pouzivam firefox a uz druhy den mi tuto stranku vobec nevie nacitat v IE mi ju v pohode nacita chcel som vymazat cookies no nejako mi vypadlo ze kde to mam vlastne hladat tak sa obraciam na vas
aj si reštartoval FF?akú používaš verziu FF?poprípade sa pozri do tych nastaveni ci tam nemas niečo podozrive odskrtnute...nemáš nastavenie blokovanie tej stránky?nerobil si nejakú aktualizáciu FF?..používaš beta verziu?alebo skús zmazat svoj profil v
c:\Documents and Settings\názov tvojho konta\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\
jj restartoval som a verziu mam 2.0.0.13 pozeral som aj na nastavenia no nic take tam nieje...a na PC nechodi nikto iny len jaa a pred tym to vsetko slo nijake zasahy som pred tym nerobil..
k-u-l-i napísal:jj restartoval som a verziu mam 2.0.0.13 pozeral som aj na nastavenia no nic take tam nieje...a na PC nechodi nikto iny len jaa a pred tym to vsetko slo nijake zasahy som pred tym nerobil..
Vyskusaj to vo Firefoxe v cistom profile [spustit firefox.exe -p] alebo v nudzovom rezime.[spustit firefox -safe-mode]
ee nic nic...nic som nenastavoval nic som neaktualizoval proste pred obedom to slo vypol som pc prisiel som domou vecer zapnem a uz neslo..nechapem myslel som najprv ze oni maju poruchu ale skusil som to nahodit do IE a tam to slo takze ma to dost sere co s tym nic nepomoaha..
musíš nastaviť na tú stránku výnimku...fúha no skús sa dostať tam kde máš firewall...pandu nepoužívam takže chod tam kde je firewall,skús dať nastavenia alebo niečo také a povol načítavanie tej stránky...našiel som niečo:
stav/status->filtre nežiadúce obsahu(druhé okno by to malo byť) a tam daj settings ..