to robili zo srandy len nekdo ehm ako ty to nevie pochopit..ked nekdo neco urobi tak hned to otocit na nich ze su prije*** a nevedia nic robitlekoklatik napísal:aj taky este ziju?
![]()
![]()
aha.. A metalisti su vraj vymlete hlavi...
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
suhlasim, mne tam este nesadnu aj typci z MRslavo120 napísal:Co sa tyka Vecovho albumu tak podla mna perfektny jasne ze tiez nie uplne vsetky pesnicky sa mi pacia ..a hlavne ty typci z ciech mi tam nesedia , ale inac parada na pocuvanie ..... noo tento rok som este zvedavy na H16 a eMeR
no a teraz som si oblubil 1.milion .. hlavne ta hlaska:
Vec nebud k***t, kuchar zarobi k***t
-
rockonhustla
Light Star
Presne hlavne v Myslis na mne, tam ho odje*al v kazdej vetenErD. ' z napísal:Z ich tvorby ma nezaujala ani jedna ich piesen, texty vsetky su na styl prcam tvoji devku a toto davaju vo vsetkych textoch hlasovo im vobec nerozumiem neviem ani o com tocia a celkovo texty kde 99% je refren dřepím s courou a pre zmenu dřepím s špinavou courou a pod fakt nemusim...
Pacilo sa mi to obdobie Indy vs. supercroo, indy ich strasne dobre sundal...
// jj james cole je zo SC
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
-
reno23
Guru wannabe
Doporucujem precitat
http://hip-hop.sk/novinky-domace/h16-fi ... ie-novinky
http://hip-hop.sk/novinky-domace/h16-fi ... ie-novinky
-
Murder_Inc
Star
Musim suhlasit, Chamillionaire vypustil dost namakany album. Ale pre mna album roka 2007 je jednoznacne Kanye West s jeho Graduation. Tento rok ma vyjst vela albumov, takze sa tesim co z toho bude.p4ra napísal:Neviem, ci sa riesil, ale odporuam album The Ultimate Victory od Chamillionaire. Pre mna osobne album roka. Kto nerozumie dobre anglicky ale z toho moc mat nebude. Pre tu druhu skupinu vrelo odporucam. Songy, ako Standing Ovation, You Must Be Crazy, ci The Ultimate Victory su namakane.
-
The Calvin
Star
-
Murder_Inc
Star
-
Murder_Inc
Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
A ešte pred tieto dva albumy by som zaradil "The Cool" od Lupa...Murder_Inc napísal:Musim suhlasit, Chamillionaire vypustil dost namakany album. Ale pre mna album roka 2007 je jednoznacne Kanye West s jeho Graduation. Tento rok ma vyjst vela albumov, takze sa tesim co z toho bude.
K "Ultimate Victory" -> dobrý album, dobré texty, ale ostal mierne nedocenený...
Pre mňa boli naj tracky "Evening News", "Rocky Road", "Won't Let You Down", "Pimp Mode" a "Standing Ovation"...
a nemôžem zabudnúť na skvele vysamplovaný Final Countdown od Europe v "Industry Groupie"...
-
Murder_Inc
Star