dva monitory na pc ? pomoc
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dva monitory na pc ? pomoc
ludia mam dual monitor na pocitaci ale na tom vedlajsom nevidim start a plochu ako ked to je roztiahnute snad chapete ako to myslim ja by som chcel aby sa to cele roztiajlo ako taka obrovska plocha neviete poradit kde sa to v ati catalyst nastavuje ? dakujem 
-
mihaloo_ma
Amateur
Re: dva monitory na pc ? pomoc
to co mas nastavene je dual view najdi si tam horizontalne/vertikalne roztiahnutie plochy
-
cORP.
Addict
no ja mam teraz presne to co napisal mihalo ma a chcel by som to nejako roztiahnut ale kde a ako ? nevies poradit ? mam windows vista ultimate eng sp1Sheep napísal:to co mas nastavene je dual view najdi si tam horizontalne/vertikalne roztiahnutie plochy
nastavis v ovladacom paneli tvojej grafickej karty, cize u ATI sa to vola Catalyst, u Nvidie to je Control Panel a tam si najdi Zobrazenie/View alebo Nastavenie viacerych monitorov/Set up multiple displaysINDIGOcorp. napísal:no ja mam teraz presne to co napisal mihalo ma a chcel by som to nejako roztiahnut ale kde a ako ? nevies poradit ? mam windows vista ultimate eng sp1
dostanes sa tam tak ze pravym tlacitkom kliknes na ploche, zvolis prisposobenie/personalize, otvor si nastavenia zobrazenia/display settings, otvoris spresnit/options a tam si najdi tu kartu ktora vedie k tomu ovladaciem panelu, tam to uz najdes bez problemov
-
cORP.
Addict
ja s winom robit viem no taka funkcia aku ja myslim tam nieje proste ze sidebar bude na lavom monitroe ako by boli tie dva monitory jede chapete ? da sato nejako ?Sheep napísal:nastavis v ovladacom paneli tvojej grafickej karty, cize u ATI sa to vola Catalyst, u Nvidie to je Control Panel a tam si najdi Zobrazenie/View alebo Nastavenie viacerych monitorov/Set up multiple displays
dostanes sa tam tak ze pravym tlacitkom kliknes na ploche, zvolis prisposobenie/personalize, otvor si nastavenia zobrazenia/display settings, otvoris spresnit/options a tam si najdi tu kartu ktora vedie k tomu ovladaciem panelu, tam to uz najdes bez problemov