Nieco podobne ako hra na PC Ghost Master

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Nieco podobne ako hra na PC Ghost Master

Príspevok od používateľa Dewey »

Ciao, ludia, pozna niekto hru Ghost Master? Mna strasne zaujala, ale uz som j ucelu presiel a chcel by som sa opytat, ci niekto pozna nejaku podobnu hru ako tato.....Nie SIMS!!!! Nieco ine...Diky vopred...
Palo
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Neviem co je toza hra, ale zo screenov usudzujem ze to je asi podobne SIMS :D:D:D
ale nie... fakt neviem co je to zahra, mne sa to podoba na 7sins- eviem ci to poznas, ale ked nie tak si to zahraj ;)
PS: nieje to o duchoch ;)
Dewey
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dewey »

BX napísal:Neviem co je toza hra, ale zo screenov usudzujem ze to je asi podobne SIMS :D:D:D
ale nie... fakt neviem co je to zahra, mne sa to podoba na 7sins- eviem ci to poznas, ale ked nie tak si to zahraj ;)
PS: nieje to o duchoch ;)
Je to super hra, vidis miestnost a v nej ludi , a ty mas v kazdom kole inych duchov a musis strasit ludi k smrti...Je to fakt super, ale ma to asi len 10 kol a uz som to cele presiel....SIMS ma nebavi, lebo to je hra na dlho, to je real hra, cas tam plynie ako v realnom zivote....
Nepoznam 7 Sins, o com to je? Je to 3D? Daj nejake info o tej hre...
AK chces linky na Ghost Master, napis, mam rapidshare kde to stiahnes...
Fakt je to super, budes to milovat :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ghost Master??? to by ma ASI nebavilo... kto vie, ale teraz mam toho dost (Assassin's creed, a najnovsie WORMS 4: mayhem :D:D:D - drtiim zaradom :D)
inak 7sins ( http://sector.sk/clanok.asp?idrec=20570 )
- balis baby a musis ich dostat tam kam muz chce :D a ziskavat respekt v meste :D
- celkom fajn hra ale ako je aj napisane v jej minusoch "po case zacne nudit", ale zahrat sa oplati :D
Napísať odpoveď