heinrich napísal:Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu.
no zhodou okolnosti som mal v sobotu na Colorado stavene a tento zápas išiel aj v priamom prenose na Galaxie-sport a musím ti len potvrdiť, že to bol fakt pekný zápas, ktorému nechybalo absolutne nič (žiaľ len Colorado prehralo

) - boli dve bitky, padlo dokopy 11 golov + jeden technický, perfektné nasadenie hráčov v každom striedaní a tento zápas si vyslúžil od komentátorov prívlastok najlepší duel v sezone

. Joe Sakic v tomto zápase zaznamenal jubileum 1000. asistencia a stal sa 11. hráčom NHL, ktorému sa to podarilo. Škoda, že trener Colorada nedal šancu Budajovi od začiatku zápasu, pretože nebiť tej zbabranej prvej tretiny tak Colorado určite vyhra - žiaľ keby bolo k...

, zo strany Edmontonu ma zaujal výkon dvoch hráčov Aleš Hemsky perfektne asistoval tuším pri troch goloch ale ako dokázal naviazať protihráčov niečo neuveriteľne a druhý Cogliano - perfektná rýchlosť a mal dosť šanci na gol (asi začnem na neho stavkovať), len sa divím, že mužstva, ktoré podali takéto výkony nemajú zdaleka play-off isté a vyzera to že jeden postupi z nich práve na úkor toho druhého
btw. k Derekovi Boogaardovi - sympaticky nevyzera, ale hromotlk je to riadny

a osobne by som sa mu určite nepostavil