T-COM PRIPOJENIE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

T-COM PRIPOJENIE

Príspevok od používateľa kEndros »

Caute potrebuej poradit ohľadom jednej veci. Zaujíma ma čo vlastne potrebuje T-COM aby zriadil pripojenie pre nejakú obec, mesto atd....Lebo u nas tu je taky veeeeeľmi low provider a to nema zmysel s nim pokračovať. A to mi nejde do hlavy že to už spravili v susediacej obci prečo to nespravili aj v našej však to nie je ako ťahať optiku... Jasne, že záleží to aj od dopytu ktorý si mýslím že by tu bol. Dik za rady
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: T-COM PRIPOJENIE

Príspevok od používateľa uplink »

kEndros napísal:Caute potrebuej poradit ohľadom jednej veci. Zaujíma ma čo vlastne potrebuje T-COM aby zriadil pripojenie pre nejakú obec, mesto atd....Lebo u nas tu je taky veeeeeľmi low provider a to nema zmysel s nim pokračovať. A to mi nejde do hlavy že to už spravili v susediacej obci prečo to nespravili aj v našej však to nie je ako ťahať optiku... Jasne, že záleží to aj od dopytu ktorý si mýslím že by tu bol. Dik za rady
potrebujes zavolat na 0800 123 456 alebo 0800 123 777 a spytat sa ci je pre Tvoju obec/dedinu cokolvek dostupny internet. Potrebuju mat na mieste natahane rozvodne, kable a pripojky v bytoch aspon v kablovych rozvodniach. Ak byvas trochen od ruky, vyslobodenim je pre Teba zatial len mobilny internet, ktory je skor utrpenim.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Treba im už konečne napísať nech nemrhajú toľkými peniazmi na tie ich sprosté reklamy ale radšej porobia prípojky a zrýchlia internet :wink:
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

To hej a neplánovali mať pokryte cele Slovensko ?
Napísať odpoveď