Priatelka si kupila pocitac z nejakej rusiacej sa firmy za lacny peniaz... nahodil som jej tam windows, vsetko vpohode, nod 32 a tak...
no a hlavny problem je to, ze kazdy vecer sa jej ten pocitac zapne sam od seba presne o 20:30... ale na zaciatku to nerobil, len zrazu to zacal... uz neviem presne od kedy jej to robi ale zda sa mi ze to robi priblizne odvtedy ako som chcel vybabrat s rapidom... lebo ma DSL-ko net no a chcel som jej pomoct vybabrat s rapidom ze aby sa jej po stiahnuti nejakeho partu automaticky restartoval modem a pripojilo ju s inou IP aby mohla stahovat dalej... tak tam mala USdownloader + Eurotel Free Dialer a tie programy spolupracovali ale nejak to ajtak neslo a uz ich tu v compe hadam ani nema...
neviete co s tym aby sa ten comp nezapinal sam?
diky chalani nasiel som to v tom biose... nejake zapnutie RTS tam bolo nastavene enabled a hned pod nim bol nastaveny cas 20:30, tak som to dal disabled a hned ten cas nabehol sedym, ze sa s nim uz nedalo nic robit a uz sa nezapol dik... toto by ma fakt nenapadlo v biose to hladat... ale zaujimalo by ma ze co to tam nastavilo take zapinanie