Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Samozrejme, zradcovske vlady zapadu posielaju miliardove "pomoci" do Afriky (ktore casto skoncia vo vreckach skorumpovanych africkych vlad), pricom velke mnozstvo, povedzme americkych obcanov (z ktorych dani sa to cele sponzoruje), si nemoze dovolit zdravotne poistenie pre seba alebo svoje deti.

Afrika sa vdaka liekom a zdravotnej starostlivosti ktora prisla s bielymi ludmi, miestami, vzhladom na zdroje, vyrazne preludnila a cela "pomoc" im v konecnom dosledku sposobuje len dalsie utrpenie.

Vyrazne mentalne rozdiely ziadna takato pomoc nevyriesi, aj medzi nimi samotnymi existuju vzdelanejsi jedinci co to pochopili, http://prop.sk/nigerijsky_cernosky_intelektual.html
keby sa tu pristahovala nejaka v pohode skupina ludi, co ja viem Skotov, ktori by si doniesli svoju kutlru tak nemam problem ich akceptovat a nemyslim, ze by tym nicili nasu, lebo nikto nikomu nekaze aby na to ich prechadzal.
Hovoris o Skotoch ako by boli z inej planety, je pravda ze ako kazdy biely narod, maju svoju kulturu so specifickymi znakmi, co je mimochodom dobre a odzrkadluje to kulturnu pestrost nasej rasy, ale stale su to Europania, nam geneticky blizki ludia s viac menej podobnou europskou kulturou. Dobrym prikladom su USA, kde sa Europania roznych narodnosti nemali problem casom zaclenit a integrovat do jednej skupiny, Bielych americanov. Ci uz povodom Briti, Poliaci, Taliani, Holandania, Nemci, atd..

Mimochodom prave na tuto temu, korupcia a degeneracia dnesneho sveta (z globalneho hladiska) ilustruje nedavny pripad bielej Juho Africkej rodiny snaziacej sa dostat zo zlocinom a celkovym upadkom zmietanej (odkedy 'vladu' prebrali cernosi) Juznej Afriky. ( http://www.news24.com/News24/South_Afri ... 21,00.html ) Tejto rodine bol v USA odmietnuty azyl, pricom sucasne "americka" vlada toleruje miliony legalnych a ilegalnych (nebielych) pristahovalcov, hlavne z Mexika. Jeden z babkovych kanditatov na americkeho prezidenta sa navyse postara o 'zlegalnenie' statusu pre doteraz ilegalnych pristahovalcov (Immigration 'Amnesty' Bill). Kto nevidi skazenost sucastneho systemu veduceho do zahuby pre nasich ludi musi byt slepy.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:Inymi slovami ak by sa uplne asimilovali tak ja osobne v tom problem nevidim. Problem je skorej v podoporvani politiky otvorenych hranic roznym imigrantom z tretieho sveta a chorobe zvajen multikulturalizmus.

Co je to za rozum viest politku asimilavania napr u nas ciganov, a potom otvorit hranice resp podporvat moslimov v ich sireni sa na nasom uzemi a nezabezpecit proti tomu ziadne tvrdsie opatrenia.
Nieje predsa spolužitie napr. maďarov, rómov a Slovákov mulitkulturálne?.. :) ja len tak..vysvetli.. :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Nieje predsa spolužitie napr. maďarov, rómov a Slovákov mulitkulturálne?.. :) ja len tak..vysvetli.. :)
Ja som hovoril o asimylovani sa, nie o spoluziti.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobre, ale potom myslím, že je to choré.. ako by si to chcel potom realizovať?.. pracovali by, ale všetci by boli v rozdielnych častiach Slovenska?.. neviem si to predstaviť.. :?
kali520
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:Dobre, ale potom myslím, že je to choré.. ako by si to chcel potom realizovať?.. pracovali by, ale všetci by boli v rozdielnych častiach Slovenska?.. neviem si to predstaviť.. :?
Asimilácia môže znamenať v sociologii: postupné splynutie s väčšinovým obyvateľstvom (kultúrne, etnicky a podobne), prípadne patričné negatívne aktivity nejakých oficiálnych orgánov.

Pre ozrejmenie, asimilacia neni spoluzitie.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:Asimilácia môže znamenať v sociologii: postupné splynutie s väčšinovým obyvateľstvom (kultúrne, etnicky a podobne), prípadne patričné negatívne aktivity nejakých oficiálnych orgánov.

