Pocitac sa zapina sam kazdy vecer o 20:30

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fighter
Amateur
Amateur

Pocitac sa zapina sam kazdy vecer o 20:30

Príspevok od používateľa Fighter »

Priatelka si kupila pocitac z nejakej rusiacej sa firmy za lacny peniaz... nahodil som jej tam windows, vsetko vpohode, nod 32 a tak...
no a hlavny problem je to, ze kazdy vecer sa jej ten pocitac zapne sam od seba presne o 20:30... ale na zaciatku to nerobil, len zrazu to zacal... uz neviem presne od kedy jej to robi ale zda sa mi ze to robi priblizne odvtedy ako som chcel vybabrat s rapidom... lebo ma DSL-ko net no a chcel som jej pomoct vybabrat s rapidom ze aby sa jej po stiahnuti nejakeho partu automaticky restartoval modem a pripojilo ju s inou IP aby mohla stahovat dalej... tak tam mala USdownloader + Eurotel Free Dialer a tie programy spolupracovali ale nejak to ajtak neslo a uz ich tu v compe hadam ani nema...
neviete co s tym aby sa ten comp nezapinal sam?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pozri v biose APM configuration alebo niečo podobné.. hľadaj niečo Power on.........

Zvyčajne máš tam možnosť zapnutia komp klávesnicou, myšou, usb zariadením, po sieti alebo si môžeš aj určiť presný čas, kedy sa má zapínať..
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

nieco podobne mal aj kamos...isiel vecer spat a rano sa zobudi a pc mu ide...bolo to neico co spominal brm ale on mal nastavene zapinanie mysou :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ten pocitac skratka vie, kedy je jeho cas :lol:

Suhlas s brm. Pozri este, ci nema povolene nahodou WOL, aj to obcas blbne.
Fighter
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fighter »

diky chalani :) nasiel som to v tom biose... nejake zapnutie RTS tam bolo nastavene enabled a hned pod nim bol nastaveny cas 20:30, tak som to dal disabled a hned ten cas nabehol sedym, ze sa s nim uz nedalo nic robit a uz sa nezapol :) dik... toto by ma fakt nenapadlo v biose to hladat... ale zaujimalo by ma ze co to tam nastavilo take zapinanie :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Taketo veci praveze najdes jedine v BIOSe :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To sa musíš opýtať priateľky, že kto za ňou chodí a sa jej rýpe v biose.. ;)
Napísať odpoveď