Mobilne zariadenia...
Mobilne zariadenia...
Ja som sa iba chcel opytat... Ci sa da za mobilne zariadenie povazovat aj notebook alebo ci to mam davat do for o pocitacoch?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
skusim to zhrnut takto - zariadenie je co? vies? tak fajn. a mobilne je co? prenosne? ano! takze ak notebook je zariadenie a dokazes ho preniest a bude fungovat aj mimo domova a el siete, napr za jazdy autom tak je to mobilne zariadenie. cize mobil, pda, psp, notebook, prenosne dvdcko... asi uz jasne 
ale ide o to ze je to "mobilny pocitac"Dieg0 napísal:NO a co ze je to aj pocitac?To je urcene ze iba telefony mozu byt mobilne?Mobilnu mozes mat aj televiziu pokial to bude mala telka do ruksaku alebo do vrecka.Samozrejme ze aj notebook je mobilne zariadenie
Tu:
Mobilné telefóny, PDA, Smartphone
Počítače
// Este nieco:
Mobilne zariadenia, konkretne mobilny telefon sa za jazdy autom pouzivat nesmie. Co to tu "nahovaras" na trestnu cinnost?Kibo napísal:...napr za jazdy autom ...
nie dikyKibo napísal:chces medailu za chytanie za slovicka?
Ibaze fakt... Je to otazka na zamyslenie...
Mimochodom, uz vidim tu k- so stupidnymi komentarmi ty sa zamyslat nemozes pretoze nemas s cim, mas zvratenu logiku, Boze kedy uz konecne dostanes rozum, clovece ty si dobre mimo, ty uzivas nejake silne lieky...
asi spravim vlastny rebricek najstupidnejsich komentarov ku karma prospevkom
A bude to akoze hitparada a najlepsi vyhra BAN
a ked ja poviem ze su tam vypisane dane veci a za tym su 3 bodky ... cize "atd"...Sheep napísal:Dufam ze si sa len zle vyspal, ked je tam napisane mobilne telefony, PDA a smartphone tak tam nebudes predsa pisat o notebooku aj napriek tomu ze ten mobilnym zariadenim je.
Nad tym sa da polemizovat asi donekonecna. Ved nech sa vyjadri sef, hojko...