Ako je možné, že tento foťák robí také rozmazané fotky? Niekedy sa síce podarí aj nejaká "normálna", ale väčšinou sú to fotky, ktoré vyzerajú, ako keby sa fotografovi nehorázne triasla ruka...myslíte si, že by som ho mal ísť reklamovať alebo čo mám robiť, aby som vylepšil kvalitu fotiek? Lebo keď pozriem na starý 2 Mpx foťák, tak ten robí v porovnaní s týmto nádherné fotky
dufam,ze pouzivas autofocus=> ze podrzis spust do polovice a pockas kym ti zaostri fotak a az potom cvaknes... inak si to neviem vysvetlit...
skus si nastavit uplne automaticky rezim, poloz fotak na nieco pevne a nieco odfot s predzaostrenim.. ak to spravi zlu foto tak nechapem a siel by som reklamovat
Maki napísal:dufam,ze pouzivas autofocus=> ze podrzis spust do polovice a pockas kym ti zaostri fotak a az potom cvaknes... inak si to neviem vysvetlit...
skus si nastavit uplne automaticky rezim, poloz fotak na nieco pevne a nieco odfot s predzaostrenim.. ak to spravi zlu foto tak nechapem a siel by som reklamovat
Samozrejme, nechám to najprv zaostriť a až potom urobím fotku...
Reklamuj to. Chyba automatu, celkom zjavna. Imho, celkom Ta lutujem, ze si si kupil olympus
// Sheep v ziadnom pripade sa nechcem dotknut nikoho, koho tato znacka nesklamala. Ja len viem ze sa fakt casto kazia a ani parametrami vo svojej triede nijak obzvlast nevynikaju. Jediny plus je snad design, su to skor imidzovky (mju..). V shope sme tomu hovorili "fotaky pre nemeckych seniorov"
k6 napísal:Reklamuj to. Chyba automatu, celkom zjavna. Imho, celkom Ta lutujem, ze si si kupil olympus
// Sheep v ziadnom pripade sa nechcem dotknut nikoho, koho tato znacka nesklamala. Ja len viem ze sa fakt casto kazia a ani parametrami vo svojej triede nijak obzvlast nevynikaju. Jediny plus je snad design, su to skor imidzovky (mju..). V shope sme tomu hovorili "fotaky pre nemeckych seniorov"
Ok, tak to pôjdem reklamovať...
A ešte k tomu objektívu - zašpinený nie je