Pre ozrejmenie, asimilacia neni spoluzitie.
a preco asimilovat ked spoluzitie funguje (teoreticky) ?
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:a preco asimilovat ked spoluzitie funguje (teoreticky) ?
Dufam ze si to myslel ako vtip ak nie tak aspon skus dat priklad, lebo nech robim co robim tak ani za boha si nespomeniem kde funguje spolnazivanie inych kulturne odlisnych ludi, ak vobec funguje.

A mimochdom a asimilovanie nezastavam len som odpovedal na otazku Zitepunkom.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slovaci a madari na juhu slovenska.krizu z toho robia iba politici..
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:slovaci a madari na juhu slovenska.krizu z toho robia iba politici..
Ale aj to by sa dalo povazovat za nefungujuce spolnazivanie.

Problem madarov je v tom ze oni sa nechcu zaclenit do prostredia v ktorom ziju, kdezto v opacnom pripade teda Slovakov Madarsku sa to netyka. Tam uz tretia generacia slovakov po slovensky nevie a ak vie tak velmi malo.

Naopak Madari tu na slovensku este aj piata generacia vie dokonale Madarsky a povazuje ho za svoj materinsky jazyk.

A ja sa pytam ci je toto normalne? Pinacolada pri vsetkej ucte ak to bude takto pokracovat tak kazdy normalny clovek si domysli, ze krizu ktoru robia politici moze vyustit do vacsieho konfliktu ci uz z jednej alebo druhej strany.

Celkovo sa mi ale nezda tento priklad moc rozumny, kedze Madarov tiez mozme povazovat za bielych europanov a nam okrem jazyka nejsu az tak kulturne odlisny. Narazal som skorej na moslimov, cernochov, ciganov, aziatov atd.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

pinacolada napísal:slovaci a madari na juhu slovenska.krizu z toho robia iba politici..
Lenže každý občan SR by mal ovládať Slovenský jazyk. Raz som videl v TV kde sa pýtali mladých madarov(občanov SR) a veľmi málo z nich vedelo slovensky odpovedať na danú otázku. Nikto im nechce uberať práva na ich menšinový jazyk, chceme len, aby vedeli hovoriť úradným jazykom štátu v ktorom sa narodili, v ktorom žijú a vlastnia teda jeho občianstvo.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Kali: vies ako, ti nasi Madari si chcu zachovat svoju kulturu, tradicie a tak. Ak by stratili hrdost na to odkial prisli a vlastny jazyk bol by to zaciatok konca tejto spolocnosti. Musia drzat pokope inak nepreziju...a vsetok ten stuff, ktorym ma tu davkujete :D

edit: dal by som aj citacie prispevkov, z ktorych som to vybral, bolo by to efektnejsie, ale sa mi ani za boha nechce hladat :D
kali520
Darca
Darca

axXis napísal:vies ako, ti nasi Madari si chcu zachovat svoju kulturu, tradicie a tak. Ak by stratili hrdost na to odkial prisli a vlastny jazyk bol by to zaciatok konca tejto spolocnosti. Musia drzat pokope inak nepreziju...a vsetok ten stuff, ktorym ma tu davkujete
Ja nevidim rozumny dovod preco by to mali robit v cudzej krajine ked na to maju vlastnu.

Bud si to cele este stale nepochopil alebo sa blbym terez robis.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ani jedno ani druhe, len si robim prdel...aj ked je pravda, ze chapat to stale nechapem :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Takze jediny dovod preco tieto temy rozoberas a zapajas sa do nich je ten, ze si asi dostal od nejakych nazi-kinder-chuliganov? :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Aryan Angel napísal:Takze jediny dovod preco tieto temy rozoberas a zapajas sa do nich je ten, ze si asi dostal od nejakych nazi-kinder-chuliganov? :lol:
A asi nie len raz :cookies:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Viete nieco co ja neviem?
Nie do tejto temy sa nezapajam preto, ze by som od niekoho dostal. Na zapajanie do tejto temy dovody mam. A su presne opacne ako tie vase :wink:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

axXis napísal:A su presne opacne ako tie vase :wink:
aha a mozes mi teda vysvetlit ake su moje dovody? som teda fakt zvedavy co zadelis :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomo.za napísal:aha a mozes mi teda vysvetlit ake su moje dovody? som teda fakt zvedavy co zadelis :D
schvalne ..no povedz sam ake su tvoje dovody.som zvedavy co zadelis :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

axXis napísal:A su presne opacne ako tie vase :wink:
Aha takze chces aby deti drogovali, aby nas tu zabijali cigani a aby nam vladly pedofili? :lol: Parada tesime sa s Tebou na lepsiu buducnost :!:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

skinou moc neuznavam... a adresu sem radsej nedam :)
Napísať odpoveď