Cloverfield
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mno podla mna Steven Spielberg ma velku konkurenciu ak som dobre cital do roku ma byt hned 2 ako aj Spielbergove Transformers 2 to si kuknem kto zaroby viac
...ja som to stiahol z TL a dalo sa to kukat pre takych nedockavcov ako som ja ale jasne ze pojdem aj do KINA podporit film ,ale neviem kedy ma premieru 
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som videl TS z dlhej chvile po skuske a dalo sa to pozerat. vsugeroval som si ze je to taky obraz z tej kamery z kt vsetko natacali a bolo to
cize bude 2ka? lebo sa to skoncilo tak ze sa neskoncilo..
v dvojke by som uvital nejake blizsie info o tych malickych potvorach a tych kusancoch
btw necitajte riadky nad tymto varovanim...
cize bude 2ka? lebo sa to skoncilo tak ze sa neskoncilo..
v dvojke by som uvital nejake blizsie info o tych malickych potvorach a tych kusancoch
btw necitajte riadky nad tymto varovanim...
-
seth82
Darca
Na Cloverfield som bol dnes v kine...velmi zaujimavy film, treba povedat. Ale polovica kina utiekla, pretoze si akosi nevsimala upozornenia, ze nie je vhodny pre ludi so zavratmi a slabym zaludkom, dokonca aj moja spolubyvajuca zdrhla, bolela ju z toho hlava. V kazdom pripade asi prvykrat v zivote som v kine skoro ohluchol...este polhodinu potom, ked som sedel v restike, som musel ludi prosit, aby na mna zjapali. V kazdom pripade mozem odporucit. Na recenzii sa pracuje, na tomto fore ju vsak nenajdete, potom upresnim destinaciu...
//ak ma niekto zaujem, tak dnes v noci som spachal blog, recenzia je kompletna, budem postupne pridavat aj dalsie.
http://seth82.blogspot.com/
//ak ma niekto zaujem, tak dnes v noci som spachal blog, recenzia je kompletna, budem postupne pridavat aj dalsie.
-
MP4-27
Guru wannabe
Vďaka non-stop odvíjajúcej sa akcii (okrem úvodu filmu)seth82 napísal:Na Cloverfield som bol dnes v kine...velmi zaujimavy film, treba povedat. Ale polovica kina utiekla, pretoze si akosi nevsimala upozornenia, ze nie je vhodny pre ludi so zavratmi a slabym zaludkom, dokonca aj moja spolubyvajuca zdrhla, bolela ju z toho hlava. V kazdom pripade asi prvykrat v zivote som v kine skoro ohluchol...este polhodinu potom, ked som sedel v restike, som musel ludi prosit, aby na mna zjapali. V kazdom pripade mozem odporucit. Na recenzii sa pracuje, na tomto fore ju vsak nenajdete, potom upresnim destinaciu...
-
Enduro3333
Medium Professional
Podla mna to bol skvely film trochu netradicne spraveny na styl autobiografia ... alebo skor s pohladu prvej osoby a ie nejakej vznasajucej sa kamery ...Takto robeny film -first person ma niečo zaujimave do seba ....
SPOILER!!!!!!
Sa mi aj tak najviac lubilo jaq uz odlietali s tou helikopterou a pozerali jak ta B2 bombarduje tu priseru to bol genialny zaber .....a jaq ta helikoptera potom padala takto sa citi/takto to vidi v skutocnosti clovek ked pada helikoptera a je vo vnutri nie jaq vo vecsine filmov proste prepnu na pohlad na helikopteru z vonku ako sa toci a zmieta ...
SPOILER!!!!!!
Sa mi aj tak najviac lubilo jaq uz odlietali s tou helikopterou a pozerali jak ta B2 bombarduje tu priseru to bol genialny zaber .....a jaq ta helikoptera potom padala takto sa citi/takto to vidi v skutocnosti clovek ked pada helikoptera a je vo vnutri nie jaq vo vecsine filmov proste prepnu na pohlad na helikopteru z vonku ako sa toci a zmieta ...
-
Hotwire
Addict
tak dopozeral som to akurat, je to skvelym stylom natocene, netradicne ale velmi dobre, dobre sa na to diva ale vadilo mi to ze ten film bol extremne kratky (na dvd prehravaci po konci ukazovalo hodina 13 minut, kratsi film som tusim ani nevidel), a takisto by som uvital viac info o tom co to tam vlastne bolo, nemam rad filmy kde sa nic nevysvetli...
-
seth82
Darca
A ja som prave zistil, ze slovenski distributori tomu zasa dali bohovy nazov. Ja nechapem o co im ide. Urobit nazov zaujimavejsim? Ale ved to je totalna hlupost, aj amici, anglani, hocikde inde to poznaju pod menom Cloverfield, teda nevedeli z nazvu vycitat o nic viac, ako by sme vycitali my, keby tomu aspon nechali povodny nazov. Ale prelozit to slovickom Monstrum - to je uz teda ko*ot.
Tak bol som na tom vcera v kine... a poviem vam...najlepsi film jaky som videl v kine...a vdaka bohu, ze som sa nenechal zlakat a nestiahol si to, lebo takyto film treba vidiet v kine...podla mna to je ta hlavna podstata pre divaka...keby som to pozeral doma tak verim, ze by ma to az tak moc nebavilo jako v kine... 
-
Old Dirty Bastard
Guru
o to ideSchYzo napísal:tak dopozeral som to akurat, je to skvelym stylom natocene, netradicne ale velmi dobre, dobre sa na to diva ale vadilo mi to ze ten film bol extremne kratky (na dvd prehravaci po konci ukazovalo hodina 13 minut, kratsi film som tusim ani nevidel), a takisto by som uvital viac info o tom co to tam vlastne bolo, nemam rad filmy kde sa nic nevysvetli...
http://www.slashfilm.com/2008/01/06/vid ... by-slusho/
-
MP4-27
Guru wannabe
a co ludia neodchadzali predcastne domov ze to niekoho nebavilo prvych 15 minut?Patyk napísal:Tak bol som na tom vcera v kine... a poviem vam...najlepsi film jaky som videl v kine...a vdaka bohu, ze som sa nenechal zlakat a nestiahol si to, lebo takyto film treba vidiet v kine...podla mna to je ta hlavna podstata pre divaka...keby som to pozeral doma tak verim, ze by ma to az tak moc nebavilo jako v kine...