internetove podnikanie
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
internetove podnikanie
no, mam nejaky strasne originalny napad, ktory nikto nema (na cz/sk/en), a chcem si cez jun/jul na to spravit aj nejaku prepracovanu stranku (samozrejmostou je vlastny hosting+domena) - a chcem vediet, ci si musim zriadit na to živnosť, alebo staci normalne na moje meno (akoze prachy posielane na ucet/paypal) - v buducnosti pocitam aj s platiacimi zakaznikmi.
A ty chceš zarabať! Tebe bude tiež niekto platit za služby ktoré poskytneš. Ono sú to investicie nezbytné pre rozbehnutie akehokolvek podnikatelskeho zameru. A prave preto to nie je take jednoduche, že peniaze treba zohnat na to aby si ich mohol zarobit. Takže nestači len napad, treba všetko do detailu si rozmysliet, čo kde ako. Ale ak maš skutočne niečo vynimočné, tak nie je sa čoho bať. Hlavne s rozumom.
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
no ono to rozmyslene mam, ale jedinu investicu som myslel ze budem mat tak do hostingu a domeny - a teraz ze este zivnostensky list 
pato83 - vsak hej, mne budu platit za nieco, ale zaco mam zaplatit ja, len zato, aby som mohol zarabat? hmm, je to sice trosku nelogicke, ale co sa da robit
nemate niekto nejake aktualizovane informacie o tom, ze co a ako v pripade zakladania zivnosti - vsetko co som nasiel nie par rokov stare
pato83 - vsak hej, mne budu platit za nieco, ale zaco mam zaplatit ja, len zato, aby som mohol zarabat? hmm, je to sice trosku nelogicke, ale co sa da robit
nemate niekto nejake aktualizovane informacie o tom, ze co a ako v pripade zakladania zivnosti - vsetko co som nasiel nie par rokov stare
pokial nebudes mesacne zarabat tazke stotisice myslim ze zivnost potrebovat nemusis ([stat zaujimaju ine veci ako par penizkov mesacne] samozrejme pokial by dotycny nechcel fakturu atd) ako kukam dlhsiu dobu po nete nie kazdy ju ma a odvadza DPH zo svojho zisku ale necem ta navadzat to je len na tebe
...