Problem s DLL kniznicou
Problem s DLL kniznicou
Ludia takmer vzdy ked chcem spustit nejaku hru alebo program tam mi vypisuje ze sa nenasla DLL kniznica......
co mam robit?
co mam robit?
www.dll-files.com - tam najdes skoro vsetky dll 
thx.....a kde ich potom nakopirovat???GothaR napísal:www.dll-files.com - tam najdes skoro vsetky dll
Nebolo by lepsie keby som proste celu DLL kniznicu skopiroval z ineho PC a hodil do mojho???
je to kinznica shell32hojko napísal:Co je to za kniznicu???
//pouzivaj tlacitko UPRAV namiesto pisania viacerych prispevkov pod seba
kobalt
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?shell32
a skopcis ho do C:\WINDOWS\system32 ak sa nemylim
a skopcis ho do C:\WINDOWS\system32 ak sa nemylim
Kniznica shell32.dll sa nachadza na systemovom disku v adresari Windows/System32 , tam ho na nakopiruj a vsetko by malo fachcit.Necro napísal:thx.....a kde ich potom nakopirovat???
Nebolo by lepsie keby som proste celu DLL kniznicu skopiroval z ineho PC a hodil do mojho???
Edit> Tak kibo bol rychlejsi, kazdopadne aspon potvrdim, ze sa nemyli
Toto ma napadlo ako prve, uz som mu chcel aj pisat, ze cez konzolu to pojde, alebo cez akekolvek liveCD, ale.... On napisal v prvom prispevku, ze mu chyba, takze nejde o prepisovanie kniznice, ktora je prave pouzivana. Aj ked neviem, ci je mozne, aby win isiel aj bez tejto kniznice. Skor, ze nie, takze mozno bude najrozumnejsi ten reinstall.....Šu-Do napísal:reinstall winu by pomohol.. ale preco nejde nakopirovat je preto lebo shell32 je pouzivany Explorerom.. a ten ked vypnes tak to neskopcis..
cize skus to skopcit z ineho HDD alebo cez CDcko windowsu cez konzolu
ved prave sa aj ja cudujem ze win ide. ved mn e tie kniznice chybaju uz mesiac. ale zistil som to az ked som kupil novu graficku a nechceli mi ist hry......ale to uz je OTpato83 napísal:Toto ma napadlo ako prve, uz som mu chcel aj pisat, ze cez konzolu to pojde, alebo cez akekolvek liveCD, ale.... On napisal v prvom prispevku, ze mu chyba, takze nejde o prepisovanie kniznice, ktora je prave pouzivana. Aj ked neviem, ci je mozne, aby win isiel aj bez tejto kniznice. Skor, ze nie, takze mozno bude najrozumnejsi ten reinstall.....