Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

inkognitto napísal:VAZENI, DNES SOM MAL USPESNU SKUSKUUUU
gratulujem, teraz uz len zodpovednost pri soferovani a vela bezproblemovych km.
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

hmm jak to je s opakovanim testov ? uz dvakrat som robil test a stale na 49 bodov..po tretom musim robit odznova ci ako to je ?? :x
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

k-u-l-i napísal:hmm jak to je s opakovanim testov ? uz dvakrat som robil test a stale na 49 bodov..po tretom musim robit odznova ci ako to je ?? :x
odznova? sak uplne prvy sa robi test nie? (aspon to tak byvalo)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Testy mozes opakovat, v pripade jazdy (3x zle, resp. cvicisko) si musis zaplatit doskolovaci kurz.
rawes
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rawes »

zdravim .. mam jednu otazocku ... mam vodicak cca 3mesiace pred tyzdnom som mal nehodu .. nedal som prednost v jazde a napalil som to do typka ktory siel po hlavnej .. nic sa mu nestalo..esteze tak ... skoda bola vycislena na 140000sk ... policajt mi povedal ze mi zoberu vodicak na 2 roky .. niekde som zas pocul ze je to rok .. tak by ma zaujimalo na ako dlho mi ho vezmu .. aa este by ma zaujimalo ci budem musiet po tych 2 rokoch robit znova skusky ... vdaka za odpovede ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pokial viem tak skusobna doba je 2 roky.... takze na 2 roky... a myslim,ze budes musiet robit zasa skusky... aspon sa mi mari ze mi tak vravela instruktorka
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Maki napísal:pokial viem tak skusobna doba je 2 roky.... takze na 2 roky... a myslim,ze budes musiet robit zasa skusky... aspon sa mi mari ze mi tak vravela instruktorka
maki ak sa nemylim skusobna doba uz nie je. Sice niektori instruktori tvrdia ze je a daktori zas ze nie je. Ale sme v europskej unii a plati pre nas europska legislativa. A v europskej legislative uz skusobna doba nie je. Aj par policajtov mi to potvrdilo. Ale aj s nimi to je tak ako s instruktormi, jedni ze je a druhi policajti ze nie je. Kde je pravda vie len svaty.

rawes takze vezmu ti ho na 2 roky. a po tych dvoch rokoch ti ho samozrejme len tak nevratia. Budes musiet asi urobit skusky.
rawes
Amateur
Amateur

hmm neexistuje nieco take ze po roku podam nejake odvolanie, prosbu alebo proste nieco nech mi ho daju?:d
stanulik
Light Professional
Light Professional

rawes napísal:hmm neexistuje nieco take ze po roku podam nejake odvolanie, prosbu alebo proste nieco nech mi ho daju?:d
tak toto ti neviem povedat, ale dost o tom pochybujem. Pokuty ziadnu neplatis ? uz si ta predvolali ?

//edit rawes platit by si mal, ak sa nemylim 10 tisic. Urcite nie 2000.
rawes
Amateur
Amateur

praveze mojho kamarata kamarat tak urobil a po roku mu ho dali ..len neviem ci bol v skusobnej alebo nie ... pokutu urcite platit budem .. niekto vravi ze 2000 niekto ze 5000 alebo az 10000sk ... chvilka nepozornosti a clovek musi riesit taketo chu**** ... nie ete si ma nepredvolali len mi poslali zapisnicu co sa stalo ...

noo cize paradicka dalsie peniaze do luftu .. aa nevies mi povedat ked mi ubehnu tie dva roky, budem musiet absolvovat celu autoskolu alebo len nejake cvicne jazdy a test?

//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!
stanulik
Light Professional
Light Professional

rawes napísal:noo cize paradicka dalsie peniaze do luftu .. aa nevies mi povedat ked mi ubehnu tie dva roky, budem musiet absolvovat celu autoskolu alebo len nejake cvicne jazdy a test?
na toto ti neviem odpovedat. tusim len testy. ale fakt neviem. a k tym pokutam, pozri si sadzobnik pokut.

napr. aj tu sa rozoberal: http://www.auto.sk/diskusia/viewtopic.p ... sc&start=0

a tu mas sadzobnik: http://auto.server.sk/---rady-motoristo ... gory-je-47
vyberies si kategoriu a das zobrazit.
rawes
Amateur
Amateur

noo ja som nasiel toto: v blokovom konani - 2000sk v spravnom konani 4000sk .. ked ma predvolaju budem mudrejsi ... tak dik za info
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

stanulik - viem ze bola, potom nie a potom ze ju pred cca rokom zasa zaviedli - alebo sa mylim?

a k tomu ze kolko budes platit - no to je otazne - to ti vymeraju neskor podla mna
rawes
Amateur
Amateur

okey dakujem za odpovede ... ked ma predvolaju tak potom napisem ze jak to dopadlo..aby ste boli o nieco mudrejsi :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

CHalani pozeral som v spravach na markize bola reportaz o mladistvom ktory soferoval a nemal vodicak, este mal aj vypite...a ze 500 blokova pokuta..a koniec? Vie niekodo o tom vaic? nas strasili ze zaspi v registri, odklada podobne, tam vraveli ze ziadny zapis, ziadne postihy iba za 500.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

midnight_man napísal:CHalani pozeral som v spravach na markize bola reportaz o mladistvom ktory soferoval a nemal vodicak, este mal aj vypite...a ze 500 blokova pokuta
No toto je u nás normálne, síce väčšinou bez tej pokuty :), ale to sú hl. motorkári, ktorí potom utekajú kade-tade cez kopce.
midnight_man
Guru
Guru

Xcell napísal:No toto je u nás normálne, síce väčšinou bez tej pokuty :), ale to sú hl. motorkári, ktorí potom utekajú kade-tade cez kopce.
ale mna ked capnu na aute nechcem utekat cez kopce :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

midnight_man: Automaticky dostava 2 roky zakaz cinnosti, cize vodicak si bude moct spravit az ked dosiahne 20 rokov. Ak by ho chytili opat, tak dopadne takto: http://dnes.atlas.sk/z-domova/178931/ma ... o-preukazu
midnight_man
Guru
Guru

hojko napísal:midnight_man: Automaticky dostava 2 roky zakaz cinnosti, cize vodicak si bude moct spravit az ked dosiahne 20 rokov. Ak by ho chytili opat, tak dopadne takto: http://dnes.atlas.sk/z-domova/178931/ma ... o-preukazu
ano hojko ale on mal 21 a uz mal zakaz cinnosti na 2 roky(nevieme preco)
http://beta.markiza.sk/video/tv-archiv/ ... oviny/9625 3tia cast novin
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som is robil skusobne testy a teraz mesiac pre skuskami uz kazdy spravim aspon na 51 bodov,tak som sa t oucil ja a je to easy :)
Napísať odpoveď