Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ja vidim vysokeho sivo-modrookeho blondaka, biteho skolou a zenamy, ale inac da sa
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...takeho spuchnuteho, so zalepenymi ocami...dost sa podoba na mna...potom uz len pustim vodu a poviem mu nech zmizne! vzdy ma posluchne :lol: dufam ze mu to vydrzi...
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

hm, žeby seba? áno vidím tam seba :wink:
Bugy89
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bugy89 »

brainwirm napísal:az na to haro :D cisto jak ja :D
Tak potom vitaj v klube :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Momentalne vidim v svojom zrkadle otca ktory srubuje skrinu.
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ja vidím osobu,ktorá túži po bezpečnom domove,istote a láske,túžbou žiť svoj vlastný život tak,aby bol inšpiráciou pre druhých :D :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a co som tu ja aby som sa sudil ? aj ked vymneujem nejake negativa, tak niekto iny moze videt nezaujatym pohladom a aj dalsie a omnoho horise .. naopak, kto som tu ja aby som sa sudil, mozem byt az primalo sebavedomy, aby som dokazal priznat v com som sakra dobry ...

... niesom ziadny narcis takze zrkadlo pozeram zbezne, ci niseom spinavy, ci nemam monokel pod okom, ci mi niekto neoholil vlasy, kym som spal ... nehladim do neho az tak aby prerazali moje vlastnosti ... z toho vyplyva ze dnes rano o 11 som tam videl typka ktory asi po pol roku spal v noci dlhsie ako 7 hodin ... a aj tak bol rozbity .. OMG life sucxxx EMO ! ... mal krvou poliate prave oko ... ked si odkaslal, povedal si ze by mal prestat fajcit, ostatne tak, ako kazdy den :-P ... potom sa tam umyval a tak ... az skaredo zahresil, ked mu padla zubna kefka do umyvadla, ked skoncil proceduru .. potom zhasol a odisiel ...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

nordkapp_pb napísal:a co som tu ja aby som sa sudil ? aj ked vymneujem nejake negativa, tak niekto iny moze videt nezaujatym pohladom a aj dalsie a omnoho horise .. naopak, kto som tu ja aby som sa sudil, mozem byt az primalo sebavedomy, aby som dokazal priznat v com som sakra dobry ...

... niesom ziadny narcis takze zrkadlo pozeram zbezne, ci niseom spinavy, ci nemam monokel pod okom, ci mi niekto neoholil vlasy, kym som spal ... nehladim do neho az tak aby prerazali moje vlastnosti ... z toho vyplyva ze dnes rano o 11 som tam videl typka ktory asi po pol roku spal v noci dlhsie ako 7 hodin ... a aj tak bol rozbity .. OMG life sucxxx EMO ! ... mal krvou poliate prave oko ... ked si odkaslal, povedal si ze by mal prestat fajcit, ostatne tak, ako kazdy den :-P ... potom sa tam umyval a tak ... az skaredo zahresil, ked mu padla zubna kefka do umyvadla, ked skoncil proceduru .. potom zhasol a odisiel ...
chlape, hovori ti nieco metafora...??? to neznamenalo, ze sa mas hodinu pozerat do zrkadla a potom napisat, co si tam videl... :slap:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

addictor napísal:chlape, hovori ti nieco metafora...??? to neznamenalo, ze sa mas hodinu pozerat do zrkadla a potom napisat, co si tam videl... :slap:
hovori ti nieco ten prvy odsek ked som pisal ze ako sudny clovek v podstate o svojich vlastnostiach nemozem nic napisat, lebo by som si mohol moc lichotit, alebo naopak moc skodit ? ... :roll:
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

Vidim predovsetkym seba... v podstate spokojneho cloveka ktory by bol fakt stastny keby mal inu skolu a priatelku, cloveka ktory ma rad vsetko nove a miluje slobodu ... clovek z velkou buducnostou...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Vidim v zrkadle,egoistu,nadsenca,chalana ktorý ma naviac,len to viac nedokáze zo seba vydat.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Vidim rozorvanu osobnost, ktora nevie co chce a to ju zabija. Dalej vidim obcas zasneneho idealistu, ktory je vzdy sklamany z toho, ze idealy sa nie vzdy plnia a este svoj skaredy ksicht :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ked sa rano pozriem do zrkadla tak všetko stoji :D a inac nic
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

dnes som sa akurat nad tym zamyslala...pozrela som do zrkadla a napadlo ma , : " toto , som ja???" chapete kazdy den zijeme ..ale nevnimame sa ..nevieme ako sa tvarime, ako keby som sa pozerala na niekoho cudzieho, pricom tvare priatelov su mi do podrobna zname..ale ja sama som niekto koho nepoznam .
ked sa pozriem do zrkadla vidim niekoho, ale to je jedno, pretoze podstatne je to ako sa citim ..a ja som clovek kt je nenapadny..kraca so sklonenou hlavou , ma vysoke naroky na inych , aj na seba a preto sa nema sam rad..esteze niekedy nieje cas nad tym, premyslat
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

niekedy vidim seba a niekedy tu osobu co vidja ostatni.... :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Maki napísal:vidim skaredu tvar a tucnu postavu, zive no sklamane oci, mozno hlavu dostatocne naplnenu logikou a inteligenciou no prazdnu co sa vedomosti tyka, telo a dusu na ktorej lenivost, pesimizmus a sklamania zanechali dozivotne nasledky
wow tak po ten pesimizmus a sklamania by to sedelo aj na mna... Este by som dodal ked sa pozriem do zrkadla a vidim cloveka, ktory ma strasne vela snov strasne vela veci by chcel dokazat ale nedokaze sa enovat nicomu na plno a preto vo vsetkom co robi dosahuje maximalne priemer. Dalej vidim v ociach strach ze sa to neda zmenit, ale tiez tam vidim nejaku nadej a z neznamych dovodov chut do zivota.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

No v zrkadle vidim uspesny den niekedy nervy , ale vzdy to zachrani usmev ,ale aj jeden bedar na čele tu vidim :twisted: :lol:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja tam vidim silu, odvahu a hlavne tam vidim cloveka, ktory si nikym nenecha srat na hlavu :lol:
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

vidim cloveka s velkymi planmi do buducna, ktory ma na svoj sen predpoklady ale nic pre to nerobi lebo je dost leniva a ucit sa je niekedy ten najvacsi trest.. dalej tam je osoba ktora tuzi mat niekoho milujeceho pri sebe a s nim zit stastne do konca zivota... nikedy tam stoji tvar z ktorej oci sa da jasne vycitat ze "sak foter to vybavi" a pritom si nevie uvedomit ze ten foter nebude vsetko vybavovat do konca zivota. nie je to pesimista, ani optimista, snazi sa byt realista ale moc to nejde... svet vidi az prilis jednoducho, byva v dopselosti aj ked ma len 15 rokov. stale chce mat splneny svoj detsky sen byt civilny pilot ale nic moc pre to nerobi. hlada cloveka ktory mu vysvetli ze to nepride samo, ked si to nevie vysvetlit sam...
Mizuki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mizuki »

ja vidím strhanú tvár a unavené telo, a pod ním dievča hľadajúce vyrovnanosť a spokojnosť...
Napísať odpoveď