovo zoradene http://www.fitpro.sk/index.php?cPath=23 ... 1f20f1a95a

Samozrejme ten najdrahsi bude zrejme asi najkvalitnejsi resp bude ho vacsie mnozstvo, ale tie co su pod tisic sk viac ako kilove balenie by sa ani neoplatilo kupovat, to si radsej miesaj vajecne bielka a tvaroh.

Ale ak mam odporucit tak asi tenot http://www.fitpro.sk/product_info.php?c ... cts_id=123
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Mne uplne staci kreatin, dodava mi energiu pri cviceni a aj po cviceni. Proteiny nemam rad, sposobuju rozne problemy, teda aspon niektore. Napriklad kamaratovi sa zacali zuby kazit a casto vracal z toho a mal problemy z travenim. Takze ja by som ti poradil nejaky dobry kreatin, bielkoviny, sacharidy a este je dobry nejaky ten gainer :) Najlepsie by bolo asi kupovat si take srandy ako tvaroh, syr a vyrobky z mlieka. Ja pred cvicenim vypijem 2 surove vajcia + kreatin a po cviceni niekedy mlieko a kreatin. Samozrejme je dolezite sa aj primerane stravovat.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Murder_Inc napísal:... po cviceni niekedy mlieko a kreatin...
Chlope, uz ti niekto povedal, ze mlieko spomaluje vstrebavanie latok do tela? Kreatin + mlieko... velmi zaujimava kombinacia, ale nie dobra, kedze po cviceni potrebujes do tela rychlo dostat "ziviny"... Najidealnejsia je cista voda, popripade ovocna stava. Napr. jablkova. Mlieko nie.

Co sa tyka tych proteinov, ja si kupujem Smartlabs 100 % CFM Whey Protein. Volakedy som kupoval BIO5 Hydro, len tam je cena vyssia. Protaky miesam s vodou. Dobre by bolo zaradit aj protein na noc. Alebo staci obycajny tvaroh. Ja davam (aj ked nie pravidelne :( ) kazeinát vápenatý.
kali520
Darca
Darca

Murder_Inc napísal:Napriklad kamaratovi sa zacali zuby kazit a casto vracal z toho a mal problemy z travenim.
No a to su tie srackove proteiny za nejakych 200 korun. To mozes akurat do smetiaka hodit.
Murder_Inc napísal:Ja pred cvicenim vypijem 2 surove vajcia + kreatin
To sa mi tiez moc nezda, bielka su este daju ale ten zltok pred treningom nepadne dobre. Neviem si predstavit ze by som po takej "strave" isiel robit tazke drepy :smt078
Murder_Inc
Star
Star

Nooo, ono to neni az take zle, ked si zvyknes, samozrejme, ze hned zase po dopiti nejdem cvicit, dokedy pridem do posilky a prezleciem sa ubehne viac ako polhodina, takze po ceste sa to vygrga a stravi :P Neviem, ake proteiny bral ten kamos, no medzi tie lacne sa veru neradili.

Edit: Kamarat si umyva pravidelne zuby, neboj ty nic, niektorim protein nerobi dobre a je to aj dokazane.

Hehe, taky Rocky Balboa j*bal vajcia o sto sest :lol:
marcus-16
Star
Star

kali520 napísal:Samozrejme ten najdrahsi bude zrejme asi najkvalitnejsi resp bude ho vacsie mnozstvo, ale tie co su pod tisic sk viac ako kilove balenie by sa ani neoplatilo kupovat, to si radsej miesaj vajecne bielka a tvaroh.
nesuhlasim, nie kazdy ma tolko penazi, aby si mohol kupovat hydro a jemu podobne proteiny..
65% laktofit stoji 600/kilo a je fajn, nemam z neho ani sracku ani ziadne problemy..a ucel splni..
Murder_Inc napísal:Mne uplne staci kreatin, dodava mi energiu pri cviceni a aj po cviceni. Proteiny nemam rad, sposobuju rozne problemy, teda aspon niektore. Napriklad kamaratovi sa zacali zuby kazit a casto vracal z toho a mal problemy z travenim. Takze ja by som ti poradil nejaky dobry kreatin, bielkoviny, sacharidy a este je dobry nejaky ten gainer :) Najlepsie by bolo asi kupovat si take srandy ako tvaroh, syr a vyrobky z mlieka. Ja pred cvicenim vypijem 2 surove vajcia + kreatin a po cviceni niekedy mlieko a kreatin. Samozrejme je dolezite sa aj primerane stravovat.
1.odkaz kamaratovi, nech si umyva zuby, to je zevraj proti kazu ucinne..
2.radsej si kup glukozu, posluzi ovela lepsie ako vajcia pred treningom( :smt096 ) a zlepsi/zrychly vstrebatelnost aj samotneho kreatinu..
Murder_Inc
Star
Star

