Nejde mi spustiť vo Viste Ati Control Center....

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Nejde mi spustiť vo Viste Ati Control Center....

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás!

Nainštaloval som si Windows Vista Ultimate. Mám dve karty Ati Radeon 3870 zapojené do Crossfire. Hneď po inštalácii som si nainštaloval najnovší driver na grafiku a spustil Ati Catalyst Control Center. Vtedy sa mi ešte spustil normálne a vedel som zapnúť v nastaveniach crossfire. Potom som si doinštaloval ešte nejaké programy, nastavil som si Windows podľa obrazu svojho atď. Konečne keď som mal všetko porobené, som si chcel nainštalovať hru Crysis ale predtým som chcel skúsiť či je zapnutý crossfire. Ale zistil som, že mi nejde spustiť Ati Catalyst Control Center a neviem sa k tomu dostať. Skúsil som aj preinštalovať driver, ale nepomohlo....Nemáte s tým niekto skúsenosť?
Ďakujem....
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde mi spustiť vo Viste Ati Control Center....

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

pavucek napísal:Zdravím Vás!

Nainštaloval som si Windows Vista Ultimate. Mám dve karty Ati Radeon 3870 zapojené do Crossfire. Hneď po inštalácii som si nainštaloval najnovší driver na grafiku a spustil Ati Catalyst Control Center. Vtedy sa mi ešte spustil normálne a vedel som zapnúť v nastaveniach crossfire. Potom som si doinštaloval ešte nejaké programy, nastavil som si Windows podľa obrazu svojho atď. Konečne keď som mal všetko porobené, som si chcel nainštalovať hru Crysis ale predtým som chcel skúsiť či je zapnutý crossfire. Ale zistil som, že mi nejde spustiť Ati Catalyst Control Center a neviem sa k tomu dostať. Skúsil som aj preinštalovať driver, ale nepomohlo....Nemáte s tým niekto skúsenosť?
Ďakujem....
Mam s tým skúsenosti, tiez som mal problém ked som nainstaloval najnovsie ovládace tak mi to neslo, a musel som teda nechat pôvodné drivere
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Neviem v čom mohol byť zádrheľ, ale musel som to vyriešiť preinštalovaním windows a teraz to už šlape....
Napísať odpoveď