Rusenie signalu
Rusenie signalu
Fakt som nevedel kam to dat ale chcem sa spytat. Je tu niekto kto by mi vedel poradit. Internet mi rusi signal TV. Da sa to nejak odstranit? Myslim to tak ze ked dam nieco stahovat (alebo vyuzivat naplno net aj pri nacitany stranky) tak na TV zacnu behat dost velke pasy a namiesto zvuku je sum.
Anteny su od seba vzdialene na max. vzdialenost asi tak 1m viac ich od seba nemozem dat (blbe moznosti na streche). Da sa to nejak prosim Vas lebo uz som z toho na nervy.
Poprosil by som iba o odpovede tych co sa v tom vyznaju. THX
Anteny su od seba vzdialene na max. vzdialenost asi tak 1m viac ich od seba nemozem dat (blbe moznosti na streche). Da sa to nejak prosim Vas lebo uz som z toho na nervy.
Poprosil by som iba o odpovede tych co sa v tom vyznaju. THX
Myslis ake kable:GothaR napísal:Zvlastny problem, len mam este jednu otazku: akym sposobom mas vedene kable od anten k zariadeniam? Rusenie moze vznikat totiz aj tam.
no od anteny na NET je pigtail kabel (1m) do AP a z neho UTP (10m)
no a z TV anteny je koaxial (2m) potom je tam spojka (zaizolovana) a znova koaxial tusim (10m)
No a ako su vedene? Teda ci su zatocene nejak okolo seba alebo vedu oddelene?romerot napísal:Myslis ake kable:
no od anteny na NET je pigtail kabel (1m) do AP a z neho UTP (10m)
no a z TV anteny je koaxial (2m) potom je tam spojka (zaizolovana) a znova koaxial tusim (10m)
Aj ked tam asi problem nebude, ale je dobre vediet, ze tu moznost mozeme vylucit.
No su asi tak na dlzku 50cm pri sebe ale potom sa odeluju kazdy zvlast. Skusim ich dat uplne od seba - a potom napisem ci sa to vyriesilo ale silne otom pochybujemGothaR napísal:No a ako su vedene? Teda ci su zatocene nejak okolo seba alebo vedu oddelene?
Aj ked tam asi problem nebude, ale je dobre vediet, ze tu moznost mozeme vylucit.
Je to normalna antena nie kablovka ale signal a vsetko ostatne je v pohode len ked zapnem ten net tak vtedy to zacne rusit inak nie obraz je cisty. A je len jeden TV ziadna rozdvojka ta spojka je iba nato ze predlzuje kabel z anteny az po TV.dudo02 napísal:Aky mas TV signal?Kablovku,alebo mas vlastnu antenu na streche?
Mas z toho TV kabla napojeny len jeden televizor?-Ci ten spoj co spominas je"rozdvojka"na druhy televizor?
Ja by som skusil najst ine miesto ci uz pre jednu,alebo druhu antenu.To by podla mna pomohlo..
V kazdom pripade by to rusit nemalo-samozrejme,ak mas vsetko v poriadku.Skus sa ozvat panom z telekomunikacii,nech pridu pomerat nejake tie signaly-niektore z tvojich zariadeni zrejme nepracuje tak,ako by malo..
V kazdom pripade by to rusit nemalo-samozrejme,ak mas vsetko v poriadku.Skus sa ozvat panom z telekomunikacii,nech pridu pomerat nejake tie signaly-niektore z tvojich zariadeni zrejme nepracuje tak,ako by malo..