marcus-16 Ucel splni? Cize ta len "nafukne", ze? A ked prestanes cvicit, tak sfuknes ako dusa na bicykli a tisice su v lufte tiez. Rozumneeee...

zevraj sa tomu nerozumiem, hlavne, ze poznam jedneho typka, ktory bol chudulinky a vysoky a zacal posilovat a bravat proteiny a steroidy a teraz je korba.
marcus-16
Star
Star

Murder_Inc napísal:marcus-16 Ucel splni? Cize ta len "nafukne", ze? A ked prestanes cvicit, tak sfuknes ako dusa na bicykli a tisice su v lufte tiez. Rozumneeee...

zevraj sa tomu nerozumiem, hlavne, ze poznam jedneho typka, ktory bol chudulinky a vysoky a zacal posilovat a bravat proteiny a steroidy a teraz je korba.
presne tak, nerozumies sa tomu :wink:
..a hadaj vdaka comu je korba..pomocka->vyznacil som to..
a este jedna malickost..su to steroidy, nie stereoidy :D
kali520
Darca
Darca

Murder Inc, nehnevaj sa ale naozaj sa do toho nevyznas, tvrdit ze uzivanie proteinu sposobuje nafuknutie svalov je absolutna hlupost, vacsiu pravdepodobnost tochto javu mas prave pri uzivani roznych druhov kreatinu ktore len zavodnuju, a tym padom sposobuju nafuknutie svalu.

Mimochodom asi 100 g kuracich ceciek ma okolo 30g proteinu 0g sacharidov a 2g tuku, ked budeme vkuse toto chalovat tak ma to nafukne?
Murder_Inc
Star
Star

Ok, ok, robte si co chcete, ja si budem po svojom cvicit, radsej budem jest surove vajcia a normalne sa stravovat ako ked sa mam napchavat tymi hlupostami, ale to je moj nazor.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Murder_Inc napísal:Ok, ok, robte si co chcete, ja si budem po svojom cvicit, radsej budem jest surove vajcia a normalne sa stravovat ako ked sa mam napchavat tymi hlupostami, ale to je moj nazor.
Ludska hlupost je nekonecna :?
kali520
Darca
Darca

Murder_Inc napísal:Ok, ok, robte si co chcete, ja si budem po svojom cvicit, radsej budem jest surove vajcia a normalne sa stravovat ako ked sa mam napchavat tymi hlupostami, ale to je moj nazor.
Jake hluposti? Protein = bielkovina, je to to iste ako tie vajcia len chutnejsie, a kedze sa jedna o koncentraty atd este vstrebavatelnejsie.

Vies ty vobec co to protein je? Lebo mam taky dojem ze to povazujes za nejaku sypacku s neuveritelnym anabolickym efektom pribuznu steroidom.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

robím kliky klasické a bolia má zápestia, neviete prečo?
marcus-16
Star
Star

morgen007 napísal:robím kliky klasické a bolia má zápestia, neviete prečo?
niesu zvyknute..klikuj dalej, ono to prejde :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol ty si vtipny vazne.. si myslis ze ked si das 2vajca tak pokryjes denu davku proteinov ? vies kolko g bielkovin ma to vajco ? mozno tak 3-5gramov..a ked hovoris ze z proteinov je su rozne problemy tak ked tvoj kamarat pije sracky tak nech sa necuduje este som sa nestretol s tym ze by nekdo mal problemy...

P.S cvic si po svojom..potom po mesiacoch si budes buchat hlavu preco si nezacal inac..
Napísať odpoveď