T-COM PRIPOJENIE
T-COM PRIPOJENIE
Caute potrebuej poradit ohľadom jednej veci. Zaujíma ma čo vlastne potrebuje T-COM aby zriadil pripojenie pre nejakú obec, mesto atd....Lebo u nas tu je taky veeeeeľmi low provider a to nema zmysel s nim pokračovať. A to mi nejde do hlavy že to už spravili v susediacej obci prečo to nespravili aj v našej však to nie je ako ťahať optiku... Jasne, že záleží to aj od dopytu ktorý si mýslím že by tu bol. Dik za rady
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: T-COM PRIPOJENIE
potrebujes zavolat na 0800 123 456 alebo 0800 123 777 a spytat sa ci je pre Tvoju obec/dedinu cokolvek dostupny internet. Potrebuju mat na mieste natahane rozvodne, kable a pripojky v bytoch aspon v kablovych rozvodniach. Ak byvas trochen od ruky, vyslobodenim je pre Teba zatial len mobilny internet, ktory je skor utrpenim.kEndros napísal:Caute potrebuej poradit ohľadom jednej veci. Zaujíma ma čo vlastne potrebuje T-COM aby zriadil pripojenie pre nejakú obec, mesto atd....Lebo u nas tu je taky veeeeeľmi low provider a to nema zmysel s nim pokračovať. A to mi nejde do hlavy že to už spravili v susediacej obci prečo to nespravili aj v našej však to nie je ako ťahať optiku... Jasne, že záleží to aj od dopytu ktorý si mýslím že by tu bol. Dik za rady