Zdravim, na pokeci sa mi "vyhrazal" jeden chlap.Zaujima ma ci moze zisti moju presnu adresu. IP pod ktorou som viditelny na internete pouziva dalsich XY ludi ,takze ak by zistil moju vonkajsiu IP, tak by iba zistil mojho poskytovatela internetu. No, ale moze zistit nejako moju Internu IP (ak je napr. admin?)?
Na soome, aby mi zistilo internu IP musim mat nainstalovany Java enviroment... Takze teoreticky by ani na azete nemozu len tak zistit moju Internu IP, kedze tu Javu nemam nainstalovanu, a nic instalovat som nenechal?
Dakujem
Demian napísal:hmm, ale, od neho som na ziadne stranky nechodil, nemam ho na icq, nic mi neposielal, cize iba cisty pokec = rp,sklo (ci je admin, to fakt neviem)
tak by to malo byt ok, vnutorna ip sa da zistit cez qip - ak by si mu posielal nejaky subor, tak mu napise internu aj externu ip (vyskusane a ozaj to funguje)
patrick1 napísal:no jasne ze zacina, lebo provideri taketo zaciatocne cisla casto pouzivaju pri internych neverejnych ipckach, takze si s teba trocha spravil srandu..
x0_0x napísal:Podla mna sa to da zistit mne jeden typek povedal moju internu ip v jednej diskusii
Poviem ti to narovinu, po cely cas si z teba robili srandu. Pravdu treba poznat. Ci mali dovod alebo nie, sam najlepsie vies, nebudem kritizovat. Pytat sa ti nikto zakazat nemoze, ale na druhej strane je niekedy lepsie sa troska viac snazit. Stacilo si nieco malo zakladnych veci nastudovat, nech zije Wikipedia a poznal by si odpoved aj sam, pripadne by tvoj dotaz nevyznel tak, ako vyznel. Co je to IP adresa 127.0.0